3.7.14

Empties - June 2014!

Μαζέψαμε κι αυτό το μήνα αρκετά ‘σκουπιδάκια’ και είμαστε έτοιμες να σου μιλήσουμε για τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης που φτάσαμε μέχρι το τέλος. Κλασικά τα προϊόντα είναι αρκετά, πότε προετοιμάσου για ένα μεγαλούτσικο post.



Και φύγαμε να τα δούμε ένα - ένα!

Care Moments Shower Cream - Bioten
Το αφρόλουτρο της Bioten με βούτυρο κακάο και macadamia σου το έχουμε δείξει και σε προηγούμενα empties γιατί είναι το δεύτερο μπουκάλι που τελειώνουμε. Κάνει πλούσιο αφρό και μυρίζει παραμυθένια σαν καραμέλα. Σίγουρα θα το πάρουμε ξανά.

You Dazzle Soap Bar - Oriflame
Είναι ένα απλό σαπουνάκι μπάρα που έχει όμως υπέροχο λουλουδάτο άρωμα φρέζιας. Μπορείς να δεις όλο το You Dazzle set εδώ.

Αποσμητικό Spray Extra Delicate - Neutro Roberts
Ξέρεις ήδη πως είναι ένα από τα αγαπημένα μας αποσμητικά. Διαρκεί πολύ, δεν περιέχει οινόπνευμα και μυρίζει πουδρένια.

Musk Sopa Bar - Aromatics, Papoutsanis
Με δυο λόγια είναι το αγαπημένο μας σαπούνι ever. Μυρίζει τέλεια βανίλια Μαδαγασκάρης.

Μωρομάντηλα Baby Care Chamnomile
Άλλη μία συσκευασία 72 τεμαχίων τελείωσε. Χωρίς σαπούνι, parabens και οινόπνευμα, αλλά με εκχύλισμα χαμομηλιού. Τα έχουμε αγοράσει ξανά ήδη.

Cleansing Lotion - Apivita
Τελείωσε - δυστυχώς - η τονωτική lotion της Apivita για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες. Περιέχει πρόπολη και κίτρο και έχει μυρωδιά από εσπεριδοειδή. Μας αρέσει πολύ η συσκευασία με spray, αλλά και η αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας που αφήνει στο δέρμα.

Αποσμητικό roll-on Silk Beauty - Oriflame
Είναι ένα αποσμητικό σε roll-on από την Oriflame. Τίποτα το ιδιαίτερο για να είμαστε ειλικρινείς και το άρωμά του ήταν κάπως βαρύ για τα γούστα μας.

Eau de Toilette, White - Zara
Τελειώσαμε και ένα πολύ οικονομικό αρωματάκι από τα Zara. είναι σχετικά ελαφρύ και λουλουδάτο. Δεν έχει τέλεια διάρκεια, αλλά ήταν μια χαρά για κάθε μέρα.

Hand Cream - Panthenol extra
Ένα travel size σωληνάριο της κρέμας χεριών της Panthenol extra για ταλαιπωρημένα και σκασμένα χέρια τελείωσε επίσης. Είναι extra ενυδατική, αλλά δεν μας ξετρέλανε το άρωμά της (θυμίζει λίγο φάρμακο.)

Οδοντόκρεμα Rapid Relief - Sensodyne
Μία οδοντόκρεμα που αν έχεις ευαίσθητα δόντια θα σου αρέσει πολύ. Έχει γεύση μέντα και μας άρεσε.

Softening Facial Mist - Sephora
Λατρεμένο! Ήδη αγοράσαμε και τη μεγαλύτερη συσκευασία. Είναι λοιπόν το δροσιστικό νεράκι σε spray από τα Sephora, τέλειο για την παραλία αλλά και την πόλη.

Refreshing Face Wash - Olay
Είναι ο αφρός καθαρισμού της Olay με εκχυλίσματα από αγγούρι και αλόη. Μας άρεσε αρκετά. Έχει δροσερό, αναζωογονητικό άρωμα καθαριότητας.

Αποσμητικό roll-on Stress Protect - Nivea
Άλλο ένα αποσμητικό που υπόσχεται επιπλέον προστασία ακόμη και σε καταστάσεις άγχους. Δεν είναι κακό. Έχει καλή διάρκεια και πολύ ευχάριστο άρωμα. Να υπάρχει άραγε και σε spray;

Natural Serum - Apivita
Τελειώσαμε δύο travel size σωληνάρια ορών από την Apivita. Το πράσινο με μυύρτιλλο και βιταμίνη C για λάμψη και το κόκκινο με ρεσβερατρόλη και βιταμίνη Ε κατά των ρυτίδων. Μας άρεσαν πολύ και σίγουρα έναν από τους δύο θα τον αγοράσουμε σε κανονικό μέγεθος. Δεν έχουμε όμως ακόμη αποφασίσει ποιον.

Chamomile Sumptuous Cleansing Butter - The Body Shop
Δεν αφήσαμε ούτε σταγόνα! Είναι πολύ πολύ αγαπημένο και σίγουρα θα το αγοράσουμε ξανά. Είναι πολύ αποτελεσματικό και από τα ελάχιστα προϊόντα ντεμακιγιάζ που δεν ερεθίζουν καθόλου τα μάτια μας.  

Βερνίκι Νυχιών Super Fast No 54 - Seventeen
Ένα πανάρχαιο βερνίκι νυχιών από τη Seventeen. Είναι μία όμορφη ιριδίζουσα μωβ-φουξ απόχρωση που φορέσαμε αρκετά. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να το αποχωριστούμε. Είχε ένα ατύχημα στο νεσεσέρ των διακοπών με ένα μαύρο βερνίκι και φυσικά έπηξε και αρκετά.

Moisturizing & Detoxifying Hair Therapy, Athena - Fresh Line
Μία φυσική συνταγή μάσκας για τα μαλλιά από τη Fresh Line που μας ξετρέλανε. Έρχεται σε υπέροχο βαζάκι που θυμίζει γλυκό της γιαγιάς. Μυρίζει υπέροχα και το άρωμά της μένει στα μαλλιά ακόμη και την επόμενη μέρα. Αφήνει τα μαλλιά super απαλά και ενυδατωμένα.

Micellar Cleansing Water (Face&Eyes) - Lierac
Το έχεις σίγουρα ξαναδεί στα empties μας. Άλλο ένα travel size micellar νεράκι λοιπόν από τη Lierac τελείωσε. Μας άρεσε λοιπόν αρκετά. Απομακρύνει εύκολα το απλό μακιγιάζ, αλλά δεν το τεστάραμε με το αδιάβροχο.

X-Traordinaire Mascara in 03, Violet - Seventeen
Πολύ πολύ αγαπημένη mascara σε ένα υπέροχο μωβ χρώμα, που το αδικεί απίστευτα η φωτογραφία. Τη λατρέψαμε και θα την πάρουμε σίγουρα ξανά. Δυστυχώς η κατάρα των χρωματιστών mascaras είναι να τις πετάς πριν τις τελειώσεις γιατί δεν είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείς σε όλα τα μακιγιάζ σου και αναπόφευκτα θα σου ξεραθούν. έτσι λοιπόν κι εμείς λέμε αντίο στην αγαπημένη βιολετί X-Traordinaire.

Better than Gel Nails, Top Sealer, High Gloss, Studio Nails - Essence
Είναι ένα υπέροχο top coat για τα νύχια. Στεγνώνει το βερνίκι (ακόμη και το χειρότερο) κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα και το κάνει να διαρκεί για μέρες. Όσο το αγαπήσαμε όμως τόσο μας απογοήτευσε γιατί το χρησιμοποιήσαμε 2-3 φορές κα την επόμενη φορά που το ανοίξαμε δυστυχώς δεν γίνεται να ξαναχρησιμοποιηθεί. έπηξε απίστευτα γρήγορα και τόσο πολύ που σχεδόν έγινε σαν παχύρευστη κόλλα. Αντίο λοιπόν!

Phytobaume Reparateur, Conditioner - Phyto
Σε travel size τελειώσαμε ένα πολύ καλό conditioner μαλλιών από τη Phyto για αδύναμα, κατεστραμμένα μαλλιά. Μας άρεσε αρκετά και θα είναι μάλλον η επόμενη επιλογή μας για αγορά conditioner. Αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά και τώρα που λουζόμαστε πολύ συχνά το χρησιμοποιούσαμε τις μέρες που δεν βάζαμε στα μαλλιά μας μάσκα. 

Μάσκες Προσώπου
Μάλλον ο Ιούνιος ήταν ο μήνας της μάσκας.

1. Mineral Mud Cleansing Masque
Σε φακελάκι των 6ml - δηλαδή μίας χρήσης - δοκιμάσαμε μία μάσκα καθαρισμού μία λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα. Βασικά συστατικά της το πλακτόν, Aloe Vera, θαλάσσια άλατα και αγαπημένη άργιλος.  Αφήνει το δέρμα καθαρό και ενυδατωμένο.

2. Tea Tree Face Mask - The Body Shop
Είναι μία από τις αγαπημένες μας μάσκες γιατί αγαπάμε οτιδήποτε με έλαιο τεϊόδεντρου. Έχει και την αντίστοιχη μυρωδιά φυσικά. Είναι ιδανική για λιπαρό δέρμα με ατέλειες και το αφήνει καθαρό και δροσερό. Η ποσότητα στο φακελάκι είναι αρκετή για μία μόνο χρήση.

3. Farewell the Scarlet Pimplehell, Deep Cleansing Mud Mask - Anatomicals
Μία ακόμη μάσκα λάσπης, αυτή τη φορά από την Anatomicals, μας άρεσε πολύ. Προσφέρει ενυδάτωση και απορροφά την περιττή λιπαρότητα. Αν θέλεις να διαβάσεις τη γνώμη μας και για άλλα προϊόντα της εταιρείας, θα βρεις το αντίστοιχο post εδώ.

4. Tea Tree Oil Cleansing Masque, Specifics - Seventeen
Αν έχεις λιπαρό δέρμα με τάση για ακμή, αυτή είναι η μάσκα με τα δύο βασικά συστατικά που χρειάζεσαι: πράσινη άργιλος και έλαιο τεϊόδεντρου. Είναι μία από τις αγαπημένες μας. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και αισθητά φωτεινότερη. Το φακελάκι των 15ml είναι αρκετό σίγουρα για 3 χρήσεις. Μοναδικό αρνητικό βρίσκουμε το ότι μας δυσκολεύει λιγάκι παραπάνω στην αφαίρεση.

5. Express Beauty with grape - Apivita
Την έχεις σίγουρα ξαναδεί στα empties μας. Είναι η αντιρυτιδική μάσκα ματιών με σταφύλι από την Apivita και σίγουρα θα την ξαναδείς. Αν ψάχνεις για άμεση αναζωογόνηση, δοκίμασέ τη.

6. Azulene Mask - Karaver
Στα 15ml μία μάσκα αζουλένιου για όλους τους τύπους επιδερμίδας με εκχύλισμα χαμομηλιού και υαλουρονικό οξύ. Χρειάζεται 10-15 λεπτά για αν δράσει (όπως οι περισσότερες μάσκες), αλλά ένιωσα έντονο κάψιμο και δεν κατάφερα αν την αφήσω τόσο. Συνήθως κάπως έτσι είναι τα πρώτα λεπτά με τις μάσκες αργίλου, αλλά αυτό δεν υποχωρούσε και έτσι την ξέπλυνα. Ίσως την είχαμε πολύ καιρό. Who knows...

Αυτά λοιπόν είναι τα δικά μας empties για τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Τι τελείωσες εσύ το μήνα που πέρασε;

Μέχρι το επόμενο post



8 σχόλια:

  1. Aαα πολλές μασκούλες βλέπω!!Μπράβο κορίτσια!!
    Τα babycare τα αγοράζω ξανά και ξανά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μασκούλες είναι συμβουλή της αγαπημένης μας μακιγιέρ για να καταπολεμίσουμε λιγάκι τη λιπαρότητα, αλλά τις απολαμβάνουμε κιόλας! Τα babycare σταθερή αξία! <3

      Διαγραφή
  2. πολυ ενδιαφεροντα ολα! το αποσμητικο stress protect ,
    υπαρχει και σε spray και ειναι απο τα καλυτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπεραγαπημένο το TBS camomile και το Neutro Roberts μπηκε στη λίστα! φιλια! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design