6.6.13

Review - "My handmade Beauty" by Dimitra Goula

Τι κάνετε; Για μας η ζέστη είναι αφόρητη, αλλά δεν το βάζουμε κάτω! Σε αυτό το post θα κάνουμε ένα ακόμη review για κάποια προϊόντα που δοκιμάσαμε.


Πριν λίγο καιρό χτύπησαν την πόρτα μας τα εξειδικευμένα φυσικά καλλυντικά της σειράς « My handmade Beauty» της Δήμητρας Γουλά. Για όσους δεν την γνωρίζετε, η Δήμητρα Γουλά είναι αισθητικός με 17χρονη εμπειρία στην εφαρμοσμένη αισθητική και έχει εξειδικευτεί στις φυσικές θεραπείες ομορφιάς, μελετώντας σε βάθος την βοτανολογία και την αρωματοθεραπεία σε συνδυασμό με την κλασική αισθητική και κοσμετολογία. Σήμερα η Δήμητρα Γουλά διατηρεί το πολύ επιτυχημένο Dimitra Goula boutique institute (www.dimitragoula.gr ) στο κέντρο της Αθήνας, ένα δημιουργικό της επίτευγμα για να μεταδώσει το πάθος της για την μοντέρνα, φυσική αισθητική.

Όπως καταλαβαίνετε, η χαρά μας ήταν μεγάλη που δοκιμάσαμε κάποια από τα προϊόντα της. Αξίζει να πούμε ότι τα προϊόντα που μας στάλθηκαν ήταν ειδικά διαμορφωμένα για τους δικούς μας τύπους δέρματος, αφού πρώτα συμπληρώσαμε ένα ερωτηματολόγιο με τα χαρακτηριστικά μας. Αυτό ήταν και το πρώτο πράγμα που μας ενθουσίασε: προϊόντα ειδικά φτιαγμένα για μας! Τα προϊόντα που δοκιμάσαμε ήταν μία κρέμα προσώπου και ματιών  με κερί μέλισσας, πρόπολη και βιταμίνη Α  και ένα συμπυκνωμένο λάδι σώματος κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με μαύρο πιπέρι, κανέλα και γκρέιπφρουτ. Αμέσως μετά ήρθε ο δεύτερος ενθουσιασμός, τα αρώματα τους. Τόσο η κρέμα όσο και το λαδάκι μύριζαν υπέροχα! Μετά από αυτό, ανυπομονούσαμε πλέον να τα δοκιμάσουμε! Το κάναμε και να η γνώμη μας:
Κρέμα προσώπου και ματιών: Εκτός από την χαλάρωση και την ανακούφιση που σε κάνει να νιώθεις όταν την απλώνεις στο πρόσωπο σου με το υπέροχο άρωμά της, κρατά ζωντανή την επιδερμίδα και της δίνει ελαστικότητα. Έχει πολύ απαλή υφή και δεν αφήνει καμία λιπαρότητα στο δέρμα. Μάλιστα νομίζουμε πως η επιδερμίδα μας έγινε και πιο λαμπερή, χωρίς όμως να γυαλίζει!


Λαδάκι ενάντια στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα: Για το συγκεκριμένο προϊόν ήμασταν λίγο επιφυλακτικές αρχικά γιατί είμαστε περισσότερο από την πλευρά των κρεμών, αλλά δοκιμάζοντας το, μας άρεσε πολύ! Η μυρωδιά του – ναι, θα το πούμε πάλι! :P – ήταν απίστευτη. Όσον αφορά την εφαρμογή, εμείς το χρησιμοποιήσαμε μετά το μπάνιο τοπικά στα κατάλληλα σημεία. Απορροφάται σχετικά εύκολα και το θετικό είναι πως δεν αφήνει την αίσθηση του λαδιού πάνω στο δέρμα. Η διαφορά που καταλάβαμε είναι ότι το δέρμα μας σε αυτά τα σημεία έγινε πιο λείο ( χωρίς βέβαια να εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα, αν και θα το θέλαμε πολύ :P ).  Φυσικά για να έχει αποτέλεσμα ένα προϊόν χρειάζεται εντατική και καθημερινή χρήση, οπότε για τις λίγες μέρες που το χρησιμοποιήσαμε εμείς το αποτέλεσμά του ήταν ικανοποιητικότατο!
Κατά τη γνώμη μας, αξίζει να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προϊόντα! Το μόνο που θα θέλαμε είναι να ήταν λίγο οικονομικότερα ώστε να είναι σε όλους περισσότερο προσιτά. Σκεφτείτε, όμως, ότι είναι προϊόντα φτιαγμένα ειδικά για σας! Δεν είναι δελεαστικό; :D Για περισσότερες πληροφορίες ή για να δείτε αναλυτικά τιμές και προϊόντα μπορείτε να μπείτε εδώ: http://www.dimitragoula.gr/
Κάπου εδώ θα σας αφήσουμε! Περιμένουμε τις δικές σας εντυπώσεις, αν τα έχετε δοκιμάσει ή ακόμη και πώς σας φάνηκαν από τη δική μας παρουσίαση!

Μέχρι το επόμενο post,

7 σχόλια:

  1. δεμ τα χω δοκιμασει αν και θα ηθελα!πολυ ωραια φαινονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ ωραία! Εμείς αγαπήσαμε τις μυρωδιές τους!

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό το ποστ ήταν πολύ ενημερωτικό! Συγχαρητήρια στην Δήμητρα Γουλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την αγαπώ: Σκέφτομαι και εγώ να παραγγείλω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design