1.7.14

Αγαπημένα Ιουνίου 2014!

Καλό μήνα! Αυτό είναι ένα post για τα αγαπημένα προϊόντα Ιουνίου και ναι! θα σου πούμε το κλισέ… πόσο αστραπιαία πέρασε ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού! Ήρθαν λοιπόν και οι τρελές ζέστες κι ελπίζουμε να μας διαβάζεις από κάποια ξαπλώστρα σε κάποια παραλία, γιατί εμείς είμαστε ακόμη στην Αθήνα και φυσικά δουλεύουμε.



Πάμε όμως αμέσως στα προϊόντα που αγαπήσαμε περισσότερο και χρησιμοποιήσαμε σχεδόν καθημερινά το μήνα που μόλις έφυγε.

#1 Clarisonic mia 2
Το αποκτήσαμε στα τέλη Μαΐου και πραγματικά σχεδόν μονοπώλησε την περιποίηση του προσώπου μας όλο τον Ιούνιο. Το χρησιμοποιήσαμε και το χρησιμοποιούμε καθημερινά και το αγαπάμε γιατί έκανε τον καθαρισμό του προσώπου μας μια πιο εύκολη, πιο γρήγορη και σίγουρα πιο απολαυστική εμπειρία. Το Clarisonic λοιπόν ήρθε στη δική μας ρουτίνα περιποίησης για να μείνει. Αναλυτικότερο review με όλα όσα πρέπει αν ξέρεις μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#2 Petit BB Cream in Clearing - Holika Holika
Καλοκαίρι σημαίνει για εμάς πάντα BB Cream για βάση για το πρόσωπο. Η συγκεκριμένη είναι ενυδατική και ταυτόχρονα καλυπτική, καθόλου λιπαρή και με SPF 30. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο. Αν ενδιαφέρεσαι για extra πληροφορίες, θα τις βρεις εδώ.

#3 The Stylist Mascara in Plum Brown - Seventeen
Για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού οι βασικές επιλογές μας σε μακιγιάζ ήταν ουδέτερα γήινα μάτια και έντονα χείλη. Η δαμασκηνί απόχρωση της The Stylist ήταν τέλεια για αν δώσει ακριβώς την ένταση που θέλαμε στο καθημερινό μακιγιάζ των ματιών μας. 

#4 Vineyard Peach Body Mist - The Body Shop
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το καλοκαίρι μυρίζει σίγουρα κάπως έτσι. Το ψεκάζεις και είναι σαν να κρατάς στα χέρια σου το ίδιο το φρούτο. Το πιο δροσερό και φρέσκο άρωμα που μπορείς να επιλέξεις για τα καλοκαιρινά πρωινά σου.


#5 MAC Lipstick in Relentlessly Red
Τι σου λέγαμε για τα έντονα εντυπωσιακά χείλη; Αυτό είναι το κραγιόν για να τα πετύχεις. Το Relentlessly Red σίγουρα ήταν αυτό που αγαπήσαμε περισσότερο το μήνα που πέρασε. Ανήκει στη σειρά retro matte που σημαίνει ότι είναι super σταθερό. Είναι μία τολμηρή κόκκινη απόχρωση με κάτι λίγο από φουξ και όλοι θα σε ρωτάνε ποιο κραγιόν φοράς. 

#6 Michel Mercier - Detangle Hair Brush
Την αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας χρήση και είναι η μόνη βούρτσα που χρησιμοποιήσαμε όλο τον Ιούνιο. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά μας εύκολα χωρίς να τα ταλαιπωρεί και να τα σπάει, ακόμη και όταν είναι βρεγμένα. Αναλυτικό review θα βρεις εδώ.

Αυτά είναι τα top έξι προϊόντα που μας κέρδισαν μέσα στον Ιούνιο. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο προϊόν δεν αποχωρίστηκες εσύ τον προηγούμενο μήνα;

Μέχρι το επόμενο post





9 σχόλια:

  1. τελεια προϊοντα κοριτσια..ολα ειναι στη wishlist..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Clarisonic βρίσκεται μόνιμα στην wish list μου! Το κραγιόν είναι τόσο υπέροχο!! Το λατρεύω αυτό το χρώμα!! Αυτός ο φούξια τόνος με τρελαίνει!! Πολλά φιλιά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τείνει να γίνει το αγαπημένο μας κραγιόν ever! Το Clarisonic είναι κόλλημα! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  3. Αχ αυτό το body mist το θέλω για να το σετάρω με το αντίστοιχο body butter που έχω, θεϊκή μυρωδιά!! Η βούρτσα μου αρέσει και εμένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο! Μάλλον κι εμείς πρέπει να πάρουμε το body butter! <3

      Διαγραφή
  4. Τέλεια προιοντα ολα ενα προς ενα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design