24.6.15

Body Scrubs by Bomb Cosmetics: Scrubtastic or Not?

Αυτή τη φορά θα σου μιλήσουμε για προϊόντα της εταιρείας Bomb Cosmetics και συγκεκριμένα για δύο body scrub που δοκιμάζουμε εδώ και καιρό. 

Ας τα πάρουμε, όμως, ένα – ένα.


Pepperland: Είναι ένα απολεπιστικό σώματος με ψιλούς κόκκους. Βασικά συστατικά του είναι το αμυγδαλέλαιο και τα αιθέρια έλαια Lemongrass και Clary Sage, ενώ περιέχει και κόκκους μαύρου πιπεριού, που του δίνουν ένα λίγο πιο έντονο άρωμα.

Scrubology: Με το ίδιο λεπτούς κόκκους, το συγκεκριμένο απολεπιστικό αποτελείται από αιθέρια έλαια λουλουδιών, όπως το ηλιοτρόπιο, οι λευκές βιολέτες, ylang ylang και μία δόση από περγαμόντο. Έχει βελούδινο, λουλουδένιο άρωμα.


Πώς μας φάνηκαν
Ξεκινώντας τις δοκιμές τα αγαπήσαμε και τα δύο εξίσου. Οι λεπτοί κόκκοι δεν ερεθίζουν το δέρμα, το καθαρίζουν σε βάθος και του δίνουν λάμψη, ενώ παράλληλα μυρίζοντας τα υπέροχα αρώματα τους χαλαρώνεις και αφήνεσαι στην περιποίηση που σου προσφέρουν. Χάρη στα πολλά έλαια αφήνει μία βαθιά αίσθηση ενυδάτωσης στο δέρμα που διαρκεί. 

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως αν αυτό ήταν ένα first impressions post, οι πρώτες μας εντυπώσεις θα ήταν εξαιρετικές και η κριτική μας διθυραμβική. 

Δυστυχώς, μετά από 10 – 15 ημέρες (που είναι φυσικό να μην έχει τελειώσει το προϊόν, καθώς η συσκευασία είναι των 365 ml) παρατηρήσαμε ότι σχεδόν όλα τα έλαια είχαν απορροφηθεί και το υπόλοιπο προϊόν είχε γίνει σκληρό σαν χοντρή άμμος. Σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην κατάσταση αυτή στο δέρμα, καθώς θα το ερέθιζε σίγουρα. Για να μην τα πετάξουμε λοιπόν, σε κάθε χρήση πλέον προσθέτουμε μικρή ποσότητα αμυγδαλέλαιο ή κάποιο άλλο λαδάκι σώματος έτσι ώστε να μαλακώσουν οι κόκκοι και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Δυστυχώς, όμως, αυτό είναι ενοχλητικό – αν σκεφτείς ότι το συγκεκριμένο προϊόν κοστίζει 10 ευρώ  και θα έπρεπε να ανταποκρίνεται στην τιμή του ως προς την ποιότητα. Για αυτό και δεν νομίζουμε ότι θα προτιμήσουμε ξανά τα συγκεκριμένα προϊόντα. Ωστόσο θα θέλαμε να δοκιμάσουμε και κάποια άλλα προϊόντα της εταιρείας. 

Εσύ τα έχεις δοκιμάσει, beauty; Πως σου φάνηκαν; Έχεις κάποιο προϊόν από τα Bomb Cosmetics να μας προτείνεις; Περιμένουμε το σχόλιό σου! 

Μέχρι το επόμενο post

8 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο ποστ!
    Δεν τα εχω δοκιμασει, οι συσκευασιες τους παντως φαινονται σαν να ειναι παγωτου, πολυ ωραιες!
    Κριμα που αλλοιωθηκε το προιον σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως οι συσκευασίες είναι πολύ ιδιαίτερες. Και αν τα μυρίσεις θα ξετρελαθείς.

      Διαγραφή
  2. χμμμ.. αυτό μου είχε συμβεί σε ένα φυσικό scrub. και το συγκεκριμένο φαίνεται σα χειροποίητο οπότε το δικαιολογώ. παρ' όλα αυτά δε γίνεται να χει 10 ευρώ και να γίνεται έτσι :/ :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς αυτό ακριβώς πιστεύουμε. Δεν αχρηστεύεται σαν προϊόν, αλλά θέλει μία ψιλοδιαδικασία για να το χρησιμοποιήσεις.

      Διαγραφή
  3. ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με το Pink marmelade της bomb cosmetics και δυστυχως εχασα το μισο προιον...τωρα πηρα να δοκιμασω το pepperland μονο και μονο γιατι δεν μπορεσα να αντισταθω στο αρωμα του κι ετσι θα δουμε αν ξανασυμβει...ισως να μην το ανακατευα καλα την πρωτη φορα κι ετσι ξοδεψα πολυ γρηγορα ολο το λαδι τους .....θα δειξει! ελπιζω να μην με απογοητευσει αυτη τη φορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να μη σου συμβεί πάλι, αλλά είναι πολλές οι περιπτώσεις τελικά για να είναι σύμπτωση ή για να κάναμε όλες λάθος ανακάτεμα. Να μας πεις τι γίνεται μετά από λίγο καιρό! :) Μυρίζει όντως τέλεια!

      Διαγραφή
  4. Το ίδιο παράπονο έχω διαβάσει κι από άλλα άτομα. Κρίμα πάντως γιατί φαίνονται πολύ ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά κρίμα γιατί από αποτελεσματικότητα και άρωμα είναι υπέροχα!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design