8.5.15

Facial Scrub by Frezyderm: It’s a Review!

Σήμερα μιλάμε για ένα προϊόν γύρω από το οποίο έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις κι έχουν γραφτεί αρκετά posts, εμείς όμως, όπως φαίνεται, αργήσαμε να το δοκιμάσουμε.

Το Facial Scrub της Frezyderm το χρησιμοποιούμε πλέον εδώ και δύο μήνες, μία με δύο φορές την εβδομάδα.


Είναι ένα απαλό και δροσερό gel που απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύταρα. Περιέχει απόλυτα σφαιρικούς κόκκους jojoba που δεν τραυματίζουν την επιδερμίδα. Περιέχει επίσης πεπτίδια του φυτού moringa που προσφέρουν βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους. Παράλληλα, χάρη στο εκχύλισμα σύκου, χαρίζει μία αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ το υαλουρονικό οξύ προσφέρει επιφανειακή ενυδάτωση.

  • Έρχεται σε συσκευασία σωληνάριο των 100 ml και σε ηλεκτρονικά φαρμακεία θα το βρεις περίπου στα 11 ευρώ.
  • Έχει αρκετά λεπτόρρευστη υφή κι έτσι χρειάζεσαι πολύ μικρή ποσότητα για ολόκληρο το πρόσωπο.
  • Οι μπλε και λευκοί κόκκοι του είναι αρκετά μικροί και αραιοί. Κι όμως δεν θα το κατατάσσαμε στην κατηγορία της ήπιας απολέπισης. Οι κόκκοι δεν διαλύονται στο τρίψιμο και προσφέρουν αρκετά έντονη απολέπιση.
  • Πρέπει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της χρήσης νιώθουμε κάτι σαν κάψιμο-τσούξιμο στις περιοχές με το έντονο πρόβλημα πόρων, όπως πχ η μύτη. Δεν είναι κάτι ανυπόφορο. Είναι μία αντίστοιχη αίσθηση με αυτή που μας προκαλεί σ’αυτά τα σημεία η άργιλος κι έτσι το μεταφράζουμε σαν ένδειξη ότι το προϊόν λειτουργεί.
  • Μετά τη χρήση, αφήνει την επιδερμίδα αισθητά καθαρή, δροσερή, φρέσκια και απαλή. Δεν νιώθεις καθόλου το γνωστό ενοχλητικό ΄τράβηγμα’, αντιθέτως νιώθεις μια ελαφριά ενυδάτωση.
  • Μοναδικό του μειονέκτημα, κατά τη γνώμη μας πάντα, είναι το άρωμά του. Μυρίζει έντονα σαν φθηνή ανδρική κολόνια. Θα προτιμούσαμε κάτι πιο απαλό, χαλαρωτικό και ίσως φρουτένιο, μιας και συνήθως η απολέπιση είναι μέρος της βραδινής μας ρουτίνας.

Συμπερασματικά, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν από άποψη αποτελέσματος, ειδικά αν έχεις μικτή/λιπαρή επιδερμίδα, και πραγματοποιεί όλα όσα υπόσχεται. Προϋπόθεση για να σου το προτείνουμε είναι να μπορείς να παραβλέψεις το άρωμά του.

Εμείς ομολογούμε πως στα απολεπιστικά προσώπου δεν είμαστε πολύ πιστές αν και έχουμε αρκετά αγαπημένα. Επειδή κάνουμε συχνά απολέπιση, μας αρέσει να δοκιμάζουμε αρκετά διαφορετικά αρώματα και υφές για να μην τα βαριόμαστε. Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο που πιστεύεις πως πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουμε; Περιμένουμε τις προτάσεις σου στα σχόλια!

Μέχρι το επόμενο post

16 σχόλια:

  1. Nice posts girls!!!Και εγώ έτσι δοκιμάζω κάθε φορά και κάποιο διαφορετικό.Θα το έχω όμως υπόψιν...xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε! Αν το δοκιμάσεις, περιμένουμε εντυπώσεις. xxx

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραιο review! Δεν εχω δοκιμασει το scrub αυτο φαινεται ενδιαφερον. Τελευταια χρησιμοποιω το scrub με ακτινιδιο του Κορρε και μου αρεσει πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα πρέπει να δοκιμάσουμε κι εμείς το ακτινίδιο! Ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  3. Μ,ενδιαφέρον φαίνεται σύντομα λεω να το δοκιμάσω και εγώ μιας και τελειώνει αυτό που χρησιμοποιώ τώρα και γενικά είμαι ικανοποιημένη απο όσα προιόντα της Frezyderm έχω δοκιμάσει.Αυτό που έχω τώρα είναι της Pure Elements,με έλαιο αργκάν,αβοκάντο και βούτυρο καριτέ,είμαι πολύ ευχαριστημένη,μου αρέσει και το άρωμα του αλλά θέλω να δοκιμάζω διαφορετικά.
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τα συστατικά που ανέφερες ακούγεται πολύ ενδιαφέρον κι αυτό που χρησιμοποιείς τώρα. Θα το ψάξουμε. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραιο review!
    Δεν το εχω δοκιμασει ομως απο οσα αναφερατε φαινεται ενδιαφερον προιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Αν το δοκιμάσεις, να μας πεις τη γνώμη σου.

      Διαγραφή
  5. φαίνεται πολύ ωραίο!!! με τον ερχομό του Σεπτέμβρη θα το προτιμήσω. Τώρα έχω τόσα άλλα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν το έχω δοκιμάσει, κορίτσια, αλλά το έχω συνέχεια στη wish list μου! Αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ της Nuxe και είναι μοναδικό! Πολύ ωραίο review!! Καλό σαββατοκύριακο!! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nuxe wishlisted λοιπόν! χαχα! Πρέπει να το δοκιμάσουμε αφού σου αρέσει!

      Διαγραφή
  7. Tο εχω δοκιμασει και κανει εξαιρετικη δουλεια ειδικα στους πορους μου. Πολυ ωραιο ποστ! Αν θελετε δειτε και το δικο μου ποστ!
    http://beautys-infinity.blogspot.gr/2015/05/pantene-pro-v.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου αρέσει πάρα πολύ ένα της avon,clear sin pore penetrating λέγεται. Αλλά έχω διαβάσει κι αλλού θετική κριτική γι'αυτό της frezyderm, αλλά η μυρωδιά που λέτε με κάνει διστακτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα! Πρέπει να το δοκιμάσουμε αυτό της Avon. Όσο για τη μυρωδιά αυτού της Frezyderm, ζήτησε ένα δείγμα από το φαρμακείο της γειτονιάς σου για να δεις πως θα σου φανεί πριν το αγοράσεις.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design