4.11.13

Erre Due Fall-Winter 2013 Collection - Επιστροφή στην Πόλη!

Σήμερα επιστρέφουμε με ένα ακόμη review και πρέπει να ομολογήσουμε πως αυτή τη φορά είναι πολύ δύσκολο να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας για τα προϊόντα που δοκιμάσαμε.

Τα προϊόντα της Erre Due, για την οποία και θα σου μιλήσουμε, μας άρεσαν πάντα. Είχαμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα μολύβια ματιών της. (Δοκίμασε τα Lasting Contour Eye Pencils της και θα μας θυμηθείς.)


Όταν όμως είδαμε τα προϊόντα της νέας συλλογής Fall-Winter 2013 η διαφορά ήταν απόλυτα εμφανής. Η Erre Due άλλαξε και ‘έβαλε τα καλά της’!



Η γνώμη μας μπορεί να συνοψιστεί σε τέσσερις μόνο προτάσεις:
1. Υπέροχες, καινούριες, μοντέρνες, στιλάτες, μαύρες συσκευασίες που λατρέψαμε.
2. Βελτίωση της ποιότητας με απίθανα αποτελέσματα τόσο στην απόδοση χρώματος όσο και στη διάρκεια.
3. Καινούριες φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες αποχρώσεις που τις ερωτεύεσαι και σε κάνουν να παρακαλάς να χαλάσει επιτέλους λιγάκι ο καιρός.
4. Νέα αποτελεσματικότατη σειρά προϊόντων ντεμακιγιάζ που αξίζει να δοκιμάσεις.

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά...

Bi-Phase Cleansing Lotion
Είναι μία λοσιόν ντεμακιγιάζ δύο φάσεων με προβιταμίνη Β5 για την απαλή και αποτελεσματική αφαίρεση ακόμη και του αδιάβροχου μακιγιάζ από τη ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των χειλιών, χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο. Είναι άοσμη και την βρήκαμε τέλεια για το καθημερινό ντεμακιγιάζ μας.

Smooth Cleansing Foam
Είναι το δεύτερο προϊόν καθαρισμού που δοκιμάσαμε. Είναι ένας πλούσιος απαλός αφρός με συμβατό ph για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου. Περιέχει εκχύλισμα  μπαμπού για τόνωση και προβιταμίνη Β5 και χυμό αλόης για ενυδάτωση και μείωση των ερεθισμών. Μας άρεσε το ότι δεν αφήνει στην επιδερμίδα αυτή την ενοχλητική αίσθηση αφυδάτωσης που αφήνουν πολλά άλλα καθαριστικά σε μορφή αφρού. 

Draw the Line - Eyeliner - No 08
Είναι ένα υγρό eyeliner με πολύ σταθερή λεπτή μύτη που θυμίζει eyeliner σε μορφή στυλό και είναι ιδανικό όποιο πάχος γραμμής και αν σου αρέσει. Το Νο 08 που δοκιμάσαμε εμείς είναι ένα εντυπωσιακό μπλε μεταλλικό χρώμα που μπορεί να κάνει την πιο απλή εμφάνισή σου μοναδική. Μπορούμε με σιγουριά να σου πούμε πως δεν θα σε απογοητεύσει ‘τρέχοντας’ γιατί μένει στη θέση του ακόμη και ν προσπαθήσεις να το τρίψεις. Στη wish list μας είναι ήδη η μαύρη του απόχρωση.

Eye Shadows
Δοκιμάσαμε τις νέες μονές σκιές ματιών στις αποχρώσεις 523-ένα πολύ ιδιαίτερο σκούρο καφέ-λαδί-χρυσό και 524-ένα τέλειο μπεζ-χρυσό. Και οι δύο περιέχουν shimmer, έχουν τέλεια απόδοση χρώματος, πάρα πολύ καλή διάρκεια και ο συνδυασμός τους μπορεί να δημιουργήσει υπέροχα μακιγιάζ. Αγαπητή Erre Due, έχουμε μία παράκληση! Θέλουμε παλέτες! Επιβάλλεται να βγάλετε παλέτες! 

Matte Lipsticks
Ολοκαίνουρια matte κραγιόν. Αρχικά θα σε εντυπωσιάσει όπως κι εμάς η απίθανη μαύρη matte συσκευασία τους. Αμέσως μετά θα ξετρελαθείς με τις αποχρώσεις τους. Εμείς δοκιμάσαμε το Νο.544-ένα καθημερινό απαλό ροζ, ‘your lips but better’ χρώμα και το Νο.550-το απόλυτο must berry μωβ χρώμα του φετινού χειμώνα. Έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση χρώματος και αν και είναι matte, είναι αρκετά ενυδατικά. 

Matte Liquid Lipsticks
Tην εμμονή μας με τα κραγιόν σε υγρή μορφή τώρα τελευταία μάλλον θα την  έχεις καταλάβει. Λοιπόν, τα liquid lipsticks της Erre Due είναι από τα καλύτερα που έχουμε δοκιμάσει. Δοκιμάσαμε τις αποχρώσεις Νο.102-ένα φλογερό κόκκινο και Νο.104-ένα γλυκό κερασί και τα λατρέψαμε. Εφαρμόζονται όπως ένα lip gloss, αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γίνονται τελείως matte. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι μας ενθουσίασε περισσότερο, η άριστη απόδοση χρώματος ή η απίστευτη διάρκειά τους.

Extreme Long Lash Mascara
Μάσκαρα για extreme εφέ μήκους στις βλεφαρίδες. Στην απόχρωση 01-black που δοκιμάσαμε εμείς έχει ικανοποιητικά έντονο μαύρο χρώμα. Έχει σχετικά μεγάλο τρίχινο, στριφτό βουρτσάκι που όντως προσφέρει πολύ όγκο και καλό διαχωρισμό στις βλεφαρίδες. Δεν είχαμε ξαναδοκιμάσει παρόμοιο βουρτσάκι και μας άρεσε πολύ.

Βερνίκια Νυχιών
Για το τέλος αφήσαμε τα τρία βερνίκια νυχιών από τρεις διαφορετικές σειρές που δοκιμάσαμε. Και τα τρία είναι σε υπέροχες αποχρώσεις που είναι τα απόλυτα trends στα χρώματα του φετινού χειμώνα. Το πρώτο είναι από την κλασική σειρά το Νο.243-Exclusive και είναι ένα εντυπωσιακό γκρι χρώμα με μπλε-μωβ υποτόνους. Το δεύτερο είναι από τη σειρά που στεγνώνει πολύ γρήγορα το Νο.434-Last Minute και είναι ένα γλυκό καφέ σοκολατί. Τέλος δοκιμάσαμε από τη σειρά Mat Glam το Νο.280 ένα μοναδικό σκούρο μπλε ηλεκτρίκ που περιέχει μικροσκοπικά shimmer, αλλά μόλις στεγνώσει γίνεται matte με εντυπωσιακή ‘ανάγλυφη’ υφή. Και τα τρία έχουν καλή απόδοση χρώματος και με δύο στρώσεις είναι ιδανικά, στεγνώνουν σχετικά γρήγορα και στα δικά μας νύχια διαρκούν 4-5 μέρες.

Όσο κι αν μας ενθουσίασε η νέα σειρά της Erre Due, αυτό το post δεν έχει διαφημιστικό χαρακτήρα. Ο στόχος είναι να σου πούμε την προσωπική μας άποψη, να σου δώσουμε μία ιδέα για τα νέα χρώματα και τις νέες τάσεις και να σου μιλήσουμε όπως πάντα για προϊόντα που εμείς θεωρούμε άξια λόγου.

Πως σου φάνηκαν; Θα δοκίμαζες κάποιο από αυτά;

Μέχρι το επόμενο post





12 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ όμορφα!!!!!!Λάτρεψα όμως τα Matte Lipsticks!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπεροχα οοοολαααα!!! Θελω πολύ να δοκιμασω τα κραγιον! Και οι δυο φορμουλες φαινονται τέλειες και λατρεψα το μωβ χρωμα!! Το eyeliner εχει υπεροχη συσκευασία και οι σκιές γ τέλεια χρωματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε, άσε... Εμείς τώρα έχουμε άλλο πρόβλημα. Δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέγουμε να χρησιμοποιούμε κάθε φορά! χαχα

      Διαγραφή
  3. ola einai uperoxa , exo to eyeliner se mauro kai to agapw :D
    kaloforeta :)

    xxxxx
    http://beautyfairysbyathina.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφα όλα ειδικά τα βερνίκια και τα κραγιόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανυπομονώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να δοκιμάσω το eyeliner αλλά και τα βερνίκια και σίγουρα τα λιπ γκλος που γίνονται ματ!!! αχ!!! με βάλατε σε πειρασμό κορίτσιιιαααα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα! Μπορείτε να αναρτήσετε την λίστα των συστατικών των: Bi-Phase Cleansing Lotion και Smooth Cleansing Foam γιατί δεν μπορώ να την βρω πουθενά; Ευχαριστώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design