29.5.18

B.Earth Suncare: Νιώσε το Άγγιγμα του Καλοκαιριού #GIVEAWAY

Καλοκαιριάζει και το αντηλιακό μας είναι αναμφίβολα ο καλύτερος σύμμαχός μας. Σήμερα λοιπόν θα σου μιλήσουμε για τη νέα suncare σειρά της B.Earth Cosmetics που αξίζει να γίνει ο φετινός σου σύμμαχος.


Και τα δύο προϊόντα της σειράς έρχονται σε εύχρηστες συσκευασίες σωληνάρια με όμορφα καλοκαιρινά χρώματα και σχέδια που μας βάζουν σε καλοκαιρινό mood ακόμη και στην πόλη. 


Η Suncare Body είναι μία κρέμα σώματος υψηλής αντηλιακής προστασίας με SPF 30. Περιέχει έλαια monoi, καρότου και καρύδας και aloe vera που χαρίζουν θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Έχει υφή γαλακτώματος, αλλά απλώνεται εύκολα στο δέρμα. Το αγαπήσαμε ένα τσακ παραπάνω γιατί έχει εξωτικό διακριτικό άρωμα γαρδένιας Ταϊτής.


Η Suncare Face είναι μία κρέμα προσώπου υψηλής αντηλιακής προστασίας με SPF 50+, ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει λεπτόρρευστη υφή και διακριτικό, ευχάριστο άρωμα. Δρα ενυδατικά χάρη στην aloe vera και το εκχύλισμα τριαντάφυλλου, ενώ το υαλουρονικό οξύ, που επίσης περιέχει, έχει αντιγηραντική δράση. Η σύνθεσή της είναι ακόμη εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες μεταξιού που δεσμεύουν την υγρασία της επιδερμίδας και την αφήνουν έτσι ενυδατωμένη και απαλή. Από εμάς παίρνει extra πόντους γιατί έχει ένα απαλό χρώμα που προσαρμόζεται στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και προσφέρει super ελαφριά κάλυψη των ατελειών και ομοιομορφία.

Και φυσικά έχουμε δώρα για εσένα! Στο Instagram account μας μία τυχερή θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει την Suncare Body και μία την Suncare Face.

Για να συμμετέχεις αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.
1. Follow ourbeautywonderland.
2. Follow bearthcosmetics
3. Άφησέ μας ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού εδώ, κάνοντας mention (τουλάχιστον) δύο φίλες σου και μην ξεχάσεις να μας πεις ποιο από τα δύο δώρα θέλεις να κερδίσεις.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 06/06 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα.

Καλή επιτυχία!

3 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design