18.11.13

GLOWBOX Νοεμβρίου - Sweet November!

Ο προηγούμενος μήνας ήταν για εμάς μήνας αποχής από τη συνδρομή μας στο Glowbox και βλέποντας μετά τα κουτάκια που παρέλαβαν άλλες κοπέλες, δεν το μετανιώσαμε. Αυτό το μήνα όμως είπαμε να του δώσουμε μία ακόμη ευκαιρία και να δοκιμάσουμε ξανά την τύχη μας κι έτσι πριν δύο μέρες το κουτάκι του Glowbox χτύπησε την πόρτα μας.



Ας δούμε λοιπόν μαζί τι περιείχε το δικό μας κουτάκι!

Eau de Charlotte, Eau de Toilette - Annick Goutal (sample)
Το ότι ένα από τα πέντε προϊόντα μας είναι ένα κλασικό δείγμα που θα μπορούσε να είναι δωράκι με κάποιο περιοδικό σίγουρα δεν μας άρεσε καθόλου. Από την άλλη όμως, το συγκεκριμένο άρωμα μας άρεσε πολύ. Είναι ένα λουλουδάτο-φρουτώδες άρωμα με νότες από κρίνο, άνθη μαύρης σταφίδας, μιμόζας, lily of the valley, κακάο και βανίλια και είναι υπέροχο για αυτή την εποχή.

Elixir Ultimate Fine Cream - Kérastage (50ml)
Είναι ένα προϊόν που  χαρήκαμε όταν το είδαμε στο κουτάκι μας γιατί θέλαμε πολύ να το δοκιμάσουμε. Είναι ένα λάδι περιποίησης για τα μαλλιά σε κρεμώδη μορφή. Υπόσχεται στιλπνά και δυνατά μαλλιά χωρίς διάθεση να φριζάρουν. Για τα αποτελέσματα θα μπορούμε να σου μιλήσουμε σε λίγο καιρό. Τώρα όμως μπορούμε να σου πούμε ότι έχει τέλειο άρωμα γιασεμιού, κρίνου και ροδοπέταλου.

Heavenly Gingerlily Moisture Bath and Shower Gel - Molton Brown (30ml)
Παλιότερα είχαμε ξανασυναντήσει αφρόλουτρο από τη Molton Brown στο κουτάκι μας. Αυτή τη φορά όμως μας άρεσε πολύ περισσότερο. Περιέχει ginger και κάρδαμο και έχει πολύ όμορφο τονωτικό άρωμα. Είναι ιδανικό για τα δύσκολα χειμωνιάτικα πρωινά ξυπνήματα.

Ultrasmooth Coco de Mere Body Lotion - Molton Brown (30 ml)
Ένα ακόμη προϊόν από την Molton Brown. Αυτή τη φορά μία lotion σώματος. Οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια και καρύδα και έχει όμορφο άρωμα λουλουδιών. Εφαρμόζεται εύκολα και είναι πολύ ενυδατική. Είναι όμως η πολλοστή φορά που συναντάμε body lotion στο κουτάκι μας και θα προτιμούσαμε λίγη ποικιλία.

Rose facial Wash - Neal’s Yard (50ml)
 Λατρεύουμε τα καθαριστικά προσώπου. Είναι μία από τις αδυναμίες μας. Έτσι, αυτό το προϊόν ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εμάς. Στη σύνθεσή του συμμετέχει η αλόη και το σπάνιο τριαντάφυλλο rose otto. Με μία πρώτη δοκιμή είναι ένας απαλός τονωτικός αφρός που ενεργοποιείται με το νερό.

Σε γενικές γραμμές, δεν είναι το χειρότερο κουτάκι που έχουμε παραλάβει, δεν μείναμε όμως και απόλυτα ικανοποιημένες ώστε να είμαστε 100% σίγουρες για την επόμενη συνδρομή μας. Το κλασικό μας παράπονο είναι και αυτό το μήνα η απουσία προϊόντων μακιγιάζ.

Εσένα πως σου φάνηκε το συγκεκριμένο κουτάκι; Θα σε έβαζε σε πειρασμό να παραγγείλεις το Glowbox του επόμενου μήνα;

Μέχρι το επόμενο post

5 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να πώ ότι τρελάθηκα, αλλά τουλάχιστον περιείχε προιοντα που δεν τα βρισκεις και πολύ εύκολα όπως τα kiehl's!
    kisses
    Mary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο φαίνεται...το Δεκέμβριο θα το παραγγείλω, αν μη τι άλλο κτ πιο Χριστουγεννιάτικο και με λίγο μακιγιαζ μέσα πρέπει να το βάλουν αλλιώς τι να πω! Ωραιο review dear! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παραγγειλα πρωτη φορα εκανα 6μηνη συνδρομη και μου ηρθε το πρωτο κουτακι δεν μπορω να πω οτι χαρηκα και πολυ.Ελπιζω τα επομενα κουτακια να ειναι καλυτερα και να εχουν τουλαχιστον ενα προιον μακιγιαζ μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design