22.6.15

Unboxing JurliqueYoungAgeBox by BeautyTestBox!

Σήμερα ανοίγουμε παρέα ένα πολύ ιδιαίτερο κουτάκι ομορφιάς. Το Beauty Test Box δημιούργησε για τον Ιούνιο τρία διαφορετικά special edition κουτάκια αποκλειστικά με προϊόντα της Jurlique.

H Jurlique συνδυάζει τη φύση με την επιστήμη για να δημιουργήσει φυσικά προϊόντα περιποίησης με μοναδική ισχύ και αποτελεσματικότητα.



Όπως καταλαβαίνεις, δεν γινόταν να χάσουμε την ευκαιρία τέτοιων δοκιμών. Επιλέξαμε λοιπόν το Jurlique Young Age Box που περιείχε προϊόντα κυρίως από τη σειρά Herbal Recovery. Είναι μία σειρά που απευθύνεται στις ηλικίες 25-35 και έχει στόχο της τη διατήρηση της νεότητας. Υπόσχεται πως ελαχιστοποιεί τις λεπτέ γραμμές, παρέχει προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και αποκαθιστά τη ζωτικότητα του δέρματος.


Στο δικό μας κουτάκι λοιπόν βρήκαμε συνολικά πέντε προϊόντα, τρία σε full size συσκευασίες και δύο δείγματα. Πάμε όμως να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.


Το πρώτο προϊόν στο κόκκινο κουτί μας λοιπόν είναι το Advanced Serum και είναι αρκετά διάσημο στο χώρο της ομορφιάς. Είναι ένας συμπυκνωμένος ορός προσώπου με ένα αποκλειστικό ενεργό σύμπλεγμα βοτάνων και βιταμινών. Υπόσχεται μείωση στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών, αύξηση της ελαστικότητας, της λάμψης και της ενυδάτωσης της επιδερμίδας.


Αμέσως μετά βρήκαμε το Antioxidant Face Oil, ένα έλαιο προσώπου πολλαπλής δράσης, πλούσιο σε ισχυρά φυτικά έλαια και αντιοξειδωτικά συστατικά. Υπόσχεται πως βοηθά στην αντιμετώπιση των πρώτων σημαδιών της γήρανσης, αποκαθιστά σε βάθος τα επίπεδα υγρασίας και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και απαλή.


Το επόμενο προϊόν στο κουτάκι μας είναι το Rosewater Balancing Mist, το best seller της εταιρείας. Ανήκει στη σειρά Rose Moisture Plus  που στοχεύει στην έντονη ενυδάτωση. Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι μία ελαφριά εξισορροπιστική και ενυδατική lotion σε μορφή mist πλούσια σε πολύτιμα αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου και βότανα που τονώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, αφήνοντας μία αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας.



Περνώντας στα δείγματα, βρήκαμε το Rose Shower Gel, ένα απαλό αφρόλουτρο με χαλαρωτικό άρωμα τριαντάφυλλου και την Rose Hand Cream, μία πλούσια ενυδατική κρέμα χεριών που επίσης έχει άρωμα τριαντάφυλλου.

Αυτά ήταν τα προϊόντα που βρήκαμε στο δικό μας BeautyTestBox Ιουνίου και πραγματικά είμαστε περισσότερο από ικανοποιημένες. Η Jurlique είναι μία high end εταιρεία με προϊόντα που ακόμη και οι συσκευασίες τους παραπέμπουν σε πολυτέλεια κι εμείς έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε προϊόντα αξίας περίπου 130 ευρώ μόνο με 25 και μάλιστα στοχευμένα στις ανάγκες που εμείς επιλέξαμε. Το λες και εξαιρετικό deal λοιπόν.

Το JurliqueYoungAgeBox μας ενθουσίασε. Εσένα;

Μέχρι το επόμενο post

5 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο το κουτάκι όντως!!! πολύ ενδιαφέροντα όλα τα πραγματάκια που είχε μέσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας κορίτσια! :-D
    Σκέφτομαι κάποια στιγμή να αγοράσω κι εγώ ένα κουτάκι, αλλά βλέπω τώρα στο site ότι αυτά που έχει κοστίζουν πάνω από 10€ που υποτίθεται ότι κάνει το κάθε κουτί του Beauty Test Box. Επειδή δεν έχω ξανά πάρει τέτοιο κουτί, μπορεί κάποια να με διαφωτίσει για το τι ακριβώς ισχύει τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!
      Τα συγκεκριμένα αυτό το μήνα ήταν limited edition θεματικά κουτάκια γι'αυτό και κόστιζαν περισσότερο. Το κάνουν που και που. Το μηνιαίο κλασικό κουτάκι όμως είναι στα 10 ευρώ.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design