5.11.14

Empties - October 2014!

Πάει και ο Οκτώβρης! Έτσι απλά και γρήγορα! χιχι! Και μπήκαμε στο Νοέμβρη που τόσο αγαπάμε και που μας φέρνει ένα βήμα πριν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα! Σήμερα όμως είμαστε εδώ για να δούμε παρέα τις άδειες συσκευασίες του προηγούμενου μήνα για να πάρουν πια το δρόμο της ανακύκλωσης και να σου μιλήσουμε για τις εντυπώσεις που μας άφησαν τα προϊόντα τελειώνοντας.




Ως συνήθως είναι αρκετά γι’αυτό ξεκινάμε αμέσως!

Face Mask with Sea Lavender - Apivita

Τελειώσαμε μία μάσκα προσώπου με θαλάσσια λεβάντα από την Apivita. Την έχεις λογικά δει σε κάποια καλοκαιρινά αγαπημένα και γενικά την προτιμάμε το καλοκαίρι γιατί είναι πολύ ενυδατική και αφήνει μία αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς στο πρόσωπο. 

Dry Shampoo Hazy Days - Girlz Only
Αν έχεις λιπαρές ρίζες, όπως εμείς, ξέρεις πως μόνο το λούσιμο σε σώζει, μας άρεσε όμως το συγκεκριμένο dry shampoo για τον όγκο που δίνει στα μαλλιά μας κυρίως τη δεύτερη μέρα, ανάμεσα δηλαδή στα λουσίματα. Έχει αρκετά έντονο άρωμα. Έχουμε ήδη αγοράσει δύο ακόμη από την ίδια εταιρεία, αλλά δεν θα σου πούμε περισσότερα γιατί σου ετοιμάζουμε αναλυτικότατο review post μόνο για αυτά. 

Dermopur Gel Nettoyant - Castalia
Το καθαριστικό gel της Castalia λυπηθήκαμε που μας τελείωσε. Το έχεις δει στα αγαπημένα και σίγουρα θα το ξαναδείς γιατί σίγουρα θα το αγοράσουμε ξανά. Λειτούργησε τέλεια στη λιπαρή επιδερμίδα μας και κράτησε τα ανεπιθύμητα σπυράκια μακριά. Αφήνει το πρόσωπο καθαρό και ανανεωμένο. Για μας είναι λοιπόν σταθερή αξία. 

Beer Shampoo - Manufactura by Nature
Τελειώσαμε και ένα travel size σαμπουάν με εκχυλίσματα μπύρας και σιταριού. Υπόσχεται να δώσει ζωντάνια και λάμψη στα μαλλιά και το κάνει, αλλά παρόλα αυτά δεν το βρήκαμε κάτι ιδιαίτερο και δεν μας άρεσε τόσο και το άρωμά του, οπότε μάλλον δεν θα αναζητήσουμε τη full size συσκευασία.

White Musk Fragrance Mist - The Body Shop
Φτάσαμε ως το τέλος και αντικαταστήσαμε κιόλας ένα body mist του κλασικά αγαπημένου White Musk από τη The Body Shop. Είναι ένα mist που έχουμε σχεδόν μόνιμα στην τσάντα μας για άμεσο φρεσκάρισμα όπου κι αν είμαστε. 

Hairspray - Syoss
Τελειώσαμε ένα τεράστιο (400 ml) spray χτενίσματος από την Syoss. Υπόσχεται πολύ δυνατό κράτημα, αλλά χωρίς να μπορούμε να του βρούμε κάποιο τρελό ελάττωμα, απλά δεν μας ξετρέλανε. Σίγουρα τα hairsprays που έχουμε δοκιμάσει από Kyana και Jean Iver μας άρεσαν περισσότερο.

Cotton Pads
Τελειώσαμε και δύο πακέτα δίσκους ντεμακιγιάζ. Μία συσκευασία με 80 δίσκους της Professional Personal Care από τα Jumbo και μία συσκευασία με 120 δίσκους από την Pom Pon. Οι πρώτοι δεν είναι κακοί αν σκεφτείς και πόσο οικονομικοί είναι, αλλά οι δεύτεροι είναι σίγουρα οι αγαπημένοι μας. Είναι 100% βαμβακεροί και πολύ πολύ ανθεκτικοί. 

2-phase Eye and Lip Make-Up Remover, Specifics - Seventeen
Μέχρι την τελευταία του σταγονίτσα χρησιμοποιήσαμε και ένα διφασικό ντεμακιγιάζ για μάτια και χείλη από τη σειρά Specifics της Seventeen. Περιέχει βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5. Δεν ερέθισε καθόλου τα μάτια μας και απομακρύνει τέλεια τόσο το απλό όσο και το αδιάβροχο μακιγιάζ με ευκολία. Κάτι μας λέει πως θα το αγοράσουμε ξανά.

Dandful & Oily Hair, Life Box Series - Kyana
Αυτό είναι ένα σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά από την Kyana. Είναι αρκετά αποτελεσματικό κατά της λιπαρότητας, καθαρίζει σε βάθος και αφήνει τα μαλλιά ζωντανά και λαμπερά. Αν έχεις λιπαρές ρίζες, αλλά ξηρές άκρες, θα χρειαστείς σίγουρα κάποιο conditioner μετά. Το μόνο που δεν μας πολυάρεσε ήταν η μυρωδιά του. 

Repair Now Shampoo, Evo Zen - Kyana
Είναι ένα σαμπουάν αναδόμησης από την Kyana. Περιέχει οξέα φρούτων και ενυδατώνει βαθιά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα τα θρέφει. Δεν κάνει θαύματα σε κατεστραμμένα μαλλιά, αλλά σίγουρα χρειαζόμασταν την ενυδάτωση που προσφέρει.

Rare Gold, Perfume - Avon
Τελειώσαμε και ένα άρωμα από την Avon, το Rare Gold. Είναι αρκετά βαρύ, αλλά ταυτόχρονα και φρέσκο και νεανικό. Μας άρεσε αρκετά.

White Aloe, Foot & Nail - Smile Cosmetics
Είναι ένα καταπραϋντικό αφρόλουτρο ποδιών που βρήκαμε στα Jumbo. Δεν είναι κακό. Έχει άρωμα αλόης που είναι ότι πρέπει για ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο.

Anti Frizz Spray, Herboria Max - Kyana
Το έχεις δει σε προηγούμενα αγαπημένα. Είναι ένα spray με εκχυλίσματα μπαμπού από την Kyana. Προστατεύει από τη θερμότητα, κάνει το στέγνωμα γρηγορότερο και δρα κατά του φριζαρίσματος. Μας άρεσε πολύ και σίγουρα θα το αναζητήσουμε ξανά.

Aqua Repair Face Mask - Panthenol plus
Χρησιμοποιήσαμε και μία μάσκα σε φακελάκι από την Panthenol plus. Περιέχει γιαούρτι, μέλι και υαλουρονικό οξύ. Αφήνει το πρόσωπο ενυδατωμένο και απαλό.

Foam Bath - Ventus
Τελειώσαμε ένα ακόμη αφρόλουτρο με άρωμα γαρδένια από τη Ventus. Μυρίζει έντονα γαρδένια, κάνει πλούσιο αφρό και είναι αρκετά ενυδατικό. 

All About Eyes Serum - Clinique
Ένα serum ματιών από την Clinique τελείωσε επίσης. Δεν κάνει θαύματα με τους μαύρους κύκλους, αλλά λειτουργεί καλά ενάντια στα πρηξηματάκια που έχουμε συνήθως κάτω από τα μάτια το πρωί, αν δεν έχουμε κοιμηθεί καλά ή αρκετά. Είναι σε μορφή roll on και να το κρατήσεις στο ψυγείο, τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο γρήγορα και δροσερά. 

3 Minute Miracle Reconstructor - Aussie
Στο έχουμε ξαναδείξει σαν ένα προϊόν αποτυχία και μάλλον έτσι συνεχίζουμε να το βλέπουμε. Είναι ένα conditioner μαλλιών από την Aussie που υπόσχεται πραγματικά θαύματα στα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά σε τρία μόλις λεπτά. Στα δικά μας μαλλιά δεν έκανε σχεδόν τίποτα και για να καταφέρουμε έστω να τα ξεμπερδεύουμε λιγάκι πιο εύκολα χρειαζόταν τεράστια ποσότητα. Μας άρεσε όμως αρκετά η φραουλένια μυρωδιά του. Σίγουρα δεν θα το αγοράζαμε ξανά γιατί δεν είναι και οικονομικό.

Concealer - Sixteen Cosmetics
Είναι ένα υγρό concealer για το οποίο είχαμε ακούσει πολλά. Σαν κάλυψη δεν κάνει και πολλά και επίσης δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό, τουλάχιστον στο δικό μας δέρμα. Δίνει όμως πολύ όμορφη φωτεινότητα στα σημεία που θέλεις να τονίσεις. 

Ultra Doux Shampoo - Garnier
Ναι, τελειώσαμε άλλο ένα σαμπουάν. Παλιότερα σου είχαμε δείξει το conditioner της σειράς που δεν μας άρεσε καθόλου. Το σαμπουάν όμως μας άρεσε πολύ. Απευθύνεται σε βαμμένα μαλλιά. Είναι εμπλουτισμένο με έλαιο argan και cranberry και μυρίζει πολύ όμορφα. Έχει κρεμώδη σύνθεση και αφήνει τα μαλλιά καθαρά, ενυδατωμένα και λαμπερά. Θέλουμε σίγουρα να δοκιμάσουμε κι άλλα από τη σειρά.

 Οδοντόκρεμα Expert Protection - AIM
Όπως θα έχεις καταλάβει, δεν μένουμε πιστές σε μία οδοντόκρεμα. Τις βαριόμαστε εύκολα και αλλάζουμε συνέχεια. Η συγκεκριμένη λέει πως είναι εμπνευσμένη από το οδοντικό νήμα και το στοματικό διάλυμα και υπόσχεται λεύκανση. Κάποιο τέτοιο αποτέλεσμα δεν είδαμε. Μας άρεσε όμως η γεύση μέντας και η αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που αφήνει στο στόμα. 

Αποσμητικά
Τελειώσαμε και δύο αποσμητικά sprays που πλέον είναι κλασικά για εμάς και μας αρέσουν αρκετά, το Dove Original και το Extra delicate Neutro Roberts. To δεύτερο μας αρέσει βέβαια ξεκάθαρα περισσότερο και από άποψη αποτελεσματικότητας και από άποψη αρώματος. 

Soap Bars, Aromatics - Papoutsanis
Γίνεται από δικά μας empties να λείπουν τα σαπουνάκια του Παπουτσάνη; Δεν γίνεται! Τέσσερα σαπουνάκια λοιπόν αυτό το μήνα, αλλά αυτή τη φορά αλλάξαμε αρώματα. Δύο tabac με κέδρο και κεχριμπάρι και δύο marine με άρωμα θαλάσσιας αύρας. Μας άρεσαν πολύ, αλλά κλασικά αγαπημένο παραμένει αυτό με άρωμα musk

Πράσινη Άργιλος σε Πάστα - Dalon
Τελειώσαμε μία συσκευασία (150 ml) από την πράσινη άργιλο της Dalon. Τη χρησιμοποιήσαμε σαν μάσκα για το πρόσωπο και μας άρεσε αρκετά. Να ξέρεις, η πράσινη άργιλος είναι ιδανικότατη για λιπαρές επιδερμίδες. Απορροφά την περιττή λιπαρότητα και καθαρίζει το δέρμα σε βάθος. 

Perfecting Body Scrub - Darphin
Είναι μία απολεπιστική κρέμα σώματος από τη Darphin που σίγουρα θα ξαναπάρουμε γιατί μας άρεσε πολύ. Μυρίζει σαν απαλό άρωμα πολυτελείας και έχει λεπτούς αλλά πυκνούς κόκκους από κουκούτσι βερίκοκου σαν ψιλή θαλασσινή άμμο που απομακρύνουν απαλά τα νεκρά κύτταρα και αφήνουν το δέρμα μεταξένια απαλό.

Άρωμα Τύπου - La Vie est Belle
Χρησιμοποιήσαμε ένα αρωματάκι τύπου La Vie est Belle, Lancome στα 10 ml από το Time4Beauty,gr. Είναι μία πολύ καλή απομίμηση και έχει πολύ καλή διάρκεια. Το μπουκαλάκι spray των 10 ml είναι απίστευτα βολικό για την τσάντα για να το έχεις μαζί σου παντού.

Travel Size Apivita Products
Τελειώσαμε και τρία travel size προϊόντα από την Apivita και μας άρεσαν πολύ. Το σαμπουάν και η κρέμα μαλλιών με εσπεριδοειδή και μέλι αφήνουν τα μαλλιά καθαρά, λαμπερά και απαλά. Το αφρόλουτρο με περγαμόντο και πράσινο τσάι μυρίζει μαγικά. Σίγουρα θα τα αναζητήσουμε και τα τρία σε κανονικό μέγεθος.

Smoothing Primer - Sephora
Άλλο ένα primer από τα Sephora έφτασε στο τέλος του. Άλλες φορές το δέρμα μας το συμπαθεί και άλλες όχι. Σε γενικές γραμμές είναι ένα αρκετά καλό primer προσώπου. Κάνει το foundation να στρώνει ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το μακιγιάζ να διαρκεί περισσότερο. 

Silky Touch Blush, No 40 Natural Beauty - Essence
Μέχρι το τέλος χρησιμοποιήσαμε ένα ρουζάκι της Essence σε πολύ φυσική ροζ-καφέ απόχρωση. Έχει πολύ ελαφριά απόδοση και αρκετό shimmer. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν highlighter. 

Magic, Eau De Toilette - Seventeen
Το άρωμα Magic από τη Seventeen το είχαμε τόσο καιρό που τώρα πλέον κυκλοφορεί σε διαφορετική, βελτιωμένη συσκευασία. Γενικά αγαπάμε τα γλυκά αρώματα με νότες από musk και το συγκεκριμένο έχει πολύ καλή διάρκεια. Το έχουμε ήδη λοιπόν αγοράσει ξανά. 

Soft Touch Mousse Make-Up - Essence
Τελειώσαμε όχι ένα, αλλά δύο mousse foundation από την Essence. Είναι ιδανικό για καθημερινό μακιγιάζ. Είναι αρκετά καλυπτικό χωρίς να είναι βαρύ. Στρώνει εύκολα, έχει πολύ καλή διάρκεια και σχεδόν matte τελείωμα. Το μόνο που θα θέλαμε είναι λίγο περισσότερη ποσότητα.

Waterproof Volumizing Mascara, 01 Black - Erre Due
Αγαπήσαμε το ιδιαίτερο πλαστικό βουρτσάκι της και την αδιάβροχη σύνθεσή της. Δίνει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες μας, αλλά είναι και από τις λίγες μάσκαρα που δίνουν και καμπύλη που διαρκεί. Πολύ πολύ λυπηθήκαμε που τελείωσε και σίγουρα θα την αντικαταστήσουμε. 

Studio Sculpt Concealer, NC30 - MAC
Ήταν λίγο σκούρο για να το χρησιμοποιήσουμε κάτω από τα μάτια που θέλουμε περισσότερο φως παρά κάλυψη, αλλά ήταν ιδανικό για να καλύπτει σπυράκια, κοκκινίλες και κάθε άλλου είδους ατέλειες. Πολύ καλυπτικό και πολύ σταθερό. Μας άρεσε πολύ και θα το αναζητήσουμε ξανά.

Και κάπου εδώ άλλο ένα τεράστιο empties post φτάνει στο τέλος του. Έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Πως σου φάνηκε; Ποια προϊόντα τελείωσες εσύ μέσα στον Οκτώβριο και θα μας έλεγες να δοκιμάσουμε;

Μέχρι το επόμενο post


8 σχόλια:

  1. Πόσα empties....Κάποια τα έχω δοκιμάσει, αλλά δεν συμφωνώ με όλα. Όπως πχ τ αποσμητικό Neutro Roberts, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου...Άφηνε λευκή πούδρα στην μασχάλη και πολύ έντονη μυρωδιά στον αέρα...... Χαίρομαι όμως που εσείς το λατρέψατε. Φιλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το κλασικό αποσμητικό που όσα κι αν δοκιμάσουμε γυρνάμε εκεί. Είδες διαφορά; Τελικά αν κάτι δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις.

      Διαγραφή
  2. Τόσα empties που χορταίνει το ματι! Πείτε μου καταφέρνετε να καταναλώνετε τόσα πολλά σαπούνια γιατί εγώ θέλω τουλάχιστον 1,5 με 2 μήνες να χρησιμοποιήσω εντελώς! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Τα σαπουνάκια μάλλον τα 'τρώμε'! Εεεε, είμαστε αρκετοί στο σπίτι και τα χρησιμοποιούμε και για να καθαρίζουμε τα πινέλα μας.

      Διαγραφή
  3. η λακ ειναι το μοναδικο προϊον απο syoss που μου αρεσει..αγαπαω τις μασκες της apivita..για το primer εχω ακριβως την ιδια αποψη..αλλες φορες μαρεσει αλλες οχι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το primer είναι από αυτά τα 'μία έτσι, μία αλλιώς' προϊόντα. Βέβαια τώρα δοκιμάζουμε ένα από MAC και μας φαίνεται πως των Sephora ίσως και να είναι λιγάκι καλύτερο!

      Διαγραφή
  4. Εμένα πάλι τα προϊόντα της Aussie μου έχουν ταιριάξει πολύ καλά στα μαλλιά! Και το contitioner και η μάσκα τα κάνουν σούπερ απαλά και ευκολοχτενιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ε;! Τελικά δεν υπάρχουν ΄κακά' προϊόντα, πρέπει απλά η κάθε μια μας να βρει αυτά που της ταιριάζουν.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design