11.7.14

Sun is Fun with Apivita!

Το καλοκαίρι είναι για τα καλά πλέον εδώ και στην Ελλάδα καλοκαίρι σίγουρα σημαίνει ήλιος. Τη δική μας σχέση με τον ήλιο μάλλον θα την χαρακτηρίζαμε σχέση αγάπης-μίσους.

Υπήρξαμε, βλέπεις, εκείνα τα κορίτσια που στην εφηβεία τους ‘ξεροψήθηκαν’ με τις ώρες χωρίς αντηλιακή προστασία κυνηγώντας το πολυπόθητο ιδανικό μαύρισμα. Souvenirs αυτής της ανόητης περιόδου ένα σημάδι από ράμματα (εγχείριση αφαίρεσης μελανώματος) λίγο πάνω από το δεξί γόνατο και μία μουτζούρα (aka πανάδα) στο κούτελο που κάνει την επανεμφάνισή της σε κάθε ευκαιρία έκθεσης στον ήλιο.


Στερνή μου γνώση να σ’είχα πρώτα. Όσο και να τον αγαπάμε λοιπόν, το μάθημά μας το πήραμε κι έτσι κάθε καλοκαίρι πια φροντίζουμε να έχουμε τους καλύτερους συμμάχους.



Έλα λοιπόν να σου συστήσουμε την Suncare αντηλιακή κρέμα προσώπου από την Apivita.

Τι πρέπει να ξέρεις:
  • Έχει SPF 30 (μετρημένο και σταθερό για όλη τη διάρκεια ζωής της) και προσφέρει προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία. 
  • Είναι ανθεκτική στο νερό. Αν και δεν πρέπει να ξεχνάς να την ανανεώνεις στην παραλία. 
  • Προορίζεται για λιπαρές-μεικτές επιδερμίδες (ακριβώς όπως η δική μας.)
  • Περιέχει 83%φυσικά συστατικά. Κάποια από τα οποία είναι: θαλάσσια λεβάντα, πρόπολη, γλυκόριζα, ιπποκάστανο, λυκοπένιο, βιταμίνες Β3, Β7 και Ε, προβιταμίνη Β5 και υαλουρονικό οξύ. 
  • Διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Ομολογούμε πως πολλές φορές τη βρήκαμε επαρκέστατη και σαν κρέμα ημέρας το πρωί. 
  • Ρυθμίζει την ενοχλητική λιπαρότητα, απορροφάται γρήγορα και αφήνει matte αποτέλεσμα που την κάνει μια χαρά βάση για το μακιγιάζ μας. 
  • Έχει ελαφριά υφή και απλώνεται εύκολα. 


Κάπως έτσι την αγαπήσαμε, τη βάλαμε στην καθημερινότητά μας, της εμπιστευτήκαμε την προστασία μας από τον ήλιο και δεν το έχουμε μετανιώσει καθόλου.

Εσύ την έχεις δοκιμάσει; Αυτή την περίοδο θα τη βρεις σε απίστευτη προσφορά -50% στο pharmasofia.gr εδώ. Ποια είναι η δική σου αγαπημένη αντηλιακή προσώπου φέτος το καλοκαίρι;

Μέχρι το επόμενο post


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design