18.6.13

Στα εγκαίνια του Αρωματοσκόπιου!

Τι μου κάνετε; Εμείς είμαστε ακόμη μέσα στις μυρωδιές και τα αρώματα από τα χθεσινά εγκαίνια του Αρωματοσκοπίου.


Χθες λοιπόν κάναμε ένα mini ταξιδάκι μέχρι την Ηλιούπολη και ανακαλύψαμε ένα μικρό θησαυρό. Καταρχήν να σας πούμε ότι περάσαμε τέλεια! Ήπιαμε το κρασάκι μας, δοκιμάσαμε χειροποίητες νοστιμιές από το μπουφέ, ακούσαμε χαλαρή μουσικούλα και κυρίως γνωρίσαμε ευχάριστους ανθρώπους που μας υποδέχθηκαν με ένα τεράστιο χαμόγελο. Φυσικά συναντήσαμε επιτέλους και τις γλυκύτατες μανούλα και κόρη, Πόπη και Βάσω aka αγαπημένο BeautyMy Life


Εννοείται δεν παραλείψαμε να μυρίσουμε ένα προς ένα τα υπέροχα αρώματα τύπου επωνύμων που κατασκευάζουν τα παιδιά με πολύ μεράκι, καθώς και τα προϊόντα περιποίησης σώματος (λαδάκια, body lotion, κλπ) αλλά και τα λαχταριστά σαπουνάκια σε διάφορα ευφάνταστα σχήματα. Όλα σκέτος πειρασμός!


Φεύγοντας πέρα από την όμορφη βραδιά το Αρωματοσκόπιο είχε την καλοσύνη να μας προσφέρει από ένα μυρωδάτο δωράκι αν και εννοείται πως δεν καταφέραμε να συγκρατηθούμε και να αρκεστούμε σε αυτά κι έτσι αγοράσαμε και προσθέσαμε κι εμείς δύο ακόμη καινούρια αρώματα στη συλλογή μας.


Σήμερα μία μέρα μετά έχουμε ήδη δοκιμάσει τα αρώματά μας και δεν σας κρύβουμε πως έχουμε εντυπωσιαστεί από την ποιότητα και τη διάρκειά τους. Και η αλήθεια είναι πως έχουμε μπει στη διαδικασία να σκεφτόμαστε… Μήπως τελικά οι μεγάλες εταιρείες των πανάκριβων αρωμάτων μας υπερχρεώνουν το ‘όνομά’ τους και τα fancy μπουκαλάκια τους; Μήπως στους περίεργους καιρούς που ζούμε θα ήταν ένα καλό μήνυμα η σίγουρα οικονομικότερη επιλογή του αρωματοπωλείου της γειτονιάς μας;

Με αυτές τις σκέψεις θα σας αφήσουμε. Δεν ξέρουμε αν έχετε δοκιμάσει ποτέ κάποιο άρωμα τύπου επωνύμου και αν μείνατε ή όχι ευχαριστημένες ή αν ακόμη το σκέφτεστε. Θα θέλαμε όμως να μας πείτε πως σας φαίνεται σαν ιδέα. Εμείς μπορούμε σίγουρα να σας εγγυηθούμε πως περνώντας μια βολτούλα από το Αρωματοσκόπιο οι μυρωδιές και τα χαμόγελα σίγουρα θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Μέχρι το επόμενο post


1 σχόλιο:

  1. με γεια σας κορίτσια! Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για τέτοιου τύπου αρώματα και από άλλα κορίτσια και όπου συναντάω τα μυρίζω όλα! Δεν έχω πάρει ακόμα γιατί ήδη πολλά αρώματα αλλά σίγουρα θα είναι στις επόμενες αγορές αρωμάτων που θα κάνω! δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πληρώνουμε τους μεγάλους οίκους ένα σκασμό λεφτά, ενώ υπάρχει αυτή η εξαιρετική εναλλακτική...που ενισχύει άλλωστε και τους Έλληνες επιχειρηματίες! Πολύ ωραίο το post!
    Φ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design