10.7.14

Yves Rocher - It’s a Review!

Αυτό είναι το review της ημέρας και επιλέξαμε να σου μιλήσουμε για μία εταιρεία τελείως καινούρια για εμάς, την Yves Rocher.


Αν είναι καινούρια και για σένα, να σου πούμε δυο λόγια για την εταιρεία. Τα προϊόντα Yves Rocher παρασκευάζονται στη Γαλλία, τα συστατικά τους είναι φυτικής προέλευσης, που σημαίνει χωρίς parabens, σιλικόνες και λοιπά χημικά και είναι cruelty free.



Εμείς λοιπόν δοκιμάσαμε τρία προϊόντα και πάμε να σου πούμε αναλυτικότερα τη γνώμη μας για το κάθε ένα.

Silky Lotion, Malaysian Coconut
Είναι ένα τεράστιο μπουκάλι γεμάτο super ενυδατική lotion σώματος με το πιο υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα ever! Πόσος αγαπάμε το άρωμα της καρύδας το καλοκαίρι! Ανοίγεις λοιπόν το μπουκάλι και μυρίζει όλο το δωμάτιο.

Apricot Scrub
Είναι ένα scrub προσώπου με κόκκους από κουκούτσι βερίκοκου. Το μέγεθος των κόκκων είναι ιδανικό για απαλή απολέπιση. έχει τέλειο φρουτένιο άρωμα βερίκοκου και αφήνει μία αίσθηση αναζωογόνησης και καθαριότητας στο πρόσωπο.

Cranberry Mask
Είναι μία ενυδατική μάσκα προσώπου με cranberry που χρειάζεται μόνο τρία λεπτά για να δράσει. Μυρίζει κι αυτή φρουτένια και είναι ιδανική για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού γιατί αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή, φρέσκια και πολύ πολύ δροσερή.

Όπως κατάλαβες, τα προϊόντα Yves Rocher που δοκιμάσαμε μας κέρδισαν. Το δυνατό τους σημείο είναι το άρωμά τους και είναι σίγουρα προϊόντα που αξίζει να τους δώσεις μία ευκαιρία.

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτή την εταιρεία; Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις τα πάντα στο Yves Rocher Δίκτυο Ελλάδας, αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Μέχρι το επόμενο post


4 σχόλια:

  1. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω προϊόντα της Yves Rocher ακόμη αλλά αυτό το body lotion καρύδα με ξεσηκώνει!! Πολύ χαρούμενες συσκευασίες παρεπιπτόντως!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω βάλει στο μάτι το αφρόλουτρο με άρωμα καρύδα! Βγαίνει και πολύ οικονομικό.
    Από Yves Rocheρ πήρα το λάδι γαρδένιας Monoi Dei Tahiti και με έχει ξετρελάνει!!! Το βάζω στο δέρμα στα μαλλιά, παντού! Να το δοκιμάσετε κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design