11.5.15

You Just Need The Basics!

Συσκευασίες που σου τραβάνε την προσοχή με τη stylish απλότητά τους κρύβουν μέσα τους προσεγμένα πολυχρηστικά προϊόντα κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας, για κάθε γυναίκα που θέλει μία απλοποιημένη και ξεκάθαρη καθημερινότητα ομορφιάς. Αυτά είναι τα The Basics.





Εμείς δοκιμάσαμε την ολοκληρωμένη σειρά και είμαστε εδώ για να σου πούμε τα πάντα.


Η κρέμα προσώπου ημέρας (Multiactioned Face Day Cream) περιλαμβάνει ένα μείγμα ενυδατικών και αντιοξειδωτικών συστατικών, όπως βιταμίνη C, οργανικό νερό πορτοκαλιού, υαλουρονικό οξύ, πανθενόλη, λάδι argan, λάδι αβοκάντο, ελαιόλαδο, κ.α. Υπόσχεται πως αυξάνει την ελαστικότητα, τη λάμψη και την ομοιομορφία του δέρματος. Έρχεται σε βολική συσκευασία με αντλία, έχει βελούδινη υφή και χαρίζει μία αναζωογονητική αίσθηση ενυδάτωσης χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα. 


Συνεχίζοντας με την περιποίηση του προσώπου, δοκιμάσαμε και τον απαλό αφρό καθαρισμού προσώπου ( Gentle Cleansing Face Foam) της εταιρείας. Περιέχει επίσης ένα συνδυασμό δραστικών συστατικών, όπως η βιταμίνη C, το οργανικό νερό πορτοκαλιού, η πανθενόλη και ο χυμός αλόης, που προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και καταπραϋντική δράση.  Απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και το μακιγιάζ χωρίς να το αφυδατώνει και να το ερεθίζει. Αφήνει το δέρμα απαλό, λαμπερό και ανανεωμένο, χωρίς την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος πολλών καθαριστικών. 


Περνάμε στο σώμα και πιο συγκεκριμένα στα χέρια και την κρέμα χεριών πολλαπλών δράσεων (Multiactioned Hand Cream.) Μέλι από άνθη λεμονιάς, βιταμίνη Ε, λάδι αβοκάντο, ελαιόλαδο, λάδι σόγιας, αμυγδαλέλαιο και βούτυρο καριτέ είναι μερικά από τα συστατικά της. Υπόσχεται πως με συχνή χρήση καταπραΰνει το δέρμα από ερεθισμούς. Έρχεται σε μεγάλη συσκευασία (100 ml) με αντλία και προσφέρει πραγματική ενυδάτωση που διαρκεί. Απορροφάται σχεδόν αμέσως και αφήνει τα χέρια απαλά χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Το άρωμά της μας θυμίζει λεμόνι.


Το τελευταίο προϊόν είναι αρκετά καινούριο για εμάς. Το βάλσαμο καλέντουλας (Calendula Balm) είναι μία παραλλαγή της παραδοσιακής κηραλοιφής, όπου το λάδι ελιάς έχει αντικατασταθεί από έλαιο καλέντουλας, γνωστό για την επουλωτική, καταπραϋντική και ήπια αντιβακτηριακή του δράση. Το κερί μέλισσας σε συνδυασμό με το βούτυρο καριτέ, που επίσης περιέχει, διαθέτουν απαλυντικές και μαλακτικές ιδιότητες. χρησιμοποιείται ως προϊόν πρώτης βοήθειας, κατάλληλο για κάθε τύπου δερματικούς ερεθισμούς σε πρόσωπο και σώμα. Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με ερεθισμούς μετά την αποτρίχωση, θα το βρεις θαυματουργό.

Εσύ λοιπόν γνωρίζεις τα The Basics; Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Θα χαρούμε να διαβάσουμε τη γνώμη σου.

Επιπλέον πληροφορίες, σημεία πώλησης αλλά και eshop, θα βρεις στο site της εταιρείας.

Μέχρι το επόμενο post

6 σχόλια:

  1. ακουγονται πολύ ωραια, ειδικα το τελευταιο μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση!
    η απλή υφή και υλικά είναι ό,τι χρειαζεται η επιδερμίδα!
    Ειρήνη
    www.thedailylace.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο και αυτό ακριβώς πρεσβεύει η ίδια η εταιρεία.

      Διαγραφή
  2. Η συσκευασία θυμίζει high tech καταστάσεις, ξεχώρισα τον αφρό καθαρισμού, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον προϊόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που το λες, ναι! Ο αφρός είναι μάλλον το αγαπημένο μας από τα προϊόντα. ;)

      Διαγραφή
  3. Τί κατατοπιστικό άρθρο! Πραγματικά θέλω να δοκιμάσω το balm που έχει καλέντουλα και ίσως κάνει θαύματα στις κοκκινίλες μου!!!! Φιλάκια!
    http://thebeautymixer.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ πιθανόν να σε βοηθήσει πολύ! Ευχαριστούμε! xxx

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design