16.6.13

Η εμπειρία μας στο Festival de Beaute!


Σήμερα θα σας μιλήσουμε για μία πολύ όμορφη εμπειρία ομορφιάς. Χθες επισκεφθήκαμε το κατάστημα των Galerie de Beaute στον Κορυδαλλό και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε κι εμείς μέρος στη σε μια γιορτή ομορφιάς απολαύσουμε τέλειες υπηρεσίες.

Αρχικά λοιπόν, η γλυκύτατη Άννα, make up artist της Seventeen επιμελήθηκε το μακιγιάζ μας. Εντυπωσιαστήκαμε για μία ακόμη φορά από τα απίστευτα νέα καλοκαιρινά χρώματα σε μολύβια ματιών και κραγιόν! Έχουμε άλλωστε ήδη μία αδυναμία στα προϊόντα μακιγιάζ της Seventeen, δεν θα το κρύψουμε.

Αμέσως μετά η Κατερίνα από τη Lorvenn ανέλαβε τα μαλλάκια μας. Φυσικά, ανάλαφρα καλοκαιρινά χτενίσματα με πολύ γέλιο! Δοκιμάσαμε και το Exotic Oil, το λαδάκι θρέψης και ενδυνάμωσης της Lorvenn για τα μαλλιά. Σίγουρα αφήνει τα μαλλιά πολύ πιο απαλά και έχει τρομερό άρωμα λουλουδιών, εμάς μας θύμισε γιασεμί.

Τέλος, η Αναστασία περιποιήθηκε τα νυχάκια μας με τα νέα καλοκαιρινά χρώματα της ErreDue. Μας άρεσαν όλα τόσο που ήταν αδύνατον να διαλέξουμε μόνο ένα. Μάλλον φαίνεται ε;


Φύγαμε από το κατάστημα γεμάτες χρώματα, πολύ ανανεωμένες και έχοντας προσθέσει στη συλλογή μας δύο ακόμη κραγιόν από τη matte lipsticks σειρά της Seventeen, τα νούμερα 18, ένα τέλειο Barbie ροζ και 20, ένα super καλοκαιρινό καρπουζί. (Που θα πάει… Μια μέρα θα τα έχουμε όλα! )

Κλείνοντας θέλουμε να αναφέρουμε το πόσο ευγενικά και φιλικά ήταν τα κορίτσια που μας εξυπηρέτησαν. Πολύ συχνά δυστυχώς συμβαίνει σε όλες μας, παρόλο που ξοδεύουμε αρκετά χρήματα σε καταστήματα καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης, οι πωλήτριες να είναι λιγάκι ‘ξινούλες’. Μας εξέπληξε θετικά λοιπόν το γεγονός ότι τα κορίτσια προσέφεραν τις δωρεάν υπηρεσίες του καταστήματος με ειλικρινέστατα χαμόγελα και πρέπει να τονίσουμε πως η δική τους συμπεριφορά μας έκανε να περάσουμε τελικά τόσο όμορφα. Ευχαριστούμε!


Το καλύτερο δεν σας το είπαμε ακόμα! To Festival de Beaute δεν τελείωσε! Κάθε εβδομάδα από Πέμπτη έως και Σάββατο μεταφέρεται σε ένα διαφορετικό κατάστημα Galerie de Beaute. Ρίχνοντας λοιπόν που και που μια ματιά στη σελίδα τους στο Facebook εδώ, μπορείτε να ενημερώνεστε για το που βρίσκονται κάθε εβδομάδα και όταν έρθουν στην περιοχή σας μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε τις δωρεάν υπηρεσίες!

Αυτά από εμάς…

Μέχρι το επόμενο post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design