15.6.13

Glowbox! The beauty sneak-peek …

Είμαστε πολύ χαρούμενες που ξεκλέψαμε λίγο χρόνο να κάνουμε αυτό το post! Είναι πλέον τρία διαφορετικά τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς που κυκλοφορούν (στην Ελλάδα) κι εμείς εχθές παραλάβαμε το πρώτο μας Glowbox.


Η αλήθεια είναι πως αρχικά ήμασταν αρκετά διστακτικές, όμως τελικά υποκύψαμε στον πειρασμό και δεν το έχουμε μετανιώσει καθόλου!


Το ίδιο το κουτάκι είναι μαύρο με λευκό καπάκι, αρκετά στιλάτο, καλής κατασκευής και γεμάτο όμορφες μυρωδιές που γεμίζουν το χώρο μόλις το ανοίξεις. Σίγουρα θα το χρησιμοποιήσουμε για να αποθηκεύουμε κάποια προϊόντα. Μέσα βρήκαμε μία καλοκαιρινή καρτούλα με λίγα λόγια για το κάθε προϊόν. Περιείχε συνολικά έξι προϊόντα. Από αυτά  τα τρία ήταν full size και τα άλλα τρία travel size.


Ας τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά…

THAT’S BETTER / Υummy Mummy
Ενισχυμένο τζελ αδυνατίσματος που δρα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Περιέχει εκχυλίσματα Glaucium Flavum και Euglena Gracilis (όποιος ξέρει τι είναι ας μας πει κι εμάς! :P), καθώς και καφεΐνη φυτικής προέλευσης και acai berry.
Για τα αποτελέσματά του θα μπορούμε να σας πούμε σε περίπου ένα μήνα από τώρα αφού το χρησιμοποιήσουμε αρκετά. Μπορούμε όμως να σας πούμε από την πρώτη κιόλας χρήση ότι είναι πολύ δροσερό και με ευχάριστο άρωμα.
Το προϊόν ήταν full size σε συσκευασία των 150ml που κοστίζει κανονικά περίπου 15 ευρώ.

SEPHORA / Βερνίκι νυχιών
 Άλλο ένα full size προϊόν, ένα βερνίκι νυχιών από τα Sephora στην απόχρωση  bloody satin, ένα ιριδίζον μπορντό-κόκκινο. Γενικά μας αρέσουν τα συγκεκριμένα βερνίκια. Αυτή η απόχρωση όμως δεν μας ξετρέλανε. Θα προτιμούσαμε κάτι πιο καλοκαιρινό. 

AVON / Mega Effects Mascara
Η πολυαναμενώμενη και πολυσυζητημένη gadget μάσκαρα της Avon, επίσης  full size. Την έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει και μας άρεσε αρκετά (μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο review εδώ) κι έτσι χαρήκαμε σίγουρα όταν την είδαμε ξανά. Μία επιπλέον μάσκαρα δεν είναι ποτέ περιττή! Η συγκεκριμένη με την καινοτομική νέα συσκευασία είναι από τις αγαπημένες μας για ένα πρωινό φυσικό look. Προσφέρει καλό όγκο και καμπυλότητα και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει ή να αφήνει κομπάκια. Θα κυκλοφορήσει επίσημα από την εταιρεία τον Οκτώβριο κι έτσι δεν γνωρίζουμε ακόμη την τιμή της.

NUXE / Huile Prodigieuse
 Ξηρό λαδάκι σώματος με φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε για θρέψη, αναδόμηση και ενυδάτωση. Χρησιμοποιείται τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο και στα μαλλιά. Σε travel size συσκευασία των 30 ml. Μια χαρά ικανοποιητική ποσότητα κατά τη γνώμη μας. Δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά ήδη λατρέψαμε το άρωμά του.

APIVITA / Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου για Ευαίσθητες Επιδερμίδες
 Υποαλλεργική και χωρίς άρωμα, περιέχει θαλάσσια λεβάντα, λυκοπένιο (μία καροτενοειδής ουσία), φύκια, βιταμίνη Ε, και φυσικά, πρόπολη! Με τέλειο υψηλότατο δείκτη προστασίας 50 για εμάς που είμαστε πολύ λευκές και φοβόμαστε αρκετά τον ήλιο. Σε travel size συσκευασία των 15 ml. Η κανονική συσκευασία των 50ml κοστίζει περίπου 14 ευρώ. Την αγαπάμε ήδη, σκεφτείτε να φτιάξει λιγάκι κι ο καιρός.

JANE IREDALE / Just Kissed - Lip and Cheek Stain
Ένα προϊόν για τα χείλη και τα ζυγωματικά με περιποιητική σύνθεση από έλαια ελιάς και αβοκάντου συν κερί μέλισσας και τριαντάφυλλου. Προσαρμόζεται στη χημεία κάθε επιδερμίδας προσφέροντας ακριβώς την απόχρωση που της ταιριάζει. Είναι σε μία χαριτωμένη travel size συσκευασία τύπου κραγιόν. Δεν περιέχει τρομερά πολύ προϊόν, αλλά σίγουρα αρκετό για τόσες χρήσεις όσες θα σου επιτρέψουν αν έχεις μία ολοκληρωμένη άποψη. Στο αρχικό του μέγεθος κοστίζει περίπου 24 ευρώ. Η πρώτη μας εντύπωση; Έχει μία απίστευτα γλυκιά φραουλένια μυρωδιά!

All in all, μείναμε πολύ ευχαριστημένες από την ποιότητα, την ποσότητα, αλλά και την ποικιλία των προϊόντων του Glowbox Ιουνίου. Ας μην ξεχνάμε ότι η φιλοσοφία αυτών των κουτιών είναι να δοκιμάζουμε κάποια πράγματα με μικρό κόστος για να μπορούμε να αποφασίσουμε εάν θέλουμε να τα αγοράσουμε. Κατά τη γνώμη μας, το πλεονέκτημα του Glowbox έναντι των υπολοίπων συνδρομητικών κουτιών είναι ότι ουσιαστικά μπορείς να δεις τα προϊόντα που θα περιέχει πριν το παραγγείλεις και εξασφαλίζεις έτσι ότι θα αποφύγεις οποιαδήποτε αρνητική έκπληξη. Εμείς θα παραγγείλουμε και το κουτάκι του επόμενου μήνα, εάν η υπηρεσία διατηρήσει τα ίδια standards.


Εσείς έχετε παραγγείλει κάποιο συνδρομητικό κουτάκι ομορφιάς; Πως σας φάνηκε; Σκέφτεστε μήπως να κάνετε μία Glowbox συνδρομή; Πείτε μας τη γνώμη σας!


Μέχρι το επόμενο post


4 σχόλια:

  1. δεν εχω δοκιμασει ακομα κανενα απο τα 3 κουτακια
    Πολύ καλογραμμένη ανάρτηση και με πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο! Μπράβο !!
    http://maryscorne.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε πολύ! Ήρθαμε κι εμείς επίσκεψη στο blog σου! Καλή αρχή!

      Διαγραφή
  2. Για το Glowbox έχω ακούσει πολύ καλά λόγια σε σχέση με τα υπόλοιπα συνδρομητικά κουτιά. Χμμ μήπως να το σκεφτώ να το πάρω και εγώ;
    Πολύ ωραίο ποστ και όμορφες φωτογραφίες! :)
    Φιλιά, Μαρία από http://beautylifebymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέψου το! Εμείς σίγουρα θα το ξαναπάρουμε! Έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να δεις τα προϊόντα πριν καν παραγγείλεις άλλωστε. Γίναμε κι εμείς μέλη στο όμορφο blog σου. Φιλιά!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design