13.9.14

It’s a Review: Express Nail Hardener by Peggy Sage!

Τον Αύγουστο αποφασίσαμε μετά από πολλούς μήνες (ίσως και κάτι περισσότερο από χρόνο) να αφαιρέσουμε τα τεχνητά νύχια. Η αλήθεια είναι πως μετά το πρώτο λάθος που ήταν πως τα κρατήσαμε για πολύ καιρό, κάναμε και δεύτερο και τα αφαιρέσαμε μόνες μας κακήν κακώς.

Φαντάζεσαι το αποτέλεσμα; Τα νύχια μας ήταν απίστευτα αδύναμα, ήταν γδαρμένα, ξεφλούδιζαν και έσπαγαν με το παραμικρό. Κι εκεί ρωτήσαμε τα κορίτσια του FB για τη συμβουλή τους και σχεδόν όλες μας πρότειναν τη βάση/θεραπεία της Peggy Sage για αδύναμα, κατεστραμμένα νύχια.


Φυσικά τρέξαμε να τη βρούμε. Ξεκινήσαμε να τη χρησιμοποιούμε στις 23/8 και τώρα περίπου δυόμιση εβδομάδες μετά είμαστε εδώ να σου τα πούμε όλα με κάθε λεπτομέρεια.



Πως το χρησιμοποιείς;
Την πρώτη μέρα εφαρμόζεις μία στρώση. Την επόμενη εφαρμόζεις πάνω από την προηγούμενη μία δεύτερη στρώση. Την τρίτη μέρα αφαιρείς το προϊόν με ασετόν και ξεκινάς τη διαδικασία από την αρχή. Και συνεχίζεις για 2-4 εβδομάδες.
Η αλήθεια είναι πως αρχικά η διαδικασία βάψε-ξέβαψε κάθε μέρα μας ακούστηκε βουνό, αλλά τελικά γίνεται πολύ εύκολα μέρος της καθημερινής ρουτίνας. Σ’αυτό βοηθάει και το ότι το προϊόν στεγνώνει στα νύχια κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα.
Μετά το τέλος της θεραπείας μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις απλά σαν βάση κάτω από όποιο βερνίκι θέλεις.

Έχει αποτελέσματα;
Έχει απλά απίστευτα αποτελέσματα. Τα νύχια γίνονται αισθητά πιο σκληρά από την πρώτη κιόλας χρήση. Μετά από δυόμιση εβδομάδες είναι εμφανώς πιο δυνατά και έχουν και μακρύνει, κάτι που περιμέναμε να συμβεί σε πολλή πολλή καιρό.

Έρχεται στα 11 ml και κοστίζει περίπου 14 ευρώ. Σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικό, αλλά πρέπει να αναφέρουμε ότι μετά από 20 μέρες χρήσης έχουμε ουσιαστικά χρησιμοποιήσει μόνο το 1/3 του.

Σίγουρα θα συνεχίσουμε τη θεραπεία μέχρι να συμπληρώσουμε μήνα, αλλά και μετά θα είναι πάντα η must have βάση που δεν θα λείπει από τη συλλογή μας. Και φυσικά αν αντιμετωπίζεις αντίστοιχο πρόβλημα σου το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Μέχρι το επόμενο post


11 σχόλια:

  1. Τέλειο review! Και έψαχνα για ένα τετοιο προϊόν!
    Είχα ακούσει τα καλύτερα!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ενδιαφέρον, κρίμα να μην το ξέρω πιο πριν, πρόσφατα πέρασα από σημείο πώλησης peggy sage...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα νυχια μου ειναι σε τραγικη κατασταση! Μαλλον θα ειναι η επομενη αγορα μου, μου φαινεται!
    Ευχαριστω. Φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δικά μας είναι ήδη πολύ πολύ καλύτερα. Σου το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Θα μας θυμηθείς! Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Και τα δικά μου νύχια το χρειάζονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε εκθεσεις ομορφιας (beauty festival στο περιστερι και beauty greece στο mec παιανιας) την εχει στη μιση τιμγ (περιπου 8,50ε)..οποτε εαν εχεις καποια γνωστη ή φιλη που να μπορει να πηγαινει σε αυτες τις εκθεσεις, "εκμεταλλευσου" την ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design