2.11.13

Αγαπημένα Οκτωβρίου 2013!

Πάει και ο Οκτώβρης! Τώρα αυτό μάλλον καλό το λες γιατί ερχόμαστε ακόμη λίγο πιο κοντά στα Χριστούγεννα που τα περιμένουμε πως και πως! Ο καιρός βέβαια, επιμένει καλοκαιρινά όσο κι αν εμείς ανυπομονούμε να τυλιχτούμε μέσα σε πουλόβερ και να υιοθετήσουμε τις αγαπημένες τάσεις του φθινοπωρινού-χειμωνιάτικου μακιγιάζ.  




Ήρθε λοιπόν η ώρα να σου δείξουμε τα προϊόντα που εμείς χρησιμοποιήσαμε περισσότερο το μήνα που πέρασε. Αυτό το μήνα είναι όλα προϊόντα μακιγιάζ! Πάμε να δούμε τα αγαπημένα Οκτωβρίου!


#1 Undress Me Too, Eye Palette - Make Up Academy

Είναι το πασίγνωστο πλέον dupe της Naked 2 παλέτας της Urban Decay. Είναι μία παλέτα με 12 ουδέτερες, γήινες αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν τόσο για ένα φυσικό πρωινό αποτέλεσμα όσο και για ένα εντυπωσιακό έντονο βραδινό. Σε σύγκριση με την Naked 2, τα χρώματα είναι πανομοιότυπα. Υστερεί ίσως λίγο σε υφή, απόδοση και διάρκεια, που όμως μπορούν να βελτιωθούν ικανοποιητικότατα με τη χρήση μίας καλής βάσης. Η διαφορά άλλωστε στην τιμή είναι τεράστια. Εμείς αυτό το μήνα την επιλέγαμε σχεδόν αυτόματα και πραγματικά την ευχαριστηθήκαμε. 



#2 Silk Finish Blush, No 32 Heather Silk - Wet n’ Wild
Λατρεμένο φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο ρουζάκι! Έχει σκούρα ροζ απόχρωση που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Έχει απίστευτη απόδοση χρώματος και χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Μας αρέσει επίσης πολύ που η συσκευασία περιέχει καθρέφτη και δικό της πινελάκι, αν και μας δυσκολεύει λιγάκι στο άνοιγμα. 






#3 Style Liner Metallic, No 12 - Golden Rose
Είναι ένα απίστευτα πρωτότυπο eyeliner σε μεταλλική ροζ απόχρωση που μπορεί να κάνει το καθημερινό μακιγιάζ σου ξεχωριστό. Εμείς μπορούμε να σου πούμε πως δεν υπήρξε ούτε μία φορά που να το επιλέξαμε και να μη μας ρώτησαν τι έχουμε χρησιμοποιήσει. Και φυσικά κυκλοφορεί σε τόσες αποχρώσεις που σίγουρα θα βρεις τη δική σου αγαπημένη. Δική μας πρόταση εκτός από το ροζ, είναι να τσεκάρεις το χρυσό και το γαλάζιο.



#4 Βερνίκι Νυχιών, No 691 Street Swagger - Jessica
Πρέπει να ετοιμαστείς και δεν έχεις αποφασίσει ακόμη τι χρώμα θέλεις να βάψεις τα νύχια σου για να τα ταιριάξεις με το αγαπημένο σου outfit; Εμείς δεν το σκεφτόμασταν πολύ και διαλέγαμε πάντα αυτό το σκούρο μπορντώ χρώμα από τη Jessica που ταιριάζει με όλα και προσφέρει εύκολα ένα εντυπωσιακό μανικιούρ. Τέλεια απόδοση χρώματος και πολύ καλή διάρκεια. Το αγαπήσαμε!





#5 Matte Lipstick, Kinda Sexy - MAC
Δεν θα σου πούμε για την απόδοση ή τη διάρκεια των κραγιόν της MAC που μάλλον τα έχεις ακούσει πολλές φορές, αλλά θα σου πούμε για το συγκεκριμένο χρώμα που τείνει να γίνει το αγαπημένο μας χρώμα ever. Είναι μία υπέροχη απόχρωση που κλασικά θα χαρακτηρίζαμε “your lips but better”. Δίνει ένα υπέροχα φυσικό χρώμα στα χείλη όταν θέλεις το μακιγιάζ σου να είναι κομψό και διακριτικό, αλλά συνδυάζεται τέλεια και με ένα σαγηνευτικό smokey look στα μάτια. 

Αυτές ήταν οι δικές μας επιλογές για τον Οκτώβριο που πέρασε. Έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Πως σου φάνηκαν; Ποιο προϊόν ξεχώρισες εσύ μέσα στον Οκτώβριο;

Μέχρι το επόμενο post

14 σχόλια:

  1. Τελειααα!!! Μου άρεσε πολύ το ρουζ, έχει θεικό χρώμα, και εννοείται το mac κραγιον!!! Λατρεψα επισης και το φοντο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπέροχα ολα, ειδικά η παλετα με τις γηινες αποχρώσεις! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπω το κραγιον!!!Μεταλλικο ροζ eyeliner?πολυ ενδιαφερουσα αποψη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραίο το ρουζάκι και το eyeliner!!! Σνιφ εγώ δε βρίσκω εύκολα golden rose και έχουν τόσο ωραία προϊόντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρίξε μια ματιά στο eshop του BeautyTestBox. Θα βρεις αρκετά προϊόντα Golden Rose εκεί.

      Διαγραφή
  5. Πολύ καλή η παλέτα!!!
    Ροζ αιλαινερ; Ουαου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σας!!!!!Είμαι η Μάρω και είμαι νέο μέλος στο blog σας!!!Πάρα πολύ ωραίο blog.Λάτρεψα όμως το κραγιόν από MAC,τέλειο χρώμα...το θέλωωωωω!!!!!
    Μάρω από http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μάρω! Ανταποδίδουμε τα καλά λόγια για το Blog. Όσο για τα κραγιόν της Mac ... απλά δεν υπάρχουν λόγια!

      Διαγραφή
  7. πολύ ωραία όλα!πάντως εγώ τέτοιο χρώμα eyeliner δεν θα φορούσα...δεν είναι του γούστου μου...δεν είμαι τόσο τολμηρή!αλλά μ'αρέσει να τα βλέπω σε άλλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design