7.2.14

Empties - January 2014!

Πέρασε άλλος ένας μήνας και η αλήθεια είναι πως παρατηρήσαμε πως με τον καιρό τα empties μας γίνονται όλο και περισσότερα. Προετοιμάσου λοιπόν για ένα μεγαλούτσικο post, φτιάξε καφεδάκι και πάμε να σου δείξουμε ένα - ένα τα προϊόντα που τελειώσαμε μέσα στο μήνα που πέρασε.



Θα ξεκινήσουμε με τα προϊόντα περιποίησης.





Purely Pumpering - Shower Gel - Dove
Πολύ πολύ αγαπημένο αφρόλουτρο από τη σχετικά νέα σειρά της Dove. Βασικά συστατικά του το shea butter και η βανίλια. έχει απίθανα χαλαρωτικό άρωμα και είναι πολύ ενυδατικό. Τελειώσαμε την τεράστια συσκευασία των 500 ml. Για αναλυτικότερο review όλης της σειράς δες εδώ.












Go Fresh - Body Wash - Dove
Άλλο ένα αφρόλουτρο από τη Dove (που μάλλον της έχουμε αδυναμία) με τελείως διαφορετικό όμως άρωμα από σύκο και άνθη πορτοκαλιάς. Όπως φαντάζεσαι, είναι υπέροχα φρουτένιο, επίσης πολύ ενυδατικό και ιδανικά αναζωογονητικό για πρωινά ντους. 











Coconut - Natural Shower Gel - Aromacare
Ναι! Ένα ακόμη αφρόλουτρο. Αυτό από την Aromacare με εξωτικό άρωμα καρύδας και εκχυλίσματα ανανά. Φέρνει χωρίς προσπάθεια το καλοκαιράκι στο μπάνιο μας και έχουμε μία ακόμη συσκευασία που σίγουρα θα τελειώσουμε.









Κρέμα Μαλλιών - Goodbye Damage - Garnier Fructis
Η κρέμα μαλλιών από την τελευταία σειρά της Fructis για πολύ φθαρμένα και άτονα μαλλιά. Είναι το δεύτερο μπουκάλι που τελειώνουμε (γιατί τα πήραμε σε 1+1 προσφορά) και μπορείς να βρεις review όλης της σειράς εδώ. Γενικά δεν τη συμπαθήσαμε ιδιαίτερα γιατί παρόλο το υπέροχο άρωμά της (με εκχύλισμα φραγκοστάφυλου), δεν είχε κανένα αποτέλεσμα στα μαλλιά μας και έτσι δεν θα τη ξαναπάρουμε.








Invisible Dry - Dove
Ένα ακόμη προϊόν που έχεις δει να αγοράζουμε και να τελειώνουμε πολλές φορές. Αν και δεν είμαστε πιστές σε ένα μόνο αποσμητικό και συχνά αλλάζουμε ανάμεσα σε τρία-τέσσερα, το Invisible Dry σε spray από τη Dove είναι πάντα ένα από αυτά. Έχει διακριτικό πουδρένιο άρωμα, δεν περιέχει οινόπνευμα και διαρκεί για ώρες.











Cotton Pads - Pom Pon
Για ένα ακόμη μήνα ένα ακόμη πακέτο από δισκία ντεμακιγιάζ από την Pom Pon. Τα βρίσκουμε πολύ πολύ καλά. Είναι αρκετά σαν ποσότητα -εβδομήντα- απαλά και δεν χνουδιάζουν. Αυτή την περίοδο όμως ανακαλύψαμε άλλα εξίσου ικανοποιητικά και οικονομικότερα.











Gel Καθαρισμού - Pure Active Fruit Energy - Garnier
Είναι ένα gel καθαρισμού για λιπαρές -μικτές επιδερμίδες από τη Garnier με εκχύλισμα από γκρέιπφρουτ, ρόδι και βιταμίνη C. Αφήνει την επιδερμίδα με μία αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι η τέλεια φρουτένια μυρωδιά του. Δεν γίνεται να μην τη λατρέψεις!







Colgate Herbal
Μία ακόμη οδοντόκρεμα από την Colgate που μας άρεσε αρκετά, η Herbal περιέχει τέσσερα διαφορετικά βότανα (ευκάλυπτο, φασκόμηλο, χαμομήλι και μύρο) και υπόσχεται πιο δυνατά δόντια. Έχει πολύ έντονο άρωμα μέντας.









Face Toner - Pure & Clean - Kueshi
Μία από τις αγαπημένες μας lotion καθαρισμού προσώπου είναι αυτή από την Kueshi. Στην έχουμε δείξει παλιότερα σε review μαζί με άλλα προϊόντα που βρίσκουμε στο Femme Fatale εδώ. Περιέχει εκχύλισμα αστράγκαθου που είναι καθαριστικό αλλά και στυπτικό κι έτσι είναι ιδανική για λιπαρά-μικτά δέρματα. Extra points για το πολύ ωραίο φρουτένιο άρωμα.









Aqua Repair - Face Mask - Panthenol plus
Μάσκα προσώπου σε φακελάκι των 14 ml (ποσότητα αρκετή για 2-3 χρήσεις). Περιέχει λινάρι, καλαμπόκι και υαλουρονικό οξύ και υπόσχεται σύσφιξη και λάμψη. Μας άρεσε πολύ γιατί είδαμε διαφορά από την πρώτη κιόλας χρήση. άφησε το δέρμα μας ενυδατωμένο και φανερά πιο λαμπερό. Αναλυτικό review για τη σειρά Aqua Repair εδώ.








Seaweed Mattifying - Day Cream - The Body Shop
Ποιο κατά σειρά βαζάκι είναι αυτό που τελειώνουμε; Μάλλον έχουμε χάσει κι εμείς το μέτρημα. Σε έχουμε ζαλίσει λιγάκι με αυτή την κρέμα από τη The Body Shop, αλλά τι να κάνουμε; Αδυναμίες είναι αυτές! Είναι ιδανική για λιπαρές-μικτές επιδερμίδες, πολύ ενυδατική, αλλά καθόλου βαριά. 






Express Beauty with Olive - Apivita
Κρέμα βαθιάς απολέπισης με κουκούτσι ελιάς από την Apivita σε φακελάκια. Με σύνθεση πλούσια σε έλαια σταφυλιού, ελιάς και βερίκοκου, είναι κατάλληλη για κανονικές, λιπαρές και μικτές επιδερμίδες. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζεις σε βάθος τους πόρους και αφήνει το δέρμα αναζωογονημένο και απαλό. Με δυο λέξεις: την αγαπάμε!











Hand Lotion - Mango - Nail Creation
Μία ενυδατική κρέμα χεριών με υπέροχο άρωμα mango. Εμείς την πήραμε από το eshop του Beauty Test Box και την χρησιμοποιούσαμε ασταμάτητα από τότε. Μας άρεσε πολύ το φρέσκο άρωμα αλλά και η ελαφριά ενυδατική υφή της. Θα την αγοράσουμε σίγουρα ξανά στο μέλλον.









Skin Perfection - Advanced Correcting Serum - L’οreal
Επανορθωτικός ορός για νεανικές επιδερμίδες από τη νέα σειρά της Loreal. Μας άρεσε πολύ και πιθανότατα θα τον αναζητήσουμε ξανά αφού δοκιμάσουμε κάποιους ακόμη που έχουμε στη wish list μας. Έχει δροσερή σύνθεση που απορροφάται πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και κάτι το δέρμα αισθητά πιο λαμπερό. Αναλυτικότατο post μόνο γι’αυτό το προϊόν μπορείς να δεις εδώ.







Dead Sea Water - Mineral Hand Cream - Ahava
Μία από τις καλύτερες κρέμες χεριών που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Αδειάσαμε το σωληνάριο μέχρι την τελευταία σταγόνα. Ενυδατώνει βαθιά το δέρμα και το αφήνει πολύ απαλό. Αν έχεις πρόβλημα με ξηρά χέρια μπορεί να κάνει θαύματα. Έχει δροσερή υφή, απορροφάται σε λίγα δευτερόλεπτα και έχει απλά την πιο υπέροχη λουλουδάτη μυρωδιά που έχουμε βρει ποτέ σε κρέμα. 





Ας περάσουμε τώρα στα προϊόντα μακιγιάζ που τελειώσαμε αυτό το μήνα.




Smoothing Primer - Sephora
Είναι η λειαντική βάση προσώπου από τη Sephora. Μας αρέσει πολύ και έχουμε ήδη αγοράσει τις επόμενες δύο συσκευασίες μας για να μην ξεμείνουμε. Αφήνει την επιδερμίδα ομοιόμορφη και λεία και έχει matte αποτέλεσμα, ιδανικό για να στηρίξεις το μακιγιάζ σου καθημερινά. Στο δικό μου (Τζένη) λιπαρό δέρμα παρατήρησα και ότι κρατάει τη λιπαρότητα μακριά αρκετές ώρες. 










Mineralize Satin Finish Foundation - MAC
Είναι ένα foundation με satin, πολύ φυσικό και λαμπερό τελείωμα. Δεν είναι ιδιαίτερα καλυπτικό σε σχέση με άλλα foundation της ίδιας εταιρείας. Έχει επίσης SPF 15. Αν το δέρμα σου είναι λιπαρό (όπως το δικό μου) τότε δεν είναι το κατάλληλο foundation για σένα. Δεν μου ταίριαξε καθόλου και χρειάστηκε πολύ συχνό σετάρισμα με πούδρα για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. 









Cover and Conceal - MUA
Ένα concealer από τη Make Up Academy που σου έχουμε παλιότερα δείξει στα αγαπημένα μας και συνεχίζουμε να το αγαπάμε. Εμείς επιλέξαμε την απόχρωση natural. Δεν είναι πολύ καλυπτικό και αν έχεις πρόβλημα με μαύρους κύκλους μάλλον δεν θα σε καλύψει. Είναι όμως ιδανικό αν ψάχνεις ένα concealer για να δώσει λάμψη και να φωτίσει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Επιπλέον είναι super οικονομικό.










Final Touch Powder - Color Trend - Avon
Μία πούδρα στην απόχρωση translucent (διάφανη). Δεν είναι μία πούδρα που προσφέρει κάλυψη, αλλά είναι μια χαρά για σετάρισμα. Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά επίσης αρκετά οικονομική. 








Sexy Black Mascara - Golden Rose
Είναι μία ιδιαίτερη μάσκαρα από τη Golden Rose. Ας αρχίσουμε από το πόσο λατρέψαμε τη συσκευασία της! Μεταλλική ροζ με μαύρο καπάκι και εφέ μαύρης δαντέλας. Έχεις δει πολλές ομορφότερες; Έχει πλαστικό βουρτσάκι που μοιάζει σαν να τελειώνει σε μία μπίλια. Έχει έντονη μαύρη απόδοση, διαχωρίζει αποτελεσματικά τις βλεφαρίδες και δίνει καλό μήκος. Σίγουρα θα την αγοράζαμε ξανά. 

Αυτή ήταν η τεράστια λίστα με τα προϊόντα που τελειώσαμε το μήνα που πέρασε. Άλλα μας άρεσαν περισσότερο και άλλα λιγότερο. Αλήθεια, έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο προϊόν ‘έλιωσες’ τον πρώτο μήνα του χρόνου;

Μέχρι το επόμενο post


14 σχόλια:

  1. Τα αφρόλουτρα της Dove είναι πολύ ωραία!Αν και το go fresh σα μυρωδιά δεν με τρελαίνει...γούστα είναι αυτά!Ποιάς εταιρίας είναι οι δίσκοι ντεμακιγιάζ που ανακαλύψατε?Είμαι σε αναζήτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε ενθουσιαστεί με τους οικονομικότατους των jumbo! Πολύ καλή ποιότητα.

      Διαγραφή
  2. Exω δοκιμάσει και τελειώσει τα 2 αφρόλοτρα απο Dove..Τωρα θέλω και το καρύδααααα!!
    Τελειο και το scrub απο apivita!!τα τελειώνω με μεγάλη συχνοτητα!!χαχα!!
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω και τον ορό L'oreal!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρύδα; Δεν το έχουμε δει! Ενδιαφέρον!
      Ο ορός είναι αρκετά καλός, αλλά μάλλον βρήκαμε έναν πιο αγαπημένο. Θα ανέβει σύντομα review post!

      Διαγραφή
    2. Αα καρύδα εννοώ το δικό σας από aromacare!!!!!!! ;)
      Θα περιμένω!Ελπίζω μόνο να μην εννοείτε τον Vichy γιατί τον έχω!!

      Διαγραφή
    3. χαχα! Πως μπερδευτήκαμε έτσι! Τον vichy τον έχουμε να περιμένει, αλλά δεν έχουμε προλάβει να τον δοκιμάσουμε ακόμα. ;)

      Διαγραφή
  3. Η κρέμα χεριών με μαγκο μου άρεσε πολυ θα την πάρω αλλα και η μασκαρα απο golden rose πρεπει να ειναι πολυ καλη .Τελειοοοο post φιλακια κοριτσια άρα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Colgate και Pom pon τα εχω δοκιμάσει και εγω και μου αρέσουν πολυ , άντε καλές αγορες τώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλη λατρεία ο επανορθωτικός ορός Skin perfection από L'oreal.Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και το primer από Sephora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το μόνο που μας χαλάει λίγο στο primer είναι η ποσότητά του. Είναι μικρούλι και τελειώνει γρήγορα.

      Διαγραφή
  6. Πρέπει να δοκιμάσω την κρέμα από τα The Body Shop γιατί έχω τη μάσκα και την τονωτική λοσιον από αυτή τη σειρά και είναι πάρα πολύ καλά προϊόντα!!
    Μάσκες apivita αγαπώ!
    Φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη κρέμα ever! Δοκίμασέ τη και πες μας τη γνώμη σου! Φιλιά!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design