31.5.18

Αγαπημένα Μαΐου 2018

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα αγαπημένα του Μαΐου κι αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Το Καλοκαίρι είναι εδώ! Ονειρευόμαστε ξαπλώστρες κι αμμουδιές, αλλά ανοίγουμε τα συρτάρια μας και μαζεύουμε όλα αυτά που έκαναν το φετινό Μάιο λίγο πιο ξεχωριστό στο beautόκοσμό μας.



Δεν είναι ιδιαίτερα πολλά, αλλά είναι πραγματικά διαμάντια διαλεγμένα ένα-ένα. Έλα να τα δούμε παρέα!




Ο Μάιος ήταν για εμάς ένας μήνας με πολλή πολλή δουλειά κι όταν γυρίζαμε το βράδυ στο σπίτι το ντεμακιγιάζ έμοιαζε βουνό. Το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier ήταν λοιπόν ο καλύτερός μας σύμμαχος. Αυτό στη συσκευασία με το ροζ καπάκι είναι ιδανικό ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Αφαιρεί το μακιγιάζ τόσο εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά που δεν έχουμε πια δικαιολογία να κοιμηθούμε μακιγιαρισμένες ούτε τις πιο κουραστικές ή τεμπέλικες μέρες μας.  Κέρδισε πλέον μία σταθερή θέση στο ντουλάπι του μπάνιου μας και στην καθημερινή μας βραδινή ρουτίνα. Να σου πούμε, τέλος, πως σε σύγκριση με το αντίστοιχο micellaire νερό της Bioderma (που ναι, το αγαπάμε επίσης πολύ) αυτό της Garnier κερδίζει λίγους extra Wonderland πόντους γιατί δεν μας αφήνει αυτή την ενοχλητική πικρή γεύση στα χείλη.




Ένα προϊόν σχεδόν μαγικό για τη λιπαρή επιδερμίδα μας είναι το Dark Angels από τη Lush. Είναι ένα αρκετά ιδιόμορφο καθαριστικό προσώπου γιατί είναι μαύρο και έρχεται σε σχεδόν στέρεη μορφή. Αναμιγνύεις μία μικρή ποσότητα με λίγο νερό ώστε να δημιουργηθεί μία πάστα και καθαρίζεις το πρόσωπό σου με κυκλικές κινήσεις. Ξεβγάζεις και είσαι έτοιμη. Περιέχει άνθρακα και καστανή ζάχαρη κι έτσι κατά την εφαρμογή νιώθεις πως απολεπίζει επίσης το δέρμα σου. Έχει αποτοξινωτική δράση και το αποτέλεσμα είναι πεντακάθαρη, φρέσκια επιδερμίδα. Παρατηρήσαμε επίσης πως βοηθά ιδιαίτερα στη ρύθμιση της λιπαρότητας, χωρίς όμως να αφυδατώνει το δέρμα. Πρέπει βέβαια να σου πούμε πως δεν μας αρέσει καθόλου η μυρωδιά του. Είναι όμως κάτι που είμαστε διατεθειμένες να παραβλέψουμε γιατί κάνει εξαιρετική δουλειά.


Συνεχίζοντας με την περιποίηση του προσώπου, που όπως φαίνεται ήταν το κύριο μέλημά μας το Μάιο, δεν γίνεται να μη βάλουμε στα αγαπημένα του μήνα την Effaclar Mat από τη La Roche-Posay. Είναι η κρέμα προσώπου που κυριολεκτικά ήρθε και άλλαξε την καθημερινότητά μας. Έχει gel σύσταση και ελαφριά, δροσερή υφή. Ενυδατώνει τη λιπαρή επιδερμίδα τόσο όσο χρειάζεται και είναι η μοναδική κρέμα προσώπου που έχουμε δοκιμάσει που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αντιθέτως, έχει απόλυτα matte αποτέλεσμα και μειώνει την εμφάνιση των πόρων. Είναι λοιπόν ιδανική για να τη χρησιμοποιήσεις πριν κάνεις το μακιγιάζ σου. Ρυθμίζει μάλιστα τη λιπαρότητα τόσο αποτελεσματικά που, χρησιμοποιώντας τη και στη βραδινή μας ρουτίνα, το πρόσωπό μας δεν είναι πλέον τόσο λιπαρό όταν ξυπνάμε το πρωί. Μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά πως μετά από πολλές πολλές δοκιμές και πολλή αναζήτηση, η Effaclar Mat ήρθε στη ζωή μας για να μείνει.


Μία ξεχωριστή θέση σε αυτό το post έχει η αντηλιακή που έχουμε ως τώρα αγοράσει περισσότερες από δέκα φορές. Με την Sun Screen Second Skin SPF 50+ η Frezyderm έχει θέσει τόσο ψηλά τον πήχη στα προϊόντα αντηλιακής προστασίας που πιστεύουμε πλέον πως έχουμε βρει την αντηλιακή που θα αγοράζουμε για την υπόλοιπη ζωή μας. Ότι τύπο επιδερμίδας και αν έχεις, θα την αγαπήσεις, αλλά αν έχεις λιπαρό δέρμα, θα την εκτιμήσεις ένα τσακ περισσότερο γιατί είναι η μοναδική που δεν θα αφήσει το πρόσωπό σου αντιαισθητικά “λαδωμένο”. Αντιθέτως, έχει λεπτόρρευστη σύσταση και το αποτέλεσμά της είναι βελούδινο, γεγονός που την κάνει ιδανική βάση για το πρωινό μακιγιάζ μας. Κι έτσι είμαστε προστατευμένες κάθε μέρα.



To UV Protective Stick Foundation από τη Shiseido το έχεις ξαναδεί στη Wonderland και σίγουρα θα το δεις ξανά και στο μέλλον γιατί απλά είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δοκιμάσει σε foundation. Θέλεις εύκολη εφαρμογή; Θέλεις κάλυψη χωρίς υπερβολές και χρωματική ομοιομορφία; Θέλεις υπέροχο semi-matte τελείωμα; Θέλεις εντυπωσιακή διάρκεια και ανθεκτικότητα ακόμη και στο νερό και τον ιδρώτα; Θέλεις και SPF 30; Πραγματικά είναι το foundation που προσφέρει όλα όσα ζητάμε. Σε περίοδο εκπτώσεων θα το βρεις σε λίγο πιο τσιμπημένη τιμή από ένα κλασικό drugstore foundation. Αξίζει λοιπόν να το δοκιμάσεις.




Για το τέλος αφήσαμε ένα προϊόν έκπληξη για εμάς. Το Powder Puff Lippie στην απόχρωση Squad Goals από τη NYX ήταν το αγαπημένο μας προϊόν χειλιών το μήνα που πέρασε. Η απόχρωσή του είναι μία από τις αγαπημένες μας your-lips-but-better αποχρώσεις, ένα nude με ροζ-μωβ υποτόνους. Σαν ιδέα μας θυμίζει τα Κορεάτικα cushion προϊόντα και το βρήκαμε αρκετά πρωτότυπο. Το applicator σφουγγαράκι κάνει την εφαρμογή πολύ εύκολη και η σύνθεσή του είναι τόσο ξεχωριστή που το αποτέλεσμα είναι πουδρένιο, κρεμώδες και matte ταυτόχρονα. Αν και matte δεν είναι καθόλου ξηρό. Αντιθέτως, έχει τόσο άνετη αίσθηση στα χείλη που νιώθεις σαν να μη φοράς τίποτα.  Η διάρκειά του στα χείλη είναι επίσης αρκετά ικανοποιητική – μένει αναλλοίωτο για περίπου 5 ώρες – ενώ φεύγει ομοιόμορφα, αφήνοντας ένα stain εφέ, που μας αρέσει πολύ.

Αυτά λοιπόν είναι τα δικά μας tops του φετινού Μαΐου. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Εσύ ποιο προϊόν ξεχώρισες το μήνα που πέρασε;

Μέχρι το επόμενο post

4 σχόλια:

  1. Χρησιμοποιώ το Frezyderm και δεν το αλλάζω με κανένα !! Επίσης το νερό καθαρισμού της Garnier τέλειο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αντηλιακό έχει μπει πλέον στη λίστα με τα holly grail προϊόντα που θα αγοράζουμε μία ζωή. Συμφωνούμε απόλυτα και για το νεράκι! xoxo

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον ποστ, κορίτσια!! Συνεχίστε την καλή δουλειά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design