19.5.13

Biokal Cosmetics Review!

Ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνουμε το review για τα προϊόντα της BiokalCosmetics! Το καθυστερήσαμε λιγάκι, αλλά θέλαμε να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη γνώμη για όλα τα προϊόντα πρώτα. Η Biokal Cosmetics είναι η εταιρία προϊόντων περιποίησης που λανσάρει την σειρά προϊόντων Dalon, που μπορείτε να βρείτε σε πολλά super markets, στα Hondos Center, αλλά και στα Jumbo. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας είναι αρκετά οικονομικά.
 
Εμείς για αρχή δοκιμάσαμε το Baby Oil της εταιρίας. Περιέχει βιταμίνη Ε, χαμομήλι και καλέντουλα και είναι σε συσκευασία των 250ml. Είναι ιδιαίτερα ελαφρύ σαν σύνθεση και αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και ενυδατωμένο, ενώ δεν αφήνει έντονη λιπαρότητα, όπως τα περισσότερα baby oils. Αυτό που δεν μας ξετρέλανε ήταν το άρωμά του, που είναι μάλλον λίγο βαρύ για το δικό μας γούστο.

Ακόμη δοκιμάσαμε τα Victoria Silk Touch Lip Balms  σε δύο διαφορετικά αρώματα, καρπούζι και σοκολάτα! Κρατούν τα χείλη ενυδατωμένα, έχουν πολύ ‘νόστιμο’ άρωμα και δίνουν στα χείλη μία λάμψη, χωρίς ιδιαίτερο χρώμα.

Επόμενο προϊόν η μάσκα προσώπου και σιλουέτας με άργιλο. Οι ιδιότητες του αργίλου είναι γενικά γνωστές. Όσον αφορά στο πρόσωπο, απολυμαίνει σε βάθος το δέρμα, απορροφά το περιττό λίπος, και απαλύνει κύκλους και ρυτίδες κάτω από τα μάτια. Στο σώμα καταπολεμά κυτταρίτιδα και χαλάρωση και συγχρόνως προκαλεί σύσφιξη του δέρματος. Εμείς τη χρησιμοποιήσαμε κυρίως στο πρόσωπο, μείναμε πολύ ικανοποιημένες και σίγουρα θα την ξαναχρησιμοποιήσουμε.

Το προϊόν που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η βαζελίνη της Dalon με άρωμα καρύδα. Όλες γνωρίζουμε τη βαζελίνη ως προϊόν αλλά το τόσο όμορφο άρωμα μας έκανε σίγουρα να τη δούμε με μια άλλη ματιά. Είναι και αυτή εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, λάδι χαμομηλιού και καλέντουλας. Είναι ιδανική για τα σκασμένα χείλη ή τους ξηρούς αγκώνες και τις ξερές φτέρνες ειδικά τώρα το καλοκαιράκι. Και θα επαναλάβουμε ότι μυρίζει τέλεια!

Τέλος, χρησιμοποιήσαμε το ξεβαφτικό νυχιών με γλυκερίνη που ήταν πολύ αποτελεσματικό
και σε συσκευασία των 250ml, και τη σειρά Lip care stick, τα οποία περιέχουν βούτυρο κακάο και βιταμίνες, κι έτσι διατηρούν τα χείλη απαλά χωρίς σκασίματα. Κυκλοφορούν σε τέλεια αρώματα, βανίλια, κεράσι, φράουλα, σοκολάτα, πορτοκάλι, μάνγκο και ροδάκινο. Κάποια από τα αρώματα χρωματίζουν κιόλας απαλά τα χείλη. Εμείς έχοντας μια αδυναμία στα προϊόντα προστασίας από τον ήλιο, σίγουρα θα επιλέξουμε το Lip Care Stick αντηλιακό με SPF 25!

Αυτή ήταν η γνώμη μας για τα Dalon της Biokal Cosmetics. Έχετε χρησιμοποιήσει κάτι από αυτά; Πείτε μας κι εσείς τη γνώμη σας!


1 σχόλιο:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design