5.2.14

Αγαπημένα Ιανουαρίου 2014!

Πέρασε ο πρώτος μήνας του νέου χρόνου. Για μας ήταν ένας μήνας που θέσαμε νέους στόχους και κάναμε νέες αρχές. Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που δίνει κάθε φορά έμπνευση και ώθηση στην καινούρια χρονιά μας και δεν θα μπορούσε παρά να είναι γεμάτος ομορφιά.



Στο top five των αγαπημένων μας λοιπόν για το μήνα που πέρασε αποφασίσαμε να σου δείξουμε τα προϊόντα που πιάσαμε τους εαυτούς μας να χρησιμοποιούμε πραγματικά καθημερινά ακόμη και στο πιο απλό και γρήγορο μακιγιάζ. Ας τα δούμε λοιπόν ένα-ένα.

#1 Liquid Powder Mineral Foundation - Golden Rose
Είναι ένα υγρό foundation που πραγματικά αγαπήσαμε. Απλώνεται πανεύκολα ακόμη και με τα δάχτυλα και στρώνει ιδανικά. Είναι ιδιαίτερα καλυπτικό για τυχόν δυσχρωμίες ή ατέλειες. Περιέχει βιταμίνες Α και Ε και έχει SPF 15. Το No 02 που χρησιμοποιούμε εμείς ταίριαξε τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδας. Το καλύτερο όμως είναι ότι ταίριαξε και στο λιπαρό μα μας δέρμα, καθώς δεν είναι καθόλου λιπαρό, αλλά αφήνει ένα φυσικό σχεδόν πουδρένιο τελείωμα που κρατάει την ανεπιθύμητη λιπαρότητα μακριά για αρκετές ώρες.

#2 Black Volcanic Minerals - Professional Long Lasting Eyeliner - 01 Black - Korres
Είναι ένα πολύ μαλακό μαύρο μολύβι ματιών. Δεν είναι τόσο σταθερό, αλλά είναι πολύ εύκολο να το δουλέψεις για να γίνει μία τέλεια βάση για smokey. Με καλό blending μπορεί ακόμη και να αντικαταστήσει τη σκιά και να σου δώσει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ μόνο του.  


#3 Face Contour Kit - Sleek MakeUP
Είναι ένα απίστευτα βολικό kit για να έχεις πάντα μαζί σου ένα bronzer και ένα highlighter που θα σε βοηθήσουν να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ σου. Εμείς επιλέξαμε την απόχρωση light και από την πρώτη κιόλας μέρα είναι το μοναδικό προϊόν που χρησιμοποιήσαμε για κοψίματα και φωτοσκιάσεις. Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και ικανοποιητικότατη διάρκεια. Το καθρεφτάκι και η μαύρη -κλασική Sleek πλέον- συσκευασία του δίνουν σίγουρα extra πόντους.

 #4 Eye Brow Pencil - 04 - Erre Due
Είναι αυτή την περίοδο με διαφορά το αγαπημένο μας προϊόν για τα φρύδια. Η απόχρωσή του ταίριαξε τέλεια στο χρώμα των φρυδιών μας και γεμίζει τα κενά πολύ φυσικά και διακριτικά χωρίς να κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει ψεύτικο ή ζωγραφιστό. Έχει επίσης πολύ καλή διάρκεια και φυσικά βουρτσάκι-χττενάκι για να στρώνεις το αποτέλεσμα.

#5 Stippling Brush - Real Techniques by Samantha Chapman
Για τα πινέλα των Real Techniques που έχουμε στη συλλογή μας σου ετοιμάζουμε σύντομα αναλυτικό ξεχωριστό post. Το stippling brush όμως δεν μπορούσε να μην είναι στα αγαπημένα Ιανουαρίου γιατί δεν πέρασε ούτε μία μέρα που να μην το χρησιμοποιήσουμε.
Είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, από συνθετική super απαλή τρίχα. Το χρησιμοποιούμε κυρίως με το foundation για ένα πιο φυσικό και όχι βαρύ αποτέλεσμα, αλλά είναι επίσης ιδανικό για ρουζ σε υγρή μορφή. 

Αυτά είναι τα προϊόντα που αγαπήσαμε ιδιαίτερα εμείς τον Ιανουάριο που ήταν όπως φαίνεται ένας μήνας καθαρά αφιερωμένος στο μακιγιάζ. Εσύ τι χρησιμοποίησες περισσότερο το μήνα που πέρασε; Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα δικά μας αγαπημένα;

Μέχρι το επόμενο post


6 σχόλια:

  1. το golden rose το έχω βάλει στο μάτι...ψάχνω κάτι με ανάλαφρη σύνθεση και μάλλον αυτό θα μου ταιριάζει... το stippling είναι στον δρόμο για το ντουλάπι μου...πολύ ωραίες φωτογραφίες...φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ομορφα ολα, ενδιαφερον φαινεται το makeup!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπωσδήποτε αναλυτικό review για τα real tech!
    Μόλις χθες αγόρασα το brush expert & θέλω βοήθεια! :D :D
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design