6.11.14

Στο μπάνιο με τη Nivea!

Σήμερα θα σου μιλήσουμε για δυο προϊόντα από τη Nivea που τον τελευταίο καιρό μας κάνουν παρέα στο μπάνιο μας και θεωρούμε πως αξίζει να τα μάθεις.



Έλα λοιπόν να τα δούμε μαζί! 



Το Nivea Creme Care είναι ένα κρεμώδες αφρόλουτρο με το χαρακτηριστικό άρωμα της κλασικής κρέμας Nivea και όταν το χρησιμοποιείς μυρίζει όλο το μπάνιο. Κάνει πλούσιο αφρό. Είναι super ενυδατικό και κάνει πραγματικά το μπάνιο εμπειρία χαλάρωσης.



Το Conditioner Σώματος Smooth Sensation είναι πλέον για εμάς αγαπημένη καινοτομία. Είναι ένα conditioner σώματος για χρήση μέσα στο μπάνιο. Κάνεις δηλαδή το αφρόλουτρό σου, μετά απλώνεις αυτό, το αφήνεις λιγάκι, το ξεβγάζεις και έχεις όση ενυδάτωση χρειάζεσαι χωρίς ενυδατική κρέμα μετά το μπάνιο. Σαν ιδέα τη βρίσκουμε εξαιρετική, ειδικά τώρα το χειμώνα που με το κρύο θέλεις μόλις βγεις από το μπάνιο να φορέσεις τα ρούχα σου κα όχι να περιμένεις να βάλεις ενυδατική. Το συγκεκριμένο είναι για ξηρές επιδερμίδες και έχει υπέροχο άρωμα shea butter. Αφήνει το δέρμα απαλό και εμφανώς ενυδατωμένο.

Αυτή είναι η δική μας παρέα στο μπάνιο τον τελευταίο καιρό. Εσύ ποιο προϊόν έχεις στο μπάνιο σου και θα μας πρότεινες να το δοκιμάσουμε;

Μέχρι το επόμενο post



14 σχόλια:

  1. η μυρωδια ειναι απιστευτη και πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω! ειδικα το χειμωνα, ειναι ευχαριστη παρεα στο μπανιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπώ και τα δύο προϊόντα, με λίγο μεγαλύτερη αδυναμία στο conditioner σώματος!! Πολύ ενυδατικά, με υπέροχα χαλαρωτική μυρωδιά!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα conditioner αυτά είναι φοβερά και μυρίζουν όλα πάρα πολύ όμορφα! Θα δοκιμάσουμε οπωσδήποτε και το αφρόλουτρο! Φιλάκια κορίτσια! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέπεσα και εγώ στον πειρασμό του κοντισιονερ σώματος αλλά πήρα το λευκό με τα θαλάσσια άλατα για κανονικά δέρματα, ίσως δε δίνει την ίδια ενυδάτωση όπως μια καλή κρέμα αλλά αν βιάζεσαι να πας στο κρεβατάκι, ε ναι, είναι ό,τι πρέπει! Υ.Γ.: Κάτι που μάλλον δεν έχει ακουστεί όμως είναι ότι δεν είναι η πρώτη εταιρεία που έβγαλε κοντισιονερ σώματος απλώς μπορεί να μην έχουν έρθει στην Ελλάδα ακόμη αντίστοιχες μάρκες ή να μην είναι τόσο γνωστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα... Ποιες άλλες εταιρείες έχουν; Ενδιαφέρον! Δεν το ξέραμε. Εμείς το πρώτο που συναντήσαμε ήταν της Nivea. Αν δεν έχουν έρθει Ελλάδα λογικό.

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα έχει βγάλει η soap&glory και νομίζω και η sephora αλλά στην Ελλάδα η δεύτερη δεν πρέπει να το φέρε ποτέ, και άλλες υπάρχουν αλλά δεν μου έρχονται τώρα... κάποιες έχουν διαφορετική ονομασία τα ονομάζουν συνήθως 2 σε 1.

      Διαγραφή
    3. Αχ! Αυτή η soap&glory! Τι κρίμα που δεν έρχονται Ελλάδα!

      Διαγραφή
  5. Είχα δοκιμάσει το πρώτο conditioner σώματος που είχαν βγάλει και δεν ξετρελάθηκα. Όταν είδα όμως πως εμπλούτισαν την σειρά και με άλλα με υπέροχες μυρωδιές, αποφάσισα πως θα τους δώσω άλλη μια ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι το δικό μας αγαπημένο. Σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design