11.10.14

Panthenols Daily Face Wash: Καθημερινό Βήμα για Όμορφη Επιδερμίδα

Σήμερα είμαστε εδώ για νa σου παρουσιάσουμε ένα νέο προϊόν, αλλά και για να συζητήσουμε ένα λίγο πολύ κοινό μυστικό ομορφιάς.

Εμείς μάθαμε το μυστικό στα πρώτα εφηβικά μας χρόνια και από τότε το τηρούμε ευλαβικά. Το Α και το Ω ενός όμορφου και λαμπερού προσώπου είναι ο σωστός καθημερινός καθαρισμός. Έρχονται μέρες που βαριόμαστε πολύ να μακιγιαριστούμε νωρίς το πρωί για τη δουλειά, αλλά δεν αμελούμε με τίποτα τον πρωινό καθαρισμό του προσώπου. Είναι βράδια μετά από ξενύχτια που θέλουμε απλά να πέσουμε στο κρεβάτι, αλλά δεν αφήνουμε με τίποτα το πρόσωπό μας χωρίς ντεμακιγιάζ. Κι αν κάποιες φορές η τεμπελιά μας επικρατήσει και δεν το κάνουμε, το δέρμα μας φροντίζει να μας το ανταποδώσει άμεσα με κάποιο σπυράκι-υπενθύμιση

Μυστικό ή όχι λοιπόν, όμορφο και λαμπερό δέρμα είναι το καθαρό δέρμα.


Ώρα για τις συστάσεις. Το νέο gel καθαρισμού προσώπου της αγαπημένης μας Panthenols, το Daily Face Wash, είναι η ιδανική λύση για την καθημερινή καθαριότητα του προσώπου.



Σαν υφή είναι ένα αφρίζον gel και το ουδέτερο pH του το κάνει κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Συνδυάζοντας την προβιταμίνη Β5 με σπόρους του φυτού tamarindus indica, καθαρίζει σε βάθος και προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα. Απομακρύνει έτσι ρύπους κα λιπαρότητα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα και χωρίς να αφήνει τη συνηθισμένη ενοχλητική αίσθηση ‘τραβήγματος’.

Το άρωμά του είναι άρωμα δροσιάς και φρεσκάδας και χαρίζει στο πρόσωπο λάμψη και βελούδινη υφή.

Το Panthenols Daily Face Wash περνάει το test μας και καθιερώνεται στην καθημερινότητά μας. Μας αρέσει πολύ να το χρησιμοποιούμε συνδυαστικά με το Clarisonic.

Πόσο σημαντικός είναι για σένα ο καθαρισμός του προσώπου σου; Είσαι σχολαστική ή τεμπελιάζεις;

*Hey, Panthenols, τώρα που έγινε η αρχή, θέλουμε ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού!

Μέχρι το επόμενο post


3 σχόλια:

  1. περιμενω να τελειωσουν τα απειρα καθαριστικα που εχω ανοιχτα και μετα θα αρχισω να δοκιμαζω καινουρια..αυτο ειναι σιγουρα στη wishlist

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις τελειώσεις τις άπειρες δοκιμές σου περιμένουμε τις εντυπώσεις σου! Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Θέλω πολύ να το δοκιμάσω. Το πήρε μια φίλη μου και της άρεσε πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design