17.11.13

Seventeen Haulάκι!

Hello beauty,

Ναι, είναι ακόμη ένα μικρό haulάκι με τρία πραγματάκια από τη Seventeen που είχαμε βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό καιρό και τελικά δεν κρατηθήκαμε και τα αγοράσαμε.



Τα έχουμε εδώ και περίπου δύο εβδομάδες και δεν το έχουμε μετανιώσει καθόλου! Πάμε λοιπόν να σου τα δείξουμε.

The Stylist Mascara - 03 Plum Brown
Μία από τις αγαπημένες μας καθημερινές μάσκαρα σε ένα ξεχωριστό πανέμορφο καφέ-μπορντώ χρώμα. Αν ψάχνεις μία μάσκαρα που να χαρίζει πολύ όγκο ίσως να μην είναι η ιδανική, αλλά έχει όσα θέλουμε εμείς στο καθημερινό μακιγιάζ των βλεφαρίδων μας, δηλαδή πολύ καλό διαχωρισμό και εντυπωσιακό μήκος. 


Twist Waterproof Retractable Lip Liner - 17 Cherry
Είναι ένα μολύβι χειλιών στο χρώμα του κόκκινου κρασιού που ψάχναμε καιρό για να ταιριάζει ιδανικά με όλα τα burgundy κραγιόν μας. Είναι αδιάβροχο και σε μηχανική συσκευασία. Έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια και απόδοση χρώματος.



Matte Lipstick - No 22
‘Όχι απλά αγαπημένο, αλλά λατρεμένο! Το έχουμε περίπου δύο εβδομάδες και το φοράμε σχεδόν καθημερινά. Είναι μία σκούρα απόχρωση στο κόκκινο του κρασιού τελείως matte. Το απόλυτο χρώμα του φετινού χειμώνα. Έχει τέλεια απόδοση χρώματος και, όπως όλα τα κραγιόν της σειράς, έχει διάρκεια που δεν θα την πιστεύεις. Αν η καθημερινότητά σου απαιτεί, όπως η δική μας, το μακιγιάζ σου να διαρκεί για ώρες χωρίς να έχεις την ευκαιρία να το φρεσκάρεις, τότε αυτό είναι το ιδανικότερο κραγιόν για σένα. Εμείς το τεστάραμε (τρώγοντας και πίνοντας) και ήταν στη θέση του μετά από 8 ολόκληρες ώρες. Πιθανότατα θα έμενε ακόμη περισσότερο αν δεν το αφαιρούσαμε εμείς. 

Σύντομα θα σου δείξουμε όλα τα κραγιόν της matte σειράς της Seventeen που έχουμε στη συλλογή μας, αν και στόχος μας είναι να τα αποκτήσουμε όλα.

Αυτά ήταν τα πιο πρόσφατα αποκτήματα μας από μία εταιρεία που πολύ συχνά μας βάζει σε πειρασμό και την προτιμάμε. Εσύ τι έχεις δοκιμάσει από τη Seventeen; Υπάρχει κάποιο προϊόν της εταιρείας που πιστεύεις πως πρέπει αν έχουμε οπωσδήποτε στη συλλογή μας; Περιμένουμε προτάσεις και ιδέες!

Μέχρι το επόμενο post
XOXO
Jenny - Gogo

15 σχόλια:

  1. Κι εψαχνα ενα τετοιο κραγιον! τελεια αποχρωση τα κραγιον γενικα τα θελω τελειως ματ ,θα το κοιταξω
    πολυ ομορφα ολα με γεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς έχουμε ιδιαίτερη αγάπη στα matte! Ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το κραγιόν το έχω κι εγώ....είναι όντως υπέροχο! Πολύ όμορφες αγορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τα 3 φαίνονται υπέροχα. η μάσκαρα είναι η αγαπημένη μου. δε σταματώ να την παίρνω! τώρα που μου τελείωσε η μαύρη στόχο έχω βάλει τη μωβ :) όσο για το κραγιόν και το μολύβι? χμμ.. πρέπει νομίζω να κάνω μια βόλτα στα hondos:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε τη βόλτα σου, αλλά εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη! χιχι! :D

      Διαγραφή
  4. δεν μας βάλατε φώτο απο το κραγιόν φορεμένο! πρέπει να είναι τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι υπέροχο! Με ταλαιπωρεί πάλι επιχείλιος έρπης και δεν μπορώ να το φορέσω και έχω σκάσει! Μόλις τον ξεφορτωθώ θα έρθει σίγουρα face of the day με το κραγιόν!

      Διαγραφή
  5. Αααα το κραγιόν νομίζω θα πάω να το δοκιμάσω, δεν τρελαινόμουν ποτέ με τέτοιες αποχρώσεις αλλά φέτος τις τολμάω ακόμα και πρωί!!!! Περιμένω το ποστ με όλες τις αποχρώσεις κραγιόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι υπέροχη απόχρωση κι εμείς την επιλέγουμε όλες τις ώρες! Έρχεται το συνολικό post σύντομα! :)

      Διαγραφή
  6. Πολυ ωραίο ποστ!!!Μεγειά...το κραγιόν φαίνεται τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ ωραία χρώματα!!!με γεια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design