11.6.13

Mini Weekend Haul - First Impressions!

Μια και αυτό το Σάββατο ο καιρός μας τα χάλασε με τις βροχούλες του και δεν μας άφησε να πάμε για μπανάκι, το ρίξαμε κι εμείς στη γνωστή ψυχοθεραπεία του shoppingΚαι φυσικά θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τα πραγματάκια που αγοράσαμε! Κάποια από αυτά είναι προϊόντα που έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει, οπότε μπορούμε να σας πούμε και τη γνώμη μας και άλλα θα τα δοκιμάσουμε τώρα για πρώτη φορά και επιφυλασσόμαστε για reviews.


Ας τα δούμε λοιπόν ένα ένα!
1. Pure Active Fruit Energy της Garnier.
Είναι ένα gel καθαρισμού για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες που υπόσχεται να μειώσει ορατά τις   ατέλειες και να τονώσει την επιδερμίδα μας. Περιέχει εκχύλισμα από γκρέιπφρουτ, ρόδι και βιταμίνη C. είναι νέο προϊόν και το αγοράζουμε πρώτη φορά, άρα για τα αποτελέσματα θα μπορούμε να σας μιλήσουμε σε λίγο καιρό αφού το χρησιμοποιήσουμε. Αυτό που μπορούμε όμως να σας πούμε από τώρα είναι ότι έχει τέλειο, δροσερό φρουτώδες άρωμα!
2. Aqua Effect Lotion της Nivea.
Μία λοσιόν τόνωσης και ενυδάτωσης για κανονικές /μικτές επιδερμίδες εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και τεχνολογία Hydra IQ για να διατηρεί τη φυσική ισορροπία υγρασίας της επιδερμίδας. Επίσης καινούριο προϊόν για μας. Έχει το κλασικό διακριτικό άρωμα της Nivea.
3. Garnier essentials Γαλάκτωμα Καθαρισμού.
Επίσης για μικτή/λιπαρή επιδερμίδα, κατάλληλο για ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών. Περιέχει εκχύλισμα σταφυλιού για αποτοξίνωση και η συσκευασία του δηλώνει πως αφαιρεί το μακιγιάζ, ακόμη και το αδιάβροχο, με μία μόνο κίνηση χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Well let you know soon.

 4. Seaweed Mattifying Day Cream από τη Body Shop.
Την χρησιμοποιούμε ήδη αρκετό καιρό και την έχουμε απλά ερωτευτεί! Αν έχετε μικτό προς λιπαρό δέρμα και οι περισσότερες κρέμες ημέρας αφήνουν την επιδερμίδα σας βαριά και με μία γυαλάδα που σας ενοχλεί τότε σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα! Είναι ιδιαίτερα ενυδατική , αλλά απορροφάται εντυπωσιακά εύκολα, ελέγχει την υπερβολική  λιπαρότητα και τη γυαλάδα και εξισορροπεί την επιδερμίδα όλη τη μέρα. Έχει ήδη μπει unofficially στα αγαπημένα μας και απλά ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε και τα υπόλοιπα προϊόντα της ίδιας σειράς!

5. X-Traordinaire Mascara από τη Seventeen (03 violet).
Η χρωματιστή μάσκαρα είναι ίσως το μεγαλύτερο trend στο μακιγιάζ του φετινού καλοκαιριού. Η X-Traordinaire της Seventeen είναι διαθέσιμη σε αρκετές μοδάτες αποχρώσεις. Εμείς δοκιμάσαμε τη μωβ εκδοχή της και ΕΠΡΕΠΕ να την αποκτήσουμε! Βοηθάει στο γύρισμα των βλεφαρίδων και δίνει πολύ καλό όγκο (αν και όχι ιδιαίτερο μήκος) και το χρώμα της είναι ότι πιο εντυπωσιακό μπορείτε να προσθέσετε στο μακιγιάζ των ματιών σας.
6. The Falsies Volum’Express (Black Drama) από τη Maybelline.
Γενικά αγαπάμε τις μάσκαρα της Maybelline και σας έχουμε ξαναπεί πως τις θεωρούμε από τις καλύτερες που υπάρχουν. Συγκεκριμένα για την the Falsies έχουν γραφτεί πολλά και οι απόψεις διχάζονται. Προφανώς έχει να κάνει με το τι ζητάει κάθε κοπέλα από μία μάσκαρα, αλλά κυρίως και από το πώς κάθεται το προϊόν στις βλεφαρίδες της καθεμιάς μας. Εμείς είμαστε απίστευτα ικανοποιημένες από αυτή και γι’ αυτό την αγοράζουμε ξανά και ξανά όποτε τελειώνει.  Δίνει τέλειο μήκος στις βλεφαρίδες μας και τις διαχωρίζει. Σε συνδυασμό με μία μάσκαρα όγκου (πάντα όλες τις φοράμε συνδυαστικά) δίνει το τέλειο falsies αποτέλεσμα. 

7. Super Smooth Lip Liner Pencil της Seventeen (02 - Pink Tint)
Αδιάβροχο και μεγάλης διάρκειας μολύβι χειλιών από τη Seventeen με βιταμίνη Ε και jojoba oil. Εμείς επιλέξαμε την απόχρωση 02, ένα nude χρώμα, για να καθορίζει το περίγραμμα των χειλιών και να ταιριάζει με όλα τα χρώματα κραγιόν.

 8. Εyelash Curler από τη Body Shop.
Απλά αγαπάμε τις μακριές καμπυλωτές βλεφαρίδες. Αλλά και ποια γυναίκα δεν τις αγαπάει; Προμηθευτήκαμε λοιπόν ένα ψαλιδάκι για καμπύλη στις βλεφαρίδες από τα Body Shop. It works miracles!

Κάπου εδώ σας αφήνουμε με ένα φιλί! Θα χαρούμε πολύ να μας πείτε τη γνώμη σας αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα!

Μέχρι το επόμενο post

2 σχόλια:

  1. Μου αρέσουν πολύ οι μάσκαρα της Maybelline! Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω την ενυδατική των TBS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε για τις μάσκαρα από Maybelline. Εάν έχεις μικτό-λιπαρό δέρμα θα λατρέψεις την ενυδατική της TBS!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design