14.9.15

Our Special Beauty Corner & An Amazing Giveaway!

Σήμερα σου ετοιμάσαμε ένα post που μας έχεις ζητήσει ξανά και ξανά. Δεν είναι ένα makeup collection post, ούτε ένα post οργάνωσης των καλλυντικών μας (γιατί, όπως θα διαπιστώσεις, η οργάνωση δεν είναι και το πιο ισχυρό μας προσόν. Και φυσικά δεχόμαστε ιδέες και tips οργάνωσης με μεγάλη χαρά!)

Είναι όμως ένα post για να σε καλέσουμε να πιούμε παρέα καφεδάκι στο δικό μας χώρο και να σου δείξουμε τη δική μας μικρή beauty γωνίτσα και όλα αυτά που την ομορφαίνουν αλλά και μας βολεύουν και κάνουν τη διαδικασία του καθημερινού μας μακιγιάζ ακόμη πιο απολαυστική.

Με λίγα λόγια είναι μία μικρή ξενάγηση στην πραγματική μας Beauty Wonderland. Έλα λοιπόν να ξεκινήσουμε!

Με μία γρήγορη πρώτη ματιά είναι ξεκάθαρο πως στο χώρο αγαπάμε το λευκό (γενικά αγαπάμε το λευκό εδώ που τα λέμε.)
Το βασικό έπιπλο - vanity είναι από τη σειρά Hemnes του ΙΚΕΑ, φυσικά σε λευκό. Έχει μεγάλο οβάλ καθρέφτη και η κύρια επιφάνειά του είναι καλυμμένη με γυαλί. Στο πάνω μέρος έχει δεξιά και αριστερά δύο μικρά συρταράκια και έχει επίσης ένα κεντρικό μεγάλο συρτάρι.


Όσον αφορά στη διακόσμησή του προτιμάμε να μην έχει πολλά πράγματα πάνω για να είναι εύχρηστο και να έχουμε αρκετό ελεύθερο χώρο.
Πάνω στα δύο συρταράκια λοιπόν έχουμε μοιράσει τρία λευκά βαζάκια (Skurar κηροπήγια στην πραγματικότητα, επίσης από το ΙΚΕΑ.) Στα δύο έχουμε τα πινέλα μας και στο τρίτο mascaras και concealers που είναι ανοιχτά ανά περίοδο. Πάνω σε ένα από τα συρταράκια έχουμε συνήθως και το άρωμα που επιλέγουμε να φοράμε πάλι ανάλογα με την περίοδο.



Για λίγο χρώμα (να ‘σπάσει’ λίγο το απόλυτο άσπρο), αλλά και μία πιο ρομαντική νότα, στολίσαμε τον καθρέφτη με μία σύνθεση από μωβ λουλούδια που ταιριάζει τέλεια με την αγαπημένη μας floral παπλωματοθήκη που ανυπομονούμε να στρώσουμε πάλι το χειμώνα.


Το κεντρικό συρτάρι χωρίζεται σε τρία τμήματα. Εμείς συνήθως έχουμε στα δύο από αυτά προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά και στο τρίτο μάσκες και απολεπιστικά σε φακελάκια μονοδόσεων που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε μήνα.


Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, ανάμεσα στα δύο μικρά συρταράκια ήρθε και ταίριαξε τέλεια το πιο αγαπημένο μας ίσως κομμάτι όλης της σύνθεσης. Είναι ένα χειροποίητο beauty station - lipstick holder ειδικά σχεδιασμένο για το συγκεκριμένο έπιπλο.


Πίσω από αυτή την υπέροχη δημιουργία και άλλες που θα σου δείξουμε σε λίγο κρύβεται ο Ευριπίδης και το Crafters Calendar που  με απίστευτο ταλέντο, φαντασία και μεράκι φτιάχνει αυτές τις ομορφιές που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα χώρο σε beauty παράδεισο.


Το συγκεκριμένο έχει τρία γυάλινα ποτηράκια που αποθηκεύουμε τα μολύβια χειλιών και ματιών μας και θήκες για συνολικά 36 κραγιόν. Μπορείς να φανταστείς πιο βολική και όμορφη λύση αποθήκευσης για την πολύτιμη συλλογή των κραγιόν σου; (Αν το αγάπησες ήδη, μείνε μέχρι το τέλος του post!)


Το σκαμπουδάκι είναι από τη σειρά Ingolf του ΙΚΕΑ. Είναι πολύ βολικό γιατί μπαίνει εύκολα κάτω από το έπιπλο και δεν πιάνει extra χώρο. Το λευκό κάλυμμα ‘προβατάκι’ το έχει πλέξει η μανούλα. Δεν είναι γλύκα;


Δίπλα στο βασικό έπιπλο έχουμε μία συρταριέρα από τη σειρά Alex του ΙΚΕΑ. Έχει δύο μικρότερα και τρία μεγαλύτερα συρτάρια.
Σου δείχνουμε γρήγορα γρήγορα τι επικρατεί περίπου στο εσωτερικό των συρταριών μας. Αυτή φυσικά δεν είναι πρόταση οργάνωσης, εκτός κι αν ονομάσουμε το post ‘Πως να ΜΗΝ οργανώσετε τη συλλογή με τα καλλυντικά σας.’






Με εξαίρεση το πρώτο συρτάρι που περιέχει προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε αρκετά συχνά, τα υπόλοιπα τέσσερα περιέχουν ανοργάνωτα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης που περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους ή είναι δεύτερες back up συσκευασίες αγαπημένων.


Πάνω στη συρταριέρα υπάρχει ένας επιτραπέζιος καθρέφτης από τη σειρά Myken των ΙΚΕΑ που είναι αυτός που χρησιμοποιούμε όταν κάνουμε το μακιγιάζ μας.



Στον τοίχο πίσω από τη συρταριέρα υπάρχει ένα makeup organizer τοίχου, ένα ακόμη αγαπημένο χειροποίητο κομμάτι από Crafters Calendar. Αποτελείται από έξι ραφάκια.


Το πρώτο είναι χωρισμένο σε τέσσερις διαφανείς θήκες και εκεί αποθηκεύουμε extra mascaras που είναι ακόμη κλειστές και τα υγρά κραγιόν μας.


Στα πέντε επόμενα θα δεις τα βερνίκια νυχιών μας. 


Και στο τελευταίο, που είναι πολύ πιο φαρδύ, έχουμε λίγα top coats και base coats, αλλά κυρίως τις παλέτες σκιών που χρησιμοποιούμε περισσότερο.


Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην Crafters Calendar συλλογή μας είναι ένα organizer κοσμημάτων για τα κοσμήματα που φοράμε πιο συχνά και θέλουμε να είναι τακτοποιημένα, αλλά και να τα βρίσκουμε εύκολα.


Από τη μία πλευρά έχουμε τοποθετήσει τα κολιέ και τα σκουλαρίκια μας.

Από την άλλη δαχτυλίδια, ρολόγια και βραχιόλια.







Αυτή είναι λοιπόν η δική μας γωνίτσα ομορφιάς. Είναι ένα κομμάτι του σπιτιού που το φτιάχνουμε λίγο λίγο εδώ και πολύ καιρό, ενώ το ονειρευόμασταν και το σχεδιάζαμε άλλο τόσο. Φυσικά είναι κάποια πράγματα που ελπίζουμε ακόμη να προσθέσουμε, αλλά σε γενικές γραμμές την αγαπάμε πολύ και ελπίζουμε να σου άρεσε. Εννοείται πως περιμένουμε να διαβάσουμε τη γνώμη σου, αλλά και τις προτάσεις σου για διακόσμηση και style.

Φυσικά πρέπει να τσεκάρεις οπωσδήποτε τις μοναδικές δημιουργίες στο etsy shop του Crafters Calendar γιατί απλά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε αυτή την κατηγορία. Εμείς μπορούμε να σου εγγυηθούμε για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εκπληκτική ποιότητα. Εσύ βέβαια να είσαι προετοιμασμένη να ερωτευτείς κεραυνοβόλα πολλά πολλά κομμάτια.

Σου υποσχεθήκαμε όμως ένα δωράκι που θα έχει λίγο από το δικό μας style και φυσικά θα είναι φτιαγμένο από τα μαγικά χέρια του Crafters Calendar. Μία τυχερή λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να κάνει δικό της το χειροποίητο makeup organizer που έχουμε κι εμείς πάνω στο δικό μας έπιπλο στο χρώμα που θα επιλέξει αυτή.


Για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσεις η διαδικασία είναι απλή. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτής της ανάρτησης.

1. Like Crafter’s Calendar στο Facebook.
2. Like Our Beauty Wonderland στο Facebook.
3. Like και ΔΗΜΟΣΙΑ κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ.
4. Ακολούθησέ μας στο GFC.
(Δίπλα στο κουμπί ‘ Γίνε μέλος αυτού του ιστότοπου’ υπάρχει ένα σηματάκι με δύο τετραγωνάκια. Πάτησέ το και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πάτησε ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.)

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου όλα τα παραπάνω βήματα είναι υποχρεωτικά και πρέπει να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής γιατί μεσώ αυτής θα γίνει η ανάδειξη του νικητή.  

Μπορείς να κερδίσεις και μία extra συμμετοχή προαιρετικά αν μας ακολουθείς στο Instagram.

Ο διαγωνισμός μας θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30/9 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα.

Καλή επιτυχία!





UpdateVassia Palioura Karyki από σήμερα και η δική σου αγαπημένη γωνία θα έχει κάτι από Wonderland! Πάντα τυχερή! Ώρα να διαλέξεις το χρώμα που ταιριάζει σ'εσένα!

a Rafflecopter giveaway

97 σχόλια:

  1. ποοοποοοο!!!! είναι τόσο υπέροχα όλα!!!! είναι γωνιά για πριγκιπισσες!!! μπραβο κορίτσια!!!! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχος χωρος πραγματικά! Μπράβο κορίτσια!!
    φιλια Μαιρη
    fairymakeuptales

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λατρεύω το λευκό χρώμα αλλά δυστυχώς στο σπίτι που μετακομίσαμε πρόσφατα τα έπιπλα είναι σκούρα:(
    H γωνίτσα σας είναι μαγική...και τα προϊόντα από Crafter's Calendar στην wishlist μου εδώ και καιρό...!!!
    Smats

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καταλαβαίνουμε! Δυστυχώς είναι έτσι όταν το σπίτι το νοικιάζεις. Εγώ κάθε πρωί φτιάχνω καφέ και στραβοκοιτάω τα ροζ πλακάκια της κουζίνας! χεχε! Ευχαριστούμε πολύ πολύ!

      Διαγραφή
  4. Κορίτσια είναι πανέμορφο και πολύ τακτοποιημένο το δωμάτιό σας!!!!!!!!!!!!Μπράβο σας!!
    Θα μετακομίσω κι εγώ σύντομα και θέλω την τουαλέτα από Ikea!! :D
    Ευχαριστούμε!!!Θα είναι ότι πρέπει για το νέο μου σπιτάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το καλό η μετακόμιση, Βικάκι! Είμαστε σίγουρες πως θα το κάνεις κουκλίστικο (και ανυπομονούμε να δούμε φωτογραφίες!) Ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφη γωνία και πολύ καλά φωτισμένη! Εγώ προσωπικά δεν είμαι τόσο φαν του λευκού μιας και λερώνεται πάρα πολύ εύκολα και αγαπώ πιο σκούρες αποχρώσεις αλλά δεν έχει να λέει.... ξέρω να εκτιμήσω το καλό γούστο :) Βρε κορίτσια να κάνω μια μικρή παρατήρηση αν μου επιτρέπεται βέβαια.... Έχετε μέσα στο κείμενο σας αρκετά link και όμως κανένα από αυτά δεν μπορώ να ανοίξω σε νέα καρτέλα... Δεν μου άρεσε που για να δω 2 πράγματα έπρεπε να βγω από τη σελίδα σας και μετά να κάνω επιστρέψω.... Ευχαριστούμε πολύ για τον διαγωνισμό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λένα, σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ για το σχόλιο σου! Έχεις απόλυτο δίκιο για τα links. Είναι κάτι που θα φροντίσουμε να διορθώσουμε σύντομα. :)

      Διαγραφή
  6. Λατρεύω το λευκό χρώμα είναι υπέροχο και η beauty γωνιά σας είναι τέλεια κορίτσια !! Το crafter's calendar έχει εξαιρετικά πράγματα !! Όλα υπέροχα !! Μακάρι να κερδίσω ένα! Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό !! :D <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόσο χορταστικό αυτό το post, τόσο σε λόγια όσο και σε εικόνες! Πραγματικά είναι από τις συλλογές που ζηλεύει κανείς, έχετε μεγάλη ποικιλία από αγαπημένες εταιρίες και γι' αυτό σας εμπιστευόμαστε! Να τα χαίρεστε όλα και να δοκιμάζετε άλλα τόσα να μας λέτε την γνώμη σας!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο γλυκό το σχόλιό σου! Σ'ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ! <3 <3 <3
      xxx

      Διαγραφή
  8. κουκλιστικο !!!! ευχαριστουμε πολυ το crafter's calendar εχει υπεροχα πραγματα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ευχαριστουμε πολυ το crafter's calendar !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστούμε κορίτσια!!! Είναι όλα υπέροχα!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ειναι υπεροχο δωρο....ευχαριστουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tι υπέροχα δώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κουκλίστικο δωμάτιο αχ αχ ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!!!!!!!!!! Σε όλα ακολουθώ ως Mary Samioti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πόσο τελειο δωρο!!!!Και πόσο ταιριαζει με την ώχρα vintage τουαλέτα μου!!!!
    Ευχαριστούμε παρα πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέλειο υπέροχο δώρο.
    Facebook = Sertan Fasli
    GFC = Sertan Fasli
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο γυναικείος παράδεισος στην κυριολεξία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο είναι φοβερό, όλα σε τάξη....Είναι σίγουρα απαραίτητο στην κόρη μου τώρα που πάει για σπουδές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. erwtisi : to gfc pou prepei na akolouthisw pou akrivos einai gt den to vriskw ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι στα δεξιά της ανάρτησης λίγο πιο κάτω από τη φωτογραφία μας. Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  18. Είναι υπέροχο και πολύ πρακτικό!!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. απαπαααα!!! αυτό craftes calendar το λατρεύω. τα λιγουρεύομαι όλα!!!!! μακάρι να κερδίσωωω!! θα φτιάξω το δωμάτιό μου σε ένα μήνα και θα είναι το ιδανικό έπιπλο να συμπληρώσει το μπουντουάρ μου :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενα πολυ ωραιο πρακτικο και χρησιμο δωρο, ευχαριστουμε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γιατι δεν μου βγαζει την φορμα συμμετοχης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως μπαίνεις από κινητό; Η φόρμα συμμετοχής είναι στο τέλος τέλος αυτής της ανάρτησης. :) Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  22. Πανέμορφο το δωμάτιό σας κορίτσια! Παραμυθένιο θα έλεγα!
    Πρέπει να είμαι από πολύ παλιότερα μέλος GFC, αλλά τώρα η υπηρεσία δεν λειτουργεί για να το τσεκάρω δυστυχώς... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Για να το τσεκάρεις πάτησε το σηματάκι με τα δύο τετραγωνάκια δίπλα στο 'Γίνε μέλος αυτού του Ιστότοπου'. :) Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  23. Πανεμορφη γωνια,παραμυθενια!
    Ευχαριστουμε πολυ για το δωρακι κοριτσια!
    Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. νομιζω το ονειρο της καθε γυναικας ειναι να έχει μία τέτοια ονειρεμενη γωνιτσα και μια ντουλαπα ρουχα κ παπουτσια <3 σου ευχομαι να αποκτησεις κ το 2ο ;)
    εχω τσεκαρει πολυ καλα ενα ενα τα επιπλακια και ξεκιναω κουμπαρα να κανω κατι αναλογο στο νεο μου σπιτι <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Κι εμείς σου ευχόμαστε να φτιάξεις το σπίτι σου ακριβώς όπως το φαντάζεσαι.
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  25. Τελειααα δωρα σας ευχαριστουμε παρα πολυ καλες δουλειες να εχετε παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπράβο κορίτσια, είναι τόσο πριγκιπισσένιο! Νομίζω ότι αυτό που δεν καταλαβαίνει πολύς κόσμος (βλέπε άντρες, γονείς) είναι ότι το μακιγιάζ δεν είναι απλά για να βγεις περιποιημένη από το σπίτι, είναι αυτά τα λεπτά που αφιερώνεις μόνο στον εαυτό σου για να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να δοκιμάσεις χρώματα και τελικά να ξεκινήσεις τη μέρα σου με χαμόγελο. Και αυτή η γωνίτσα είναι ιδανική για αυτό! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. νομιζω οτι ειναι ενα απο τα πιο χρησιμα και ομορφα δωρακια :) μπραβο κοριτσια :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κοριτσια το δωρο ειναι πολυ πολυ χρησιμο και το θελω βεβαιως βεβαιως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κοριτσια μπραβο σας..!!ΤΟ ΔΩΡΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ..!!Δεν υπαρχει κατ εμε ωραιοτεροσ τροποσ οργανωσησ των καλλυντικων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπράβο σας κορίτσια!!!!!!!!! Πολύ ωραία και τακτοποιημένα τα καλλυντικά σας!!!!!! Το επιπλάκι τέλειο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. φανταστικο δωρο....σας ευχαριστουμε πολυ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πολυ ομορφο δωρο και κατι τετοιο λυνει τα προβληματα στο θεμα οργανωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εντάξει δε μπορεί βρέθηκα στον παράδεισο κάθε γυναίκας!!!! Κορίτσια το ερωτευτηκα όλο είναι φανταστικό !!! Μακάρι η δική μου γωνιά ομορφιάς να ξεκινήσει με αυτό το υπέροχο δώρο σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. To GFR μου βγάζει σφάλμα, ελπίζω να τα κατάφερα. Πολύ ωραία η γωνιά σας και ακόμα πιο όμορφο το giveaway σας. Η σύνθεση με τα λουλούδια μου άρεσε πάρα πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ειναι το ιδανικο για καθε γυναικα! υπεροχο δωρο και χρησιμο, μπορεις να οργανωσεις τα πραγματα σου! ευχαριστουμεεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πoλυ τυχερη-ος οποια-ος το κερδισει!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. teleios xwros! na pairnoume kai meis idees ! euxaristoume gia to diwgwnismo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Θαυμάσιο δώρο! Ευχαριστούμε! Καλή τύχη σε όλες τις κοπέλλες! Facebook: Πετρούλα Φιλίππου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πολύ την ζηλεψα τη γωνιτσα σας! Ευχαριστούμε για το δωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν μπορω να βρω το GFC μπορειτε να μου πειτε το λινγκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design