25.10.13

Panthenol EXTRA-Medi Sei. Φυσική περιποίηση στα ... Ελληνικά! | Review

Σε αυτό το post θα σου μιλήσουμε για μία σειρά ελληνικών προϊόντων περιποίησης που δοκιμάσαμε, την Panthenol Extra. Η συγκεκριμένη σειρά είναι της εταιρείας Medi Sei και έχει ως βασική της φροντίδα την περιποίηση του δέρματος τόσο του προσώπου όσο και του σώματος. Το βασικό συστατικό των προϊόντων  είναι η πανθενόλη, μία μαλακτική και καλλυντική ουσία που είναι μέρος του συμπλέγματος βιταμινών Β. Έχει εξαιρετικά ενυδατικές ικανότητες και είναι ιδανική για ερεθισμένο δέρμα. Με την ίδια φιλοσοφία λειτουργούν και τα προϊόντα Panthenol Extra. Εμείς τα δοκιμάσαμε και σου τα παρουσιάζουμε. 


Panthenol Extra Mild Cleanser
Ένα ιδιαίτερα απαλό καθαριστικό για το πρόσωπο, το σώμα και την ευαίσθητη περιοχή, χωρίς αλκάλια και σαπούνι. Έχει ουδέτερο ΡΗ 5,5. Μας άρεσε πολύ. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει, αλλά αντίθετα αφήνει μία αίσθηση προστασίας σε όλη την επιφάνεια του δέρματος. Έχει ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες. Είναι το προϊόν που θα αντικαταστήσει το μέχρι τώρα καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή που χρησιμοποιούσαμε. Σίγουρα θα το αγοράσουμε ώστε να το χρησιμοποιήσουμε ξανά!


Panthenol Extra Hand Cream
Περιέχει 5% πανθενόλη και 5% ουρία. Μία πολύ ενυδατική κρέμα που είναι ό, τι πρέπει για το κρύο που τα χέρια ξεραίνονται. Έχει άμεσα ενυδατικά αποτελέσματα στα σκασμένα χέρια. Απορροφάται πολύ εύκολα και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αυτό μας βόλεψε πολύ καθώς θέλουμε να έχουμε απαλά χέρια χωρίς καθόλου λιπαρότητα ώστε να μπορέσουμε να τα φέρνουμε σε επαφή με τα βιβλία και τα τετράδια της δουλειάς μας. Κάνει για κάθε τύπο δέρματος. Το πιο εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι βοήθησε πολύ και τα χέρια της μαμάς που παραπονιόταν ότι είχαν "στεγνώσει" από την επαφή με τα απορρυπαντικά. 



Panthenol Extra Baby 2 σε 1 Shampoo & Bath 
Εκτός από τα δύο παραπάνω προϊόντα χρησιμοποιήσαμε - σε ποσότητα δείγματος βέβαια - το σαμπουάν και αφρόλουτρο baby.  Δε μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για αυτό το λόγο, αλλά όσο το χρησιμοποιήσαμε (ως αφρόλουτρο) μας άρεσε. Είχε διακριτικό άρωμα. Ένα προϊόν δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς αλλεργιογόνα και κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα. Δεν νομίζουμε ότι θα το αγοράζαμε ξεχωριστά αφού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Cleanser με τον ίδιο τρόπο! 



Εκτός από τα προϊόντα της σειράς Panthenol Extra δοκιμάσαμε κάποια βερνίκια νυχιών της εταιρείας MS με την οποία συνεργάζεται η Medi Sei. Τα χρώματα τους είχαν πολύ ωραία απόδοση και η διάρκειά τους στα νύχια μας ήταν 3 ημέρες σχεδόν χωρίς top coat. Ωστόσο, στεγνώνουν αρκετά εύκολα χωρίς να σε ταλαιπωρούν. Θα θέλαμε να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και να είναι σε λίγη μεγαλύτερη ποσότητα, καθώς οι συσκευασίες ήταν πολύ μικρές μεν, πολύ κομψές δε. 



Αφήσαμε για το τέλος ένα τσιμπιδάκι φρυδιών με φως LED και μία λίμα που στο πάνω μέρος της έχει κάποιο από τα ζώδια (συγκεκριμένα εμάς είχε την Παρθένο) και στρασάκια. 
Η λίμα είναι πολύ κομψή και κατάλληλη για όλες όσες φτιάχνουν μόνες τους τα νύχια τους και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα αντοχής. Δυστυχώς τα δικά μας νύχια είναι προβληματικά (είναι πολύ λεπτά και σπάνε πολύ εύκολα) και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπορέσαμε να τη χρησιμοποιήσουμε αρκετά. 



Το τσιμπιδάκι είναι top! Γνωρίζαμε για τα lip glosses με φακό, αλλά τσιμπιδάκι δεν είχαμε ξαναδεί! Είναι πολύ βολικό, καθώς σου τονίζει την επιφάνεια του φρυδιού με το φως ώστε να έχεις καλύτερη ορατότητα ακόμη και την ημέρα. Το γεγονός ότι το δικό μας είναι ροζ, ήταν το τελειωτικό χτύπημα! :P 


Αυτή ήταν η γνώμη μας για τα προϊόντα Panthenol Extra. Θέλεις να μοιραστείς μαζί μας και τη δική σου εμπειρία; Ή έστω τη γνώμη σου για αυτά που διάβασες; Περιμένουμε με χαρά! 

Μέχρι το επόμενο post, 



6 σχόλια:

  1. Έχω την καλύτερη άποψη για τα προϊόντα Panthenol Extra!
    Πολύ ωραίο reveiw κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ καλά! Και το serum της ίδιας σειράς αξίζει! Ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο review! Δεν είχα ξανακούσει για αυτήν την εταιρία αλλά χαίρομαι που μία ελληνική εταιρία φαίνεται να έχει τοοσο καλά προιόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Τον τελευταίο καιρό έχουμε γνωρίσει πολλά ελληνικά προϊόντα και τα περισσότερα μας εξέπληξαν θετικά!

      Διαγραφή
  3. η αλήθεια είναι ότι τσιμπιδάκι με φακό πρώτη φορά βλέπω!όμως πρέπει να είναι πολύ πρακτικό ειδικά αν δεν έχεις καλό φωτισμό στον καθρέφτη στο δωμάτιο όπως εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμείς έχουμε το ίδιο "πρόβλημα" με το φωτισμό! Βοηθάει πολύ το φωτάκι που έχει!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design