8.6.13

Review | Castalia

Σήμερα θα σας πούμε τη γνώμη μας για τα προϊόντα της Castalia που δοκιμάσαμε. Μας έστειλε η ίδια η εταιρεία κάποια δειγματάκια των προϊόντων της να τα δοκιμάσουμε. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα, δεν είχαμε δοκιμάσει ξανά κάποιο από τα προϊόντα της. Ακούγαμε και διαβάζαμε όμως πολύ καλά λόγια,οπότε καταλαβαίνετε πόσο περίεργες ήμασταν να τα δοκιμάσουμε.
Πριν σας πούμε αναλυτικά τί δοκιμάσαμε και πώς μας φάνηκαν θα πούμε δύο λόγια για την εταιρεία για όσους δεν την γνωρίζουν:

Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUΕS, θυγατρική εταιρεία της Lavipharm, δραστηριοποιείται στην αγορά των δερμοκαλλυντικών προϊόντων φαρμακείου. Τα προϊόντα της CASTALIA κυκλοφορούν από το 1992. Έχουν αναπτυχθεί στα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης της Lavipharm στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας τεκμηριωμένα με κλινικές μελέτες.  Eπικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη. Με σαφή διεθνή προσανατολισμό, τα προϊόντα της CASTALIA κυκλοφορούν σήμερα σε 13 χώρες.

Και τώρα ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Δοκιμάσαμε από τη σειρά Helioderm την αντηλιακή κρέμα Fluide με SPF 50+. Είναι λεπτόρρευστη αντηλιακή κρέμα προσώπου με διάφανη υφή για κανονικές/μικτές επιδερμίδες. Δεν την έχουμε δοκιμάσει ακόμη στον πολύ ήλιο, μιας και δεν έχουμε κάνει κάποιο μπάνιο, αλλά πιστεύουμε πως προσφέρει υψηλή προστασία από τον ήλιο αφού έχει δείκτη προστασίας 50. Της ίδιας σειράς η αντηλιακή κρέμα για ξηρές επιδερμίδες με τον ίδιο δείκτη προστασίας, 50, και την ίδια απαλή υφή και διακριτικό και ωραίο άρωμα. Με χαμηλότερη προστασία και SPF 30, οι κρέμες της ίδιας σειράς, απλή αντηλιακή και η αντηλιακή με χρώμα ( Teintee ) προτείνονται για κανονικές/ μικτές επιδερμίδες τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο, μετά τη χρήση αντηλιακού προϊόντος με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας και συνεχή προστασία από τη φωτογήρανση. Μας άρεσε ιδιαίτερα η δεύτερη, αφού το φυσικό χρώμα που περιέχει καλύπτει τις ατέλειες της επιδερμίδας χαρίζοντας υγιή, ματ όψη.

Επόμενη δοκιμή από τη σειρά Dermopur η αντηλιακή κρέμα με SPF 30 που προτείνεται για τη λιπαρή ή με τάση ακμής επιδερμίδα. Είναι αντιερεθιστική, ενυδατική αρκετά, ανθεκτική στο νερό και χωρίς parabens. Πολύ καλό προϊόν για εντατική φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Η σειρά Sensial, για δραστική ενυδάτωση και ανακούφιση της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου έχει σειρά. Δοκιμάσαμε την  Fluide Hydratant Apaisant, μία πολύ ενυδατική κρέμα προσώπου και λαιμού. Έχει πολύ λεπτή υφή και είναι ιδανική ως βάση για μεικ-απ.

Τέλος, η εταιρεία μας έστειλε και το Active 5 Serum της σειράς Chronoderm, τον ορό ανάπλασης και επανόρθωσης για το πρόσωπο και το λαιμό. Προτείνετε για κάθε τύπο επιδερμίδας, έχει λεπτή και ελαφριά υφή. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο προϊόν το χρησιμοποιήσαμε προληπτικά, χωρίς να έχουμε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα ώστε να το χρειαζόμαστε, οπότε δε μπορούμε να πούμε κατά πόσο είναι αποτελεσματικό ή όχι. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι παρατηρήσαμε πως το δέρμα μας έγινε πιο σφριγηλό και ενυδατωμένο με τη χρήση του.

Όλα τα προϊόντα που δοκιμάσαμε, η κάθε μία το αντίστοιχο για το τύπο δέρματός της, μετά την εφαρμογή άφηναν πολύ λιπαρό το δέρμα μας και γυάλιζε αρκετά ( ακόμη και το δικό μου ξηρό δέρμα). Προφανώς έχει να κάνει με το δέρμα του καθενός. Στα δικα μας δεν ταιριάζει ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά,  κατά τα άλλα δεν βρήκαμε κάποιο άλλο αρνητικό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της Castalia εδώ και τη σελίδα της εταιρείας στο facebook εδώ.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της εταιρείας; Πείτε μας και τη δική σας γνώμη!

Μέχρι το επόμενο post,




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design