17.1.15

StarAroma: Natural and Organic Beauty!

Ότι μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα φυσικά και οργανικά προϊόντα ομορφιάς το ξέρεις ήδη, συνήθως όμως οι τιμές τους είναι αρκετά τσιμπημένες. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα StarAroma όμως βρήκαμε νέες εταιρείες οικονομικών φυσικών καλλυντικών.



Δοκιμάσαμε λοιπόν κάποια προϊόντα τόσο περιποίησης όσο και μακιγιάζ και είμαστε εδώ για να σου μιλήσουμε για αυτά.

Είναι μία πλούσια κρέμα νύχτας με βιολογικό έλαιο βερίκοκου, ιβίσκο, βούτυρο κακάο και βιολογικό έλαιο σόγιας. Εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και αφήνει το δέρμα όμορφο και λαμπερό. Plus, έχει διακριτικό άρωμα λουλουδιών.

Είναι η κρέμα ημέρας της ίδιας σειράς. Το βούτυρο καριτέ και το βιολογικό έλαιο σόγιας που περιέχει θρέφουν την επιδερμίδα. Έχει ελαφριά υφή και επίσης ρυθμίζει τη λιπαρότητα.

Είναι ένα γαλάκτωμα καθαρισμού με βιολογική μέντα και λεμόνι. Απομακρύνει απαλά το μακιγιάζ και το υπερβολικό σμήγμα, ενώ η μέντα και το λεμόνι ανανεώνουν και αναζωογονούν το δέρμα. Το λάδι από κουκούτσια σταφυλιού και το αμυγδαλέλαιο, που επίσης περιέχει, προστατεύουν την επιδερμίδα από την απώλεια υγρασίας και την αφήνουν απαλή.

Η natural BB cream κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις (fair & beige.) Προσφέρει πολύ ελαφρύ καθημερινό αποτέλεσμα. Έχει πουδρένια υφή και σχεδόν matte αποτέλεσμα που διαρκεί αρκετά. Καλύπτει τις κοκκινίλες και χαρίζει χρωματική ομοιομορφία στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα τα συστατικά της λειτουργούν ευεργετικά για την επιδερμίδα.
Το εκχύλισμα ροδιού καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα. Το λάδι jojoba, το βούτυρο καριτέ και το λάδι ελιάς περιποιούνται και φροντίζουν το δέρμα. Το αντιοξειδωτικό acai berry δρα κατά των ελεύθερων ριζών και προσφέρει ελαστικότητα, ενώ το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει την επιδερμίδα.


Είναι μία διπλή σκιά στην απόχρωση Fruits. Η μία είναι μία απαλή ροζ απόχρωση και η δεύτερη μία berry μωβ. Συνδυάζονται τέλεια, αλλά μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και ξεχωριστά. Έχουν ικανοποιητική απόδοση και αρκετά καλή διάρκεια.

Είναι ένα lip gloss στην απόχρωση Rose Garden. Αν και μοιάζει αρκετά σκούρα, δίνει περισσότερο φυσική λάμψη και μία διακριτική ροζ απόχρωση στα χείλη. Έχει ελαφριά φρουτώδη γεύση και μη-κολλώδη υφή.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου, beauty. Και αν ψάχνεις για οικονομικές φυσικές επιλογές, μην ξεχάσεις να τσεκάρεις το site.

Μέχρι το επόμενο post


5 σχόλια:

  1. ωραια αναρτηση, δεν τα γνωριζω, αλλα μαλλον αξιζει τον κοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα όλα, κορίτσια! Μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση τα προϊόντα της Benecos! Το lip gloss φαίνεται τέλειο, το ίδιο και η σκιά! Δεν έχω ψωνίσει κάτι από το συγκεκριμένο site, αλλά θα το έχω σίγουρα υπόψη μου! Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη παρουσίαση! Μου αρέσει πάντα να διαβάζω κριτικές για προϊόντα και εταιρείες που δεν γνωρίζω!! Να έχετε ένα όμορφο σ/κ!! Μαρτίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε πολύ, Μαρτίνα! Σε καταλαβαίνουμε. Μας ενθουσιάζει πάντα να δοκιμάζουμε νέα προϊόντα και νέες εταιρείες.

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραιο ποστ!!! Θα το εχω υποψην!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design