20.11.13

URBAN DECAY, AMMO PALETTE - Time to fall in love...

Είσαι fan των matte αποχρώσεων στο μακιγιάζ; Βλέπεις shimmer και glitter και δεν μπορείς να το φανταστείς με τίποτα στο δικό σου πρόσωπο; Κάπως έτσι ήμασταν κι εμείς, ώσπου γνωρίσαμε την Ammo Palette από την Urban Decay.



Η συσκευασία έχει πανέμορφο εξωτερικό design, είναι ασημί με φούξια-μωβ σχέδιο και ανοίγει και κλείνει μαγνητικά. Έχει εσωτερικό καθρέφτη και ένα μικρό βολικό πινελάκι, ενώ έρχεται μαζί με την travel size βάση σκιών της εταιρείας, που είναι στο χρώμα του δέρματος και δίνει απίστευτη διάρκεια στις σκιές. Μία από τις καλύτερες βάσεις που έχουμε δοκιμάσει. 


Η παλέτα περιέχει δέκα σκιές και ακόμη και τα ονόματά τους είναι ευφυέστατα. Όλες είναι shimmery, αλλά περιέχουν τόσο ψιλά shimmer που δεν βαραίνουν το μακιγιάζ και μπορούν να φορεθούν άνετα όλες τις ώρες. Η ποικιλία των χρωμάτων καλύπτει όλα τα γούστα. Θ α βρεις αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου, του ροζ και του μωβ, αλλά και τα κλασικά άσπρο-μαύρο και φυσικά και πιο γήινα χρώματα.


Όλες, ακόμη και οι πιο ανοιχτόχρωμες, έχουν τέλεια απόδοση χρώματος, βελούδινη υφή και πάρα πολύ καλή διάρκεια. Όπως κατάλαβες, έχει γίνει ήδη μία από τις αγαπημένες μας παλέτες και η αλήθεια είναι πως τη χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά.


 Φυσικά, όπως στα περισσότερα προϊόντα της Urban Decay, η τιμή είναι λιγάκι αποθαρρυντική. Αν και τη βρίσκεις στα $34 και είναι μία από τις οικονομικότερες παλέτες της συγκεκριμένης εταιρείας.

Εμείς την αγαπάμε και σίγουρα σου την προτείνουμε ως μία από τις παλέτες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις.

Πως σου φαίνεται; Την έχεις δοκιμάσει ή θα τη δοκίμαζες; Εσύ με ποια παλέτα σκιών έχεις ‘κολλήσει’  αυτή την περίοδο;

Μέχρι το επόμενο post

4 σχόλια:

  1. Φαίνετε πάρα πολύ όμορφη παλέτα με πάρα πολύ όμορφα χρώματα!!!!!Μακαρι να ήταν και πιο οικονομικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη! Αν και εγώ είμαι των ματ σκιών κυρίως αυτή φαίνεται σούπερ! Απο που την αγοράσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κι εγώ των ματ σκιών είμαι αλλά αυτή έχει πολύ ωραία χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design