20.1.15

Bumble and bumble | Leave in Conditioner Review

Άλλο ένα review post είναι εδώ. Αυτή τη φορά την προσοχή μας έχει τραβήξει ένα προϊόν που βρήκαμε και αγοράσαμε στο bazaar της Estee Lauder, το leave in conditioner από την Bumble and bumble.  

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα «μαγικά» συστατικά του είναι: η πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) και το εκχύλισμα λουλουδιού Sambucus Nigra, που δίνουν στο προϊόν την ικανότητα να απαλύνει και να ενυδατώνει τα μαλλιά.




Μία μαλακτική κρέμα που εφαρμόζεται μετά το λούσιμο και δεν ξεβγάζεται. Εμείς τη χρησιμοποιήσαμε καθημερινά μετά το λούσιμο, κατά τη διάρκεια του οποίου, όμως, δεν βάζαμε κάποια άλλη μαλακτική κρέμα, ώστε να έχουμε σωστή και ολοκληρωμένη άποψη να σου παρουσιάσουμε.  

PROS:
-      Δε βαραίνει τα μαλλιά.
-      Μυρίζει διακριτικά και όμορφα.
-      Κάνει τα μαλλιά απαλά και τα ενυδατώνει σωστά.
-      Δαμάζει τα «άτακτα» μαλλιά κάνοντάς τα πιο εύκολο να αποκτήσουν συγκεκριμένο style.


CONS:
-      Δε μπορεί να εφαρμοστεί κοντά στις ρίζες των μαλλιών γιατί τα κάνει λιπαρά.
-      Είναι αρκετά ακριβό, αφού η τιμή του κυμαίνεται από 25 έως 30 ευρώ.

Τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας υπάρχουν αποκλειστικά στα Sephora.
Θα τολμούσες να το χρησιμοποιήσεις και εσύ, beauty; Ή μήπως το έχεις κάνει ήδη; Περιμένουμε σχόλιο με τη δική σου γνώμη!

Μέχρι το επόμενο post

6 σχόλια:

  1. ΜΑρεσουν αυτου του ειδους τα προιοντα αλλα οσο καλο αν ειναι νομιζω οτι ειναι πανακριβο για μαλακτικο!! Ωραια παρουσιαση ομως!! φιλια πολλα
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πανάκριβο, δεν έχεις άδικο. Αν το πετύχεις όμως σε καλή έκπτωση ή σε κάποιο bazaar αξίζει να το δοκιμάσεις. Ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  2. μου φαίνεται δε θα αντθσταθώ και θα το δοκιμάσω =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρχικά ενθουσιάστηκα αλλά μόλις είδα την τιμή σοκαρίστηκα..γιατί να είναι τόσο ακριβο??βέβαι με την εκπτωση κάτι γίνεται αλλά μου φαίνεται πανακριβο για την ποσοτητά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ τσιμπημένη η τιμή. Γιατί τα επαγγελματικά προϊόντα για τα μαλλιά να είναι τόσο ακριβά; Αν το πετύχεις όμως σε κάποιο bazaar ή σε έκπτωση αξίζει να το δοκιμάσεις.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design