22.1.15

Magic Touch Instant Blur by L’Oreal - It’s a Review!

Το σημερινό post είναι ένα review για ένα προϊόν που βρήκε τη θέση του στην καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ μας και είναι πλέον απαραίτητο κομμάτι της.



Το Magic Touch Instant Blur κυκλοφόρησε ως μέρος της Skin Perfection σειράς της LOreal. Πρόκειται για ένα άμεσο διορθωτικό/primer που υπόσχεται matte αποτέλεσμα και ομοιομορφία.


Πολλοί θεωρούν πως είναι ένα πολύ καλό dupe για το Porefessional της Benefit. Εμείς δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμη το δεύτερο για να σου το επιβεβαιώσουμε, αλλά μπορούμε να σου πούμε τα πάντα για το Magic Touch Instant Blur.

  • Έχει παχύρευστη αλλά βελούδινη υφή.
  • Δεν είναι ένα primer για όλο το πρόσωπο, αλλά μόνο για τοπική χρήση στα σημεία του προσώπου που το έχουν ανάγκη (πχ εμφανίζουν περιττή λιπαρότητα ή ανοιχτούς πόρους.)
  • Στα σημεία που το εφαρμόζουμε το foundation απλώνεται πολύ ομαλά.
  • Eξαφανίζει τη γυαλάδα και αποτρέπει την εμφάνιση της λιπαρότητας, κάτι που το κάνει ιδανικό για τις λιπαρές επιδερμίδες.
  • Αυτό που το κάνει ανεκτίμητο για μας είναι ότι πραγματικά δουλεύει με τους πόρους. Ουσιαστικά τους ‘θολώνει’, τους γεμίζει και τους κάνει να φαίνονται πολύ πολύ λιγότερο.
  • Μοναδικό μειονέκτημά του είναι ότι, παρόλη την παχύρευστη σύνθεσή του, χρειάζεται περισσότερη ποσότητα απ’ότι τα υπόλοιπα primers που έχουμε δοκιμάσει.
  • Είναι αρκετά οικονομικό. Κοστίζει περίπου 14 € και σίγουρα τα αξίζει.


Όπως κατάλαβες, είναι ένα προϊόν που μας κέρδισε και σίγουρα θα συνεχίσουμε να το αγοράζουμε. Εσύ ποιο προϊόν εμπιστεύεσαι στη μάχη με τους ενοχλητικότατους πόρους; Ποιο θα μας πρότεινες;

Μέχρι το επόμενο post





5 σχόλια:

  1. Εχω δοκιμασει το porefessional της Benefit αλλα δεν εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενη γιατι εξαφανιζει τη γυαλαδα μονο προσωρινα, παρολα αυτα κανει αρκετα καλη δουλεια με τους πορους. Γενικα, αποφευγω τα primers γιατι τα περισσοτερα περιεχουν σιλικονες που δεν ειναι ο,τι καλυτερο για τα λιπαρα και ευαισθητα δερματα γιατι μπορει ευκολα να δημιουργησουν ακμη. Προτιμω να χρησιμοποιω καποια BB που λειτουργει και σαν primer.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γυαλάδα και πόροι... πππφφφφ! πόσο ενοχλητικά πια! Το porefessional δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα. Η τιμή του είναι λιγάκι αποτρεπτική. Τίποτα δεν κρατάει τελικά λιπαρότητα και πόρους off όλη μέρα.

      Διαγραφή
  2. Πρέπει να το δοκιμάσω!! Χρησιμοποιώ το porefessional και θέλω κάτι πιο οικονομικό.. Όλη η σειρά αυτή της loreal είναι πολύ καλή!! Φιλάκιαα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το μόνο από τη σειρά που έχουμε δοκιμάσει, αλλά με τους πόρους όντως λειτουργεί. Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Το αγαπώ και εγώ, πολύ καλό και αποτελεσματικό primer για τους καταραμένους τους πόρους, τους εξαφανίζει ! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design