29.6.14

Ooops! It’s an online HAUL!

Αν αγαπάς τα ψώνια και πιο συγκεκριμένα τα online ψώνια και δεν έχεις ανακαλύψει ακόμη τα ηλεκτρονικά φαρμακεία, χάνεις!


Για ένα haul από ένα online φαρμακείο θα σου μιλήσουμε σήμερα, το Smile Pharmacy. Η αλήθεια είναι πως το επιλέξαμε γιατί ήδη ξέραμε τι ψάχναμε και σ’αυτό βρήκαμε συγκριτικά αρκετά χαμηλότερες τιμές. Και τώρα που έχουμε την παραγγελία στα χέρια μας, μπορούμε να πούμε πως είμαστε αρκετά ευχαριστημένες και από την ταχύτητα αποστολής του πακέτου μας και γενικά από την εξυπηρέτηση.



Πάμε λοιπόν να σου δείξουμε τα πραγματάκια που διαλέξαμε γιατί και τα τέσσερα θέλαμε πολύ καιρό να τα δοκιμάσουμε.


Volcanic Minerals, Long Lasting Eyeliner in 02, Brown - Korres
Πήραμε λοιπόν ένα μολύβι ματιών του Κορρέ σε σκούρα καφέ απόχρωση. Έχουμε αγαπήσει πολύ το μαύρο της ίδιας σειράς κι έτσι σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε και το καφέ. Είναι εξίσου μαλακό και γράφει το ίδιο εύκολα και έντονα, ενώ μένει σταθερό στη θέση του μέχρι να αποφασίσουμε να το αφαιρέσουμε.

Footcare, Κρέμα για Σκασμένες Φτέρνες - Apivita
Η κρέμα ποδιών για σκασμένες φτέρνες με λάδι ελιάς και οξέα φρούτων από την Apivita ήταν η επόμενη επιλογή μας. Το καλοκαίρι τα πόδια μας υποφέρουν και μαζί τους κι εμείς. Ψάχνουμε λοιπόν για μια δραστική λύση. Η πρώτη μας εντύπωση είναι ότι είναι super ενυδατική και καθόλου λιπαρή. αγαπάμε το ότι μυρίζει μέντα.

Sun Screen Velvet, Second Skin Technology - Frezyderm
Αυτή η αντηλιακή κρέμα προσώπου από τη Frezyderm είναι ο λόγος που ξεκινήσαμε να κάνουμε αυτή την παραγγελία. Είναι ένα προϊόν που λατρεύει όλη η beauty κοινότητα και μάλλον το πιο πολυσυζητημένο προϊόν του φετινού καλοκαιριού. Μπήκαμε λοιπόν στον πειρασμό να την αποκτήσουμε κι εμείς. Δεν μπορούμε όμως να σου πούμε ακόμα τη γνώμη μας γιατί θα ξεκινήσουμε να τη δοκιμάζουμε σε μερικές μέρες που θα έχουμε τελειώσει την  αντηλιακή προσώπου που χρησιμοποιούμε αυτή την περίοδο.


Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών, Velvet Soft - Scholl
Τέλος, επιλέξαμε άλλο ένα νέο, πολλά υποσχόμενο και επίσης πολυσυζητημένο beauty gadget, την ηλεκτρική λίμα ποδιών velvet Soft από τη Scholl. πρέπει να σου πούμε ότι στο συγκεκριμένο φαρμακείο τη βρήκαμε στην καλύτερη προσφορά, σχεδόν μισή τιμή από οπουδήποτε αλλού. Δεν θα σου πούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν τώρα γιατί σου ετοιμάζουμε αναλυτικό review μόνο γι’αυτό. 

Αυτά είναι τα πραγματάκια που διαλέξαμε εμείς αυτή τη φορά. έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Πως σου φάνηκε;

Μέχρι το επόμενο post



6 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως μια φορά παρήγγειλα από το smile pharmacy για τους γονείς μου και έμεινα super ευχαριστημένη, εκτος ότι ήταν το πιο οικονομικό, η παραγγελία έγινε Δευτέρα απόγευμα(του Αγίουί Πνεύματος) και Τρίτη πρωί είχε φτάσει στην Εύβοια, δεν περίμενα τόση ταχύτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο ευχαριστημένες μείναμε κι εμείς και σίγουρα θα ξαναπαραγγείλουμε.

      Διαγραφή
  2. αχ θελω και εγω πολυ την αντηλιακη της frezyderm .πολυ ωραιες επιλογες κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αντιηλιακη δεν παιζεται..ειναι ο,τι καλυτερο εχω δοκιμασει για λιπαρο δερμα..περιμενω την αποψη σας για την ηλεκτρικη λιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design