25.6.14

Go for Blue with Erre Due!

Διανύουμε περίοδο mundial και δεν ξέρουμε πόσο fan του ποδοσφαίρου είσαι εσύ, αλλά αν ο άντρας σου, το αγόρι σου, ο κολλητός σου είναι ‘κολλημένοι’ με τη μπάλα, εμείς σου έχουμε σίγουρα μία πολύ διασκεδαστική και girly πρόταση για το πώς να περάσεις τις ώρες των αγώνων και να εντυπωσιάσεις υποστηρίζοντας φανατικά την Ελληνική ομάδα.
Άλλωστε επιβάλλεται να γιορτάσουμε και με το δικό μας γυναικείο τρόπο τη χθεσινή πρόκριση!



Σ’αυτό το post θα σου δείξουμε τις μπλε πινελιές που προστέθηκαν στο δικό μας μακιγιάζ και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα.




Wet & Dry Sparkler for Eyes, No 452
Αν τη χρησιμοποιήσεις στεγνή και με φειδώ, είναι η τέλεια σκιά λάμψης για αν δώσεις το κάτι παραπάνω στο καθημερινό καλοκαιρινό μακιγιάζ σου. Αν πάλι βρέξεις λιγάκι το πινελάκι σου, μπορείς να δημιουργήσεις ένα super βραδινό μπλε smokey look με ιριδισμούς που θα κλέψουν την παράσταση.






Βερνίκια Νυχιών
Exclusive Collection - No 250 Monkey Cool 
Last Minute Collection - No 438 Havana Beach
Τα βερνίκια νυχιών της Erre Due είναι αδιαμφισβήτητα από τα καλύτερα drugstore βερνίκια νυχιών που μπορείς να δοκιμάσεις, τόσο από άποψη απόδοσης και διάρκειας, όσο και από άποψη ποικιλίας χρωμάτων. Το Monkey Cool είναι ένα έντονο μπλε που θυμίζει θάλασσα, ενώ το Havana Beach είναι μία γαλάζια απόχρωση με κάτι από ουρανό. Συνδύασέ τα στο μανικιούρ σου και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις. 


Μολύβια Ματιών
Τα μολύβια ματιών από την Erre Due στα έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές. Απλά και ξεκάθαρα, τα αγαπάμε. Τρεις αποχρώσεις του μπλε είναι τα Luxury Waterproof Eye Pencil No 29, Lasting Contour eye No 25 και Silky Eye Pencil No 94. Είναι τόσο μαλακά όσο χρειάζεται ώστε να γράφουν πανεύκολα, έχουνε τέλεια απόδοση χρώματος και μένουν σταθερά στη θέση τους όλη μέρα. Beauty Secret: Η απόχρωση Νο 25 είναι το πιο must trend του φετινού καλοκαιριού.


Volumizing Waterproof Mascara, No 02 - Electric Blue
Την έχεις δει δεκάδες φορές σε make up looks of the day στη σελίδα μας στο FB, αλλά και στα αγαπημένα προϊόντα προηγούμενων μηνών. Οι περισσότερες χρωματιστές μάσκαρα βάφουν ελαφρά τις βλεφαρίδες. Η Volumizing Waterproof μάσκαρα τους δίνει το απόλυτο μπλε ηλεκτρίκ χρώμα, ενώ ταυτόχρονα δίνει μήκος και πολύ καλό διαχωρισμό. Δεν γίνεται να τη φοράς και να μην πάρεις κοπλιμέντα. By the way, η μαύρη εκδοχή της είναι εξίσου αγαπημένη μας.

Εσύ, αλήθεια, πόσο αγαπάς το μπλε στο μακιγιάζ σου; έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;

Μέχρι το επόμενο post


4 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design