16.9.14

Agema - Ancient Greek Beauty Secrets!

Σε μία από τις βόλτες μας για απόδραση στο σταθερά αγαπημένο μας Loutraki Thermal Spaσυναντήσαμε για πρώτη φορά τα Ελληνικά προϊόντα Agema και ομολογούμε πως το slogan “αρχαιοελληνικά μυστικά ομορφιάς” δεν γινόταν νa μας περάσει απαρατήρητο.


Γυρίσαμε λοιπόν σπίτι με δύο μπουκαλάκια γεμάτα πολυτέλεια για το μπάνιο μας.



Το Facial Wash - purifying είναι ένα υγρό καθαριστικό προσώπου που απομακρύνει αποτελεσματικά τους περιβαλλοντικούς ρύπους και το μακιγιάζ από το πρόσωπο. Το άρωμά του ξυπνάει τη διάθεση και αφήνει στο δέρμα μία δροσερή και φρέσκια αίσθηση spa.
(125 ml - περίπου 25 ευρώ)


Το Facial Elixir - revitalizing & repair είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του, ένα ελιξίριο προσώπου για αναζωογόνηση, λάμψη και φωτεινότητα. Περιέχει σιτάρι, κίτρινο τριφύλλι, καλέντουλα, μολόχα, ελιά, σταφύλι, χαμομήλι, άγριο τριαντάφυλλο και λευκό κρίνο. Σαν υφή είναι σαν ένα λεπτόρευστο λαδάκι γι’αυτό μας αρέσει νa το χρησιμοποιούμε μία - δυο φορές την εβδομάδα για νa ολοκληρώσει μία περιποίηση με scrub και μάσκα. Χρειάζεται πραγματικά την ελάχιστη ποσότητα.
(30 ml - περίπου 67 ευρώ)

Μετά από μέρες χρήσης η γνώμη μας είναι πως πρόκειται για δύο εξαιρετικά  ποιοτικά προϊόντα που αξίζουν σίγουρα μία δοκιμή. Πρέπει όμως να αναφέρουμε πως από άποψη τιμής δεν τα λες και ιδιαίτερα προσιτά.

Εσύ θα τους έδινες μία ευκαιρία; Επιτρέπεις που και που στον εαυτό σου μία παραπάνω δόση πολυτέλειας;

Μέχρι το επόμενο post


6 σχόλια:

  1. αχ φωτιές ανάψατε!! Το λαδάκι απλησίαστη τιμή σίγουρα.. Ναι η πολυτέλεια είναι κάτι που κάνω συχνά στον εαυτό μου και μετά κλαίω για την τσέπη αλλά αυτή η τιμή μου παραφαίνεται "πολυτελής" . Πολύ ωραίο review πάντως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραίο πόστ αλλά πολύ τσουχτερη η τιμή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να τα δοκιμάσω αλλά πέρα από το Loutraki Thermal Spa που αλλού μπορώ να τα βρω, γιατί δεν μένω Αθήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν και σε επιλεγμένα φαρμακεία. Μπορείς να βρεις extra πληροφορίες στο site τους http://www.agema.gr/ ή στη σελίδα τους στο FB https://www.facebook.com/AgemaGR και σίγουρα θα μπορούν να σου πουν που και πως θα τα βρεις κοντά σου.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design