26.10.13

Business for beauty - b4b | Products review

Τί κάνεις;Εμείς είμαστε και πάλι εδώ για να σου μιλήσουμε για κάτι που σίγουρα θα σε ενδιαφέρει!Ξέρουμε πως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου έχουν γίνει πιο γρήγοροι και ότι λόγω πολλών ωρών στη δουλειά έχεις ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου και να κάνεις της beauty αγορές σου με μια βόλτα στα μαγαζιά της περιοχής σου (αχ! περασμένα μεγαλεία). Και επειδή εμείς σε νιώθουμε ΑΠΟΛΥΤΑ και επειδή και εμείς έχουμε όσο και εσύ ανάγκη να "ξεσπάμε" με αγορές ομορφιάς, σου έχουμε τη λύση! Ή μάλλον όχι εμείς, η εταιρεία  Business for beauty -b4b!

Η εταιρεία b4b ιδρύθηκε το 2011 από ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την ομορφιά. Είναι μία ελληνική εταιρεία και σίγουρα τα προϊόντα τους μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις σου! η συγκεκριμένη εταιρεία έχει φυσικά ηλεκτρονικό κατάστημα (e shop), το οποίο είναι γεμάτο με ...  πειρασμούς! Προϊόντα από διάφορες εταιρείες, επιλεγμένα προσεκτικά και σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σου, σε περιμένουν να τα γνωρίσεις στο e shop του b4b σε καλές τιμές. 





Εμείς είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε κάποια από αυτά τα προϊόντα  που μας έστειλε η ίδια η εταιρεία για να δοκιμάσουμε. Και αφού αποκτήσαμε ολοκληρωμένη και σίγουρη άποψη για το καθένα ξεχωριστά σου τα παρουσιάζουμε για να δεις τί έχανες μέχρι στιγμής! 

1. Herbarium face & eyes make up remover
Είναι ένα απαλό γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών. Περιέχει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, γεγονός που του δίνει ένα υπέροχο άρωμα, διακριτικό και χαλαρωτικό, που είναι ό, τι χρειάζεσαι μετά τη διάρκεια του ντεμακιγιάζ το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε καθημερινά κατά τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ μας. Απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ από όλο το πρόσωπο, καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και απομακρύνει ακόμη και αδιάβροχο μακιγιάζ αφήνοντας μία αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στο πρόσωπο. Η ποσότητα που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι πολύ μικρή, γεγονός που το ακόμη ακόμη πιο πολύτιμο. Η συσκευασία του είναι στα 200 ml και κοστίζει μόλις 5, 20 ευρώ. Σίγουρα θα είναι ανάμεσα στις πιθανότερες επιλογές μας για την επόμενη αγορά ντεμακιγιάζ ματιών αφού δεν είχαμε κανένα παράπονο. Να σου πούμε ακόμη ότι η συσκευασία του είναι φιλική προς το περιβάλλον, δεν περιέχει parabens, είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Και επειδή ότι μας αρέσει το ψάχνουμε λιγάκι παραπάνω, βρήκαμε και την αντίστοιχη λοσιόν καθαρισμού (η οποία κοστίζει μόλις 4, 00 ευρώ), που αν κρίνουμε από το γαλάκτωμα, θα είναι εξίσου ενυδατικό προϊόν! Εμάς έχει μπει ήδη στη wish list μας, δεν την και εσύ εδώ 


2. Elixir make up double Wet & Dry long lasting eyeshadow:
Μία διπλή σκιά ματιών Elixir σε μία ροζ και μία μοβ απόχρωση (Νο 9). Έχουν πολύ καλή απόδοση στο δέρμα. Αναλόγως με τον τρόπο που θα τη χρησιμοποιήσεις μπορείς να δώσεις πιο έντονο ή πιο απαλό αποτέλεσμα. Υγρή δίνει πιο δραματικό έντονο αποτέλεσμα, ενώ στεγνή πιο απαλό. Έχει αρκετά καλή διάρκεια. Η τιμή της είναι στα 8, 20 ευρώ, πολύ καλή τιμή για διπλή σκιά, κατά τη γνώμη μας. Το μόνο που δε μας άρεσε ιδιαίτερα ήταν η συσκευασία, μιας και μας θύμισε λίγο το κουτάκι των φακών επαφής μας.



3. Lee Hatton new eyeshadow 4 colours:
Μία τετραπλή παλέτα σκιών με βιταμίνη Ε, φίλτρο UV, χωρίς άρωμα. Τέσσερις αποχρώσεις, δύο μπλε, μία πιο ανοιχτή και μία πιο σκούρα, μία πράσινη και μία γκρι (32 Aqua). η απόδοση τους είναι πολύ καλή, απλώνονται εύκολα στο βλέφαρο και διαρκούν σχεδόν όλη τη μέρα! Ο αγαπημένος μας συνδυασμός ήταν πράσινο και γκρι, ενώ τις μπλε αποχρώσεις δεν τις χρησιμοποιήσαμε πολύ γιατί δεν είμαστε ιδιαίτερα fans του μπλε. Παρόλα αυτά, οι αποχρώσεις που υπάρχουν στο b4b καλύπτουν όλα 
τα γούστα και μάλιστα στην τιμή των 11, 20 ευρώ μόνο. σίγουρα θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει!




4. Γαλάκτωμα Silena aloe vera & calendula:
Είναι ενυδατικό, θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος για όλους τους τύπους δέρματος, με βελούδινη υφή που απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η βιολογική αλόη και η καλέντουλα σε συνδυασμό με τα πλούσια φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα, έλαια και βιταμίνες που περιέχει, ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα και τονώνουν την ελαστικότητά τους, διατηρώντας την απαλή, ελαστική και αναζωογονημένη. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση μετά το μπάνιο ή σε περιπτώσεις ξηροδερμίας ή ερεθισμών του δέρματος. Η συσκευασία των 250 ml κοστίζει 4, 31 ευρώ. 




5. Aromacare Deodorant Spray Aloe Vera:
Ένα αποσμητικό σπρέι  που στεγνώνει πολύ γρήγορα, δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, δεν περιέχει parabens, αλουμίνιο, δεν φράζει τους πόρους. Περιέχει αλόη και δεντρολίβανο. Το μόνο που δε μας άρεσε είναι το ιδιαίτερα έντονο άρωμά του που δεν ταιριάζει απόλυτα στα γούστα μας. Η συσκευασία του είναι των 100 ml και κοστίζει 3,63 ευρώ. 




6. Valley Mango papaya body butter:
Ένα πολύ ωραίο bοdy butter με άρωμα μάνγκο και παπάγια. Περιέχει βούτυρο Karite (shea butter) και βιταμίνη Ε. Είναι ιδανικό για πολύ ξηρές επιδερμίδες. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε σε όλο το σώμα με έμφαση στις πιο ξηρές επιφάνειες (αγκώνες, γόνατα) και μπορούμε να πούμε ότι τα κρατούσε απαλά για ολόκληρη την ημέρα. Η συσκευασία του είναι 200 ml, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε την τιμή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα. 




7. Elixir Make up pencil waterproof
Δοκιμάσαμε δύο αποχρώσεις σε μολύβια ματιών. Την 12 και τη 17. Έχουν πολύ καλή απόδοση και είναι εύκολα εφαρμόσιμα. Είναι μέτρια ως προς τη σκληρότητα. Και είναι και αδιάβροχα, επομένως και ιδιαίτερα σταθερά. Τα χρώματα ήταν πολύ ωραία (και αρκετά καλοκαιρινά βέβαια) και έδιναν άλλη ένταση στο μακιγιάζ μας. Η τιμή του ενός μολυβιού είναι στα 4, 80 ευρώ. 





8. Elixir βερνίκια fast dry:
Είχαμε ακουστά τα συγκεκριμένα βερνίκια, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν είχαμε δοκιμάσει. Δοκιμάσαμε, λοιπόν, τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις (Νο 19, 145, 164, 102) και μας άρεσαν αρκετά. Η συγκεκριμένη σειρά έχει περίπου 180 χρώματα οπότε καταλαβαίνεις τί χρώματα παίζουν( μπορείς να τις δεις όλες εδώ). Μας άρεσε που στεγνώνουν όντως πολύ γρήγορα, τα χρώματα και η απόδοση είναι εξίσου θετικά. Αυτό που δε μας άρεσε είναι ότι δεν είχαν στα νύχια μας καλή διάρκεια, maximum 3 μέρες (χωρίς top coat). Παρόλα αυτά, αν είσαι από αυτές που σου αρέσει να αλλάζεις πολύ συχνά χρώμα στα νύχια σου, αξίζει να τα δοκιμάσεις καθώς κοστίζουν μόνο 3, 00 ευρώ. Εκτός αυτού το b4b έχει για σένα μία προσφορά, καθώς στα 3 βερνίκια σου κάνει δώρο το top coat! 





9. Σαπούνι Silena 
Αγνό, φυτικό σαπούνι με κόκκους από κουκούτσι αμυγδάλου. Αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και απολεπίζει αφήνοντας μια ανάλαφρη αίσθηση. Κάνεις ελαφρύ μασάζ σε βρεγμένο δέρμα για λίγη ώρα και τα εκχυλίσματα των θαλάσσιων φυκιών που περιέχει κάνουν τη δουλειά τους εναντίον της κυτταρίτιδας. Δεν είδαμε κάποια διαφορά σε αυτό το κομμάτι, αλλά σίγουρα είναι ένα σαπούνι που αφήνει το δέρμα απαλό. Το πιο ενδιαφέρον σε αυτό είναι το ότι αποτελεί φυσικό και ελληνικό προϊόν. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και έχει ωραίο άρωμα. Τα 100 gr κοστίζουν 1,23 ευρώ.




10. Pansoap Green Care Olive oil & Palm oil soap:
Τον τελευταίο καιρό μας αρέσει ιδιαίτερα ό, τι έχει να κάνει με το ελαιόλαδο, επομένως δε θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε και αυτό το σαπούνι. Περιέχει ελαιόλαδο και φοινικέλαιο, είναι 100% φυτικό προϊόν, Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει. Διαβάσαμε ότι χρησιμοποιείται και ως σαμπουάν και το τολμήσαμε και αυτό. Έχουμε να πούμε ότι ήταν κάτι πρωτόγνωρο αυτό για εμάς, μιας και έχουμε συνηθίσει τα γνωστά μας σαμπουάν, αλλά μας άρεσε γιατί άφησε τα μαλλιά μας πιο απαλά από ό, τι συνήθως. Το προϊόν είναι ιδανικό για μωρά και ευαίσθητες περιοχές. Τα 150 gr κοστίζουν 2,71 ευρώ. 




Αυτά είναι όλα όσα δοκιμάσαμε! Περιμένουμε να μας πεις και εσύ τι γνώμη σου! Τί σου έκανε εντύπωση και ποιό προϊόν σκέφτεσαι να δοκιμάσεις; Γιατί σίγουρα το σκέφτεσαι...

Μέχρι το επόμενο Post







10 σχόλια:

  1. Πόσο ωραία προϊόντα και πόσο προσιτές οι τιμές!
    Ωραίο review!
    φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσιτές τιμές και ποιότητα! Τέλειος συνδυασμός! Ευχαριστούμε πολύ, Εύα!

      Διαγραφή
  2. θέλω πολύ να δοκιμάσω τις σκιές της Lee Hatton!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο ποστ! Έχω δοκιμάσει πολλά προιοντα silena! Και τα μανό elixir είναι πολύ καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Aromacare Body Butter Mango Papaya στοιχίζει 4,74€ και μπορείτε να το δείτε εδώ:
    http://goo.gl/wXJNs2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hei! Do you know where I can buy this deodorant - Aromacare Deodorant Spray Aloe Vera? Kind regards Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design