24.6.14

Jewellery Haul from Sammydress!

Δεν είμαστε τρελές fans των πολύ διαδεδομένων πλέον Ασιατικών sites, κυρίως από φόβο για την ποιότητα, αλλά και το μέγεθος - όταν πρόκειται για ρούχα ή παπούτσια - αφού δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε τα προϊόντα. Κι έτσι δεν είχαμε ποτέ αγοράσει κάτι από κάποιο.

Πριν από κάποιες μέρες όμως ένα από αυτά τα sites, το Sammydress, μας προσέγγισε και μας προσέφερε ουσιαστικά την ευκαιρία να παραγγείλουμε κάποια προϊόντα της επιλογής μας (κάτι σαν δωροεπιταγή συγκεκριμένου ποσού.)


Κάναμε λοιπόν τη διαδικτυακή βόλτα μας στο κατάστημα για αρκετή ώρα και τελικά καταλήξαμε στην πιο safe επιλογή, τα κοσμήματα. 



Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείς να δεις τι ακριβώς διαλέξαμε.

Cat Ear Ring (0,87 €)

Black Cross Ring (1,00 €)

Mouse Ring (0,87 €)

Silver Cross Ring (1,92 €)

Stars Ring (2,58 €)

Leaf Ring (3,51 €)

Cat Ring (1,38 €)

Blue Triangle Necklace (2,51 €)

Heart Anklet (3,26 €)

Πως μας φάνηκε η όλη εμπειρία;
  • Τα προϊόντα ήταν ακριβώς όπως τα είδαμε στις φωτογραφίες.
  • Σίγουρα σε σχέση με την τιμή τους είναι μία χαρά. Μιλάμε όμως για faux bijoux και σίγουρα δεν είναι η επιτομή της ποιότητας.
  • Ήταν πολύ προσεκτικά πακεταρισμένα.
  • Έφτασαν σε 10-15 μέρες, που το λες και απίστευτα γρήγορο, αν σκεφτείς ότι έρχονται από την Ασία.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν ήταν μία θετική εμπειρία, αλλά δεν ξέρουμε αν θα ψωνίζαμε ξανά στο μέλλον από το συγκεκριμένο site γιατί βρίσκουμε πολύ αποτρεπτικό το υψηλό κόστος των μεταφορικών. Αφού αν ουσιαστικά τα υπολογίσεις στο συνολικό κόστος, θα μπορούσες να έχεις αγοράσει κάτι καλύτερης ποιότητας από εδώ. Αυτή είναι η δική μας ειλικρινής, προσωπική άποψη.

Πως σου φάνηκαν τα πραγματάκια που διαλέξαμε; Εσύ έχεις ψωνίσει ποτέ από αυτό ή κάποιο αντίστοιχο site; Θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε τη γνώμη σου στα σχόλια.

Μέχρι το επόμενο post


2 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design