10.10.14

Time to Meet AA Products!

Τον τελευταίο περίπου ένα μήνα γνωρίσαμε και δοκιμάσαμε ένα set προϊόντων από μία εταιρεία τελείως καινούρια για εμάς. Σκεφτήκαμε λοιπόν πως τώρα ήρθε η ώρα να τα συστήσουμε και σε σένα.


Πρόκειται για την ΑΑ, μία Πολωνική εταιρεία που ψάχνοντας το λίγο περισσότερο, μας εντυπωσίασε. Με ιδιόκτητο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης και 30 χρόνια εμπειρίας, παράγει εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος κατάλληλα για ευαίσθητα και αλλεργικά δέρματα.



Δοκιμάσαμε λοιπόν δύο προϊόντα από τη σειρά Youthful Vitality που απευθύνεται σε εταιρείες 30+ και υπόσχεται να διατηρήσει τη νεανική επιδερμίδα περισσότερο.


Το πρώτο προϊόν είναι η First Wrinkles Day Cream και φυσικά είναι μία κρέμα ημέρας κατά των πρώτων ρυτίδων. Κάνοντας λοιπόν μία μικρή παρένθεση, πρέπει να σου πούμε πως σε θέματα αντιγήρανσης σίγουρα πιστεύουμε πολύ περισσότερο στην  πρόληψη παρά στην μετέπειτα καταπολέμηση. Είναι λοιπόν κατά τη γνώμη μας μία πολύ καλή επιλογή αν έχεις περάσει τα 25 και σιγά σιγά σε απασχολεί το θέμα ‘πρώτες ρυτίδες’.

Βασικά συστατικά της είναι το υαλουρονικό οξύ, η γλυκερίνη και το jojoba oil. Έχει σχετικά παχύρευστη υφή, αλλά ακόμη και από τη λιπαρή επιδερμίδα απορροφάται γρήγορα και έχει επίσης λεπτό, ευχάριστο άρωμα. Η πρώτη εντύπωση είναι σίγουρα μία ευχάριστη αίσθηση αναζωογόνησης και δροσιάς και τα πρώτα αποτελέσματα είναι δέρμα super ενυδατωμένο και αισθητά πιο λαμπερό.

Μοναδικό μειονέκτημα που μπορούμε να βρούμε είναι η απουσία SPF, αλλά για εμάς που χρησιμοποιούμε ούτως ή άλλως το αντηλιακό μας αυτό είναι σχετικά ασήμαντο.


Δεύτερο προϊόν είναι το micellar καθαριστικό νεράκι ντεμακιγιάζ της ίδιας σειράς. Περιέχει τα ίδια βασικά συστατικά. Το υαλουρονικό οξύ προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση και το συνένζυμο Q10 αυξάνει την ενέργεια της επιδερμίδας. Όσον αφορά στην αποτελεσματικότητά του απομακρύνει πολύ εύκολα το απλό μακιγιάζ ακόμη και αν είναι σχετικά βαρύ και τους ρύπους από την επιδερμίδα. Θέλει λιγάκι περισσότερη ποσότητα και επιμονή μόνο αν χρησιμοποιείς αδιάβροχη μάσκαρα.

Και τα δύο προϊόντα τα βρήκαμε στο femme-fatale και είναι πολύ οικονομικά συγκριτικά με την ποιότητά τους. Η κρέμα κοστίζει 9,95 και το καθαριστικό 6,95.

Εσύ ήξερες την ΑΑ; Παίρνεις αλήθεια το ρίσκο να δοκιμάζεις προϊόντα από εταιρείες που ως τώρα σου ήταν άγνωστες; Μήπως έχεις κάποιο τέτοιο προϊόν να μας προτείνεις;

Μέχρι το επόμενο post


4 σχόλια:

  1. να σας πω την αληθεια εγω δεν παιρνω ρισκο να δοκιμαζω τετοιες εταιριες "αγνωστες"...γιαυτο ομως υπαρχουν τα μπλογκ, για να διαβαζουμε και να μαθαινουμε νεες εταιριες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Κάπως έτσι έχουμε ανακαλύψει κι εμείς πολλές αξιόλογες εταιρείες και ενδιαφέροντα προϊόντα.

      Διαγραφή
  2. πολύ ενδιαφεροντα προιοντα θα τα εχω υποψην μου!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design