28.10.13

Goodbye Damage από τη Fructis-Garnier - Review

Αιτία κι αφορμή για το σημερινό blog post η κλασική στο δικό μας σπίτι φράση «Δεν λες στην αδερφή σου να πεταχτείτε μαζί μέχρι το supermarket; Δεν θέλουμε πολλά πράγματα.» Δεν στέλνεις έτσι, καλέ μου, χωρίς δεύτερη σκέψη, εμάς τις δύο στο supermarket! Κι αν κάνεις το λάθος και μας στείλεις, σίγουρα δεν περιμένεις να επιστρέψουμε μα τα ψώνια της λίστας!


Κάπως έτσι λοιπόν, χαζέψαμε με τις ώρες μπροστά στα “beauty related” ράφια και τράβηξε την προσοχή μας η σχετικά καινούρια σειρά περιποίησης μαλλιών Goodbye Damage της Fructis από τη Garnier. Και μόνο το όνομα είναι πρόκληση από μόνο του, υποκύψαμε λοιπόν στον πειρασμό και από τα τέσσερα προϊόντα της σειράς (σαμπουάν - κρέμα μαλλιών - serum - μάσκα μαλλιών) αγοράσαμε τα τρία.

Η σειρά απευθύνεται σε μαλλιά ταλαιπωρημένα από το σκληρό βούρτσισμα, τις συσκευές θερμότητας και τις χημικές επεξεργασίες (σαν να λέμε στα δικά μας μαλλιά δηλαδή!) και υπόσχεται πως τα εκχυλίσματα φραγκοστάφυλου και keraphyll που περιέχει θα κάνουν τις άκρες πιο δυνατές και θα μειώσουν την ψαλίδα. Το σλόγκαν μάλιστα είναι πως μία βδομάδα χρήσης επανορθώνει ένα χρόνο φθοράς.


Εμείς τα δοκιμάζουμε εδώ και περίπου ένα μήνα, ίσως και λίγο περισσότερο και αποφασίσαμε να σου πούμε τη γνώμη μας.

 Το σαμπουάν:
+ έχει υπέροχο φρουτένιο άρωμα,
+ είναι πολύ απαλό με τα μαλλιά,
+ κάνει πολύ αφρό και αφήνει μία αίσθηση καθαριότητας,

- αν έχεις πρόβλημα με λιπαρές ρίζες, δεν θα κρατήσει τη λιπαρότητα μακριά για πολύ,
- το άρωμά του δυστυχώς δεν μένει στα μαλλιά.

Η κρέμα:
+ αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και ευκολοχτένιστα.
+ μυρίζει επίσης υπέροχα,

- στα δικά μας μαλλιά που οι άκρες είναι ιδιαίτερα ξηρές χρειάζεται πολύ μεγάλη ποσότητα για το επιθυμητό αποτέλεσμα

Ο ορός κατά της ψαλίδας:
+ έχει ακόμη πιο τέλειο άρωμα που μένει στα μαλλιά περισσότερο από ότι τα άλλα δύο,
+ μαλακώνει αυτόματα τις άκρες χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας,

- δυστυχώς κυκλοφορεί μόνο σε συσκευασία των 50 ml.

Σε γενικές γραμμές είναι μία σειρά πολύ φιλική προς τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εμείς μετά από ένα μήνα χρήσης είδαμε κάποια διαφορά στην ποιότητα της τρίχας σε συνδυασμό όμως με την αποχή μας από οποιοδήποτε είδος θερμικού styling. Εννοείται πως κανένα προϊόν δεν μπορεί να επανορθώσει τη χρόνια φθορά των μαλλιών (ειδικά μέσα σε μία εβδομάδα ) κι έτσι δεν περιμέναμε πραγματικά τέτοια αποτελέσματα ώστε να μπορούμε τώρα αν σου πούμε ότι απογοητευτήκαμε. Από τη σειρά Goodbye Damage θα κρατήσουμε σίγουρα στην καθημερινότητά μας τον ορό που υπεραγαπήσαμε και πιθανότατα στο μέλλον να δοκιμάσουμε και τη μάσκα και αγοράσουμε ξανά το σαμπουάν.

Μεταξύ μας, beauty, δυστυχώς μόνο το ψαλίδι μπορεί να φέρει τα μαλλιά μας στην πάλε ποτέ υγιή τους κατάσταση. Εμείς ξεκινήσαμε με τακτικό ανεπαίσθητο κούρεμα της ψαλίδας και μπορούμε με περηφάνια να ανακοινώσουμε πως έχουμε ξεχάσει τη βαφή και την ισιωτική μας εδώ και σχεδόν πέντε μήνες! Σε ‘ταρακουνάει’ η συνειδητοποίηση ότι έχεις καταστρέψει κάτι που αγαπάς τόσο πολύ. Ελπίζουμε λοιπόν αν δούμε θετικά αποτελέσματα!

Εσύ έχεις ένα προϊόν που θεωρείς ‘μαγική συνταγή’ για τα μαλλιά σου;

Μέχρι το επόμενο post

4 σχόλια:

  1. Θέλω πολύ να δοκιμάσω τον ορό! Τα άλλα δύο προιόντα δεν μπορώ να τα δοκιμάσω γιατί τόσο λιπαρά μαλλιά που έχω.... καταλαβαίνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταλαβαίνουμε! Εσύ που έχεις θέμα με λιπαρά μαλλιά έχεις βρει κάποιο σαμπουάν που να στα κρατάει και να σου αρέσει; Τώρα που επιστρέψαμε στο φυσικό μας χρώμα έχουμε πάλι πρόβλημα με λιπαρές ρίζες και το ψάχνουμε!

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραιο reveiw,μου αρεσει πολυ αυτη η σειρα με το υπεροχο αρωμα της, συμφωνω σε αυτα που λετε!!! ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ! Χαιρόμαστε που ταυτίζονται οι απόψεις μας.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design