1.11.13

FRESH LINE Review προϊόντων της σειράς "Αθηνά".. Look like a Goddess!

Εδώ είμαστε και πάλι για να σου παρουσιάσουμε αυτή τη φορά μία σειρά προϊόντων θεϊκής καταγωγής.  Φυσικά μιλάμε για τη σειρά "Αθηνά" της FRESH LINE που δοκιμάσαμε. 



Αρχικά να σου πούμε δυο λόγια για τη FRESH LINE (όχι ότι δεν τα ξέρεις). Είναι μία εταιρεία που έχει εμπνευστεί από τις οικογενειακές εγκαταστάσεις σαπουνοποιίας της Ζακύνθου του προηγούμενου αιώνα, όπου αξιοποιούσαν εκλεκτά βότανα και σπάνια φυτά της ελληνικής γης με αρωματικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Από το 1993 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα στηρίζεται στις συνταγές εκείνες και δημιουργεί φυσικά, βιολογικά καλλυντικά. 

Η πρώτη επαφή με το κουτί ακόμη στο οποίο περιέχονται τα προϊόντα της σειράς δημιουργεί την αίσθηση του καλοδουλεμένου και φροντισμένου προϊόντος. Το όνομα της σειράς εμπνευσμένο από τη σύσταση των προϊόντων, την ελιά και το λάδι, της δίνει θεϊκή υπόσταση και σε κάνουν να την αντιμετωπίζεις με ιδιαίτερη αφοσίωση. Όπως εξάλλου είναι και αυτή αφοσιωμένη σε σένα. 

Η σειρά απευθύνεται σε όσους έχουν ξηρό δέρμα. Εμείς δοκιμάσαμε:
- Γαλάκτωμα
- Λοσιόν 
- Κρέμα ημέρας
- Μάσκα μαλλιών
- Κρέμα χεριών

Αθηνά Ενυδατικό και αντιοξειδωτικό γαλάκτωμα: Είναι ένα απαλό γαλάκτωμα, δεν ερεθίζει το δέρμα, διαλύει εύκολα και καθαρίζει βαθιά το πρόσωπο από κάθε ίχνος μακιγιάζ. Έχει πολύ ωραίο άρωμα και λεπτόρρευστη υφή. Αυτό που μας άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι με καθημερινή εφαρμογή του στο πρόσωπο "απαλύνει" την ξηρότητα του προσώπου. Απορροφάται εύκολα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περνά γρήγορα και η επίδρασή του. Είναι εμπλουτισμένο με ελαιόλαδο, ηλιέλαιο και αμυγδαλέλαιο. Όσες έχετε ξηρό δέρμα ξέρετε πως η ξηρότητα σου δίνει την αίσθηση του τραβήγματος στο πρόσωπο. Το γαλάκτωμα αυτό καταπραΰνει παρόμοια συμπτώματα και αφήνει απαλό και ενυδατωμένο το δέρμα. Η τιμή του είναι στα 14,90 ευρώ τα 200 ml και στα 4,90 ευρώ τα 60 ml. 


Αθηνά Ενυδατική και Αντιοξειδωτική Λοσιόν: Είναι ιδανική για την ολοκλήρωση του καθαρισμού του ξηρού δέρματος. Ενυδατώνει τόσο το δέρμα (λόγω του οργανικού ελαιόλαδου που περιέχει) και δεν προκαλεί ερεθισμούς, δεν τσούζει το δέρμα καθώς δεν περιέχει ίχνος οινοπνεύματος. Είναι δροσιστική και εξίσου καταπραυντική με το γαλάκτωμα. Η τιμή της είναι στα 14, 90 ευρώ τα 200 ml και 4, 90 ευρώ τα 60 ml.


Αθηνά μάσκα μαλλιών ενυδάτωσης και αποτοξίνωσης: Τα μαλλιά είναι ακόμη ένα σημείο που ωφελείται ιδιαίτερα από τις θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες του ελαιόλαδου. Η μάσκα μαλλιών Αθηνά, με βασικό της συστατικό το ελαιόλαδο, ζωντανεύει και αναπτύσσει την τρίχα. Χρειάζεται μόλις λίγα λεπτά εφαρμογή και αμέσως τα μαλλιά είναι πιο απαλά και ενυδατωμένα. Εκτός αυτού, προσφέρει ένα υπέροχο άρωμα στα μαλλιά που διαρκεί για πολλές ώρες. Η συσκευασία της μάσκας είναι ένα πλεονέκτημα - εκτός όλων των άλλων - καθώς θυμίζει ... άλλη εποχή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν χώρος αποθήκευσης άλλου προϊόντος μόλις τελειώσει αυτό που περιέχει. Η ποσότητα των 200 ml είναι ικανοποιητικότατη για μάσκα μαλλιών, καθώς κάθε φορά εφαρμόζεται πολύ μικρή ποσότητα προϊόντος. Η τιμή της είναι στα 18, 50 ευρώ. 



Αθηνά Ενυδατική και Αντιοξειδωτική κρέμα ημέρας: Η κρέμα ημέρας για ξηρά δέρματα περιέχει βούτυρο ελιάς και βούτυρο καριτέ. Μας άρεσε πολύ καθώς διατηρεί την υγρασία που πρέπει να έχει το δέρμα, απαλύνει τα πιο ξηρά και "σκληρά" σημεία του δέρματος και το κάνει πιο ελαστικό. Όπως και τα προηγούμενα προϊόντα  έτσι και η κρέμα απορροφάται πολύ εύκολα από το δέρμα και έχει λεπτή υφή χωρίς να "βαραίνει". Αυτό που ήταν εμφανές μετά από τις δύο εβδομάδες χρήσεις της κρέμας ήταν η μείωση των δυσχρωμιών (κοκκινίλες κυρίως) του προσώπου μας, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Δε μπορούμε, λοιπόν, παρά να στην προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Το μόνο αρνητικό που μπορούμε να πούμε για αυτό το προϊόν είναι η τιμή του, καθώς ανέρχεται στα 35, 90 ευρώ. Θα θέλαμε να είναι πιο προσιτή οικονομικά ώστε να μπορούμε να την αγοράσουμε μόλις τελειώσει αυτή που έχουμε. 



Αθηνά τροφοτονωτική κρέμα χεριών: Οι σχέσεις μας με τις κρέμες χεριών δεν είναι οι καλύτερες. Μία κρέμα χρειάζεται να είναι ιδιαίτερη ώστε να μας βάλει στη διαδικασία να τη χρησιμοποιούμε εντατικά. Και η συγκεκριμένη κρέμα το έκανε. Δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερο πρόβλημα ερεθισμών με τα χέρια μας - ούτε καν το χειμώνα με το τσουχτερό κρύο - οπότε δεν μπορούμε να πούμε αν βοηθάει σε ερεθισμούς. Ξέρουμε όμως ότι  το διακριτικό, φυσικό άρωμα που έχει, η απαλότητα που δίνει στα χέρια και το γεγονός ότι απορροφάται στο λεπτό χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας (!!!!) είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η δική μας αγαπημένη κρέμα χεριών! Και κάτι μας λέει ότι τη βρήκαμε! Η τιμή της είναι στα 14, 90 ευρώ τα 75 ml (λίγο παραπάνω από ό, τι θα θέλαμε) αλλά μιας και κρατάει απίστευτα μεγάλο διάστημα η μία συσκευασία, θεωρούμε είναι καλό να επενδύσεις  σε ένα ποιοτικό προϊόν που ξέρεις ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! 



Χμμμ... Θέλεις να νιώσεις και εσύ θεά;! Ρίξε μια ματιά σε αυτά αλλά και πολλά άλλα προϊόντα της εταιρείας FRESH LINE στη σελίδα της στο facebook  και στην ιστοσελίδα της. 

Περιμένουμε και τη δική σου γνώμη φυσικά!

Μέχρι το επόμενο post

3 σχόλια:

  1. Έκανα και εγώ πρόσφατα review γι αυτή τη σειρά και νομίζω συμφωνούμε σε πάρα πολλά!
    Πολύ καλογραμμένο review κορίτσια μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν τόοοοσο καλά προιόντα και τόσο όμορφες συσκευασίες!! Πολύ ωραίο review!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί υπέροχη σειρά! Ακόμα μία πολύ ωραία σειρά προιόντων της εταιρίας! Μου αρέσει πολύ το review σου!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design