17.5.13

Review προϊόντων της Golden Rose

Επιτέλους έφτασε η στιγμή για το review των προϊόντων της Golden Rose. Μιας και η συγκεκριμένη εταιρεία είναι γνωστή και αρκετά οικονομική, ανυπομονούσαμε να δοκιμάσουμε τα προϊόντα της. Και αφού το κάναμε, φυσικά και θα σας πούμε τη γνώμη μας! Θα μιλήσουμε ξεχωριστά για κάθε προϊόν για να μη μπερδευτούμε :P Ξεκινάμε λοιπόν!

Liquid Pounder Mineral Foundation: Είναι ένα υγρό make up με σύνθεση εμπλουτισμένη με Βιταμίνες Α & Ε και δείκτη προστασίας 15. Έχει πολλή απαλή υφή και απλώνεται εύκολα στο δέρμα. Η κάλυψη που δίνει είναι πολύ καλή και χρειάζεται ανανέωση μόνο μετά από αρκετές ώρες. Εμείς μείναμε ευχαριστημένες καθώς γενικά το δέρμα μας δεν είναι κανονικού τύπου, οπότε ο, τιδήποτε βάλουμε πάνω του μπορεί αν δημιουργήσει ξηρότητα ή λιπαρότητα. Με το συγκεκριμένο make up δεν είχαμε κανένα τέτοιο πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό του είναι ότι θα μπορούσε ίσως να έχει περισσότερο δείκτη προστασίας μιας και θα ήταν ακόμη πιο χρήσιμο για το καλοκαίρι που έρχεται! Η συσκευασία μας άρεσε επίσης αρκετά!


Mineral Terracotta Powder: Και μετά το make up έρχεται η πούδρα. Πολύ αποτελεσματικό προϊόν,   αφού δίνει στο πρόσωπο μία φυσική κάλυψη και το λειαίνει! Εμάς μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το συγκεκριμένο προϊόν γιατί κάλυψε τόσο καλά τις ατέλειες του δέρματος μας που φαινόταν σαν πορσελάνινο. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε με make up άλλης εταιρείας και το κράτημα της ήταν εξαιρετικό! Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Το αρνητικό κατά τη γνώμη μας είναι το σφουγγαράκι που έχει η συγκεκριμένη πούδρα. Δε μας βόλεψε στο να την απλώσουμε καλά στο πρόσωπο μας.

Eyeshadow Jumbo Pencil: Μία σκιά σε μορφή μολυβιού και σε JUMBO μέγεθος! Εμείς επιλέξαμε το Νο 301, την άσπρη του απόχρωση, καθώς θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε κυρίως ως βάση για το μακιγιάζ των ματιών. Είναι αρκετά μαλακό και βολεύει στο άπλωμα της σκιάς στο βλέφαρο. Το χρώμα που δίνει είναι απαλό άσπρο, ακριβώς αυτό που πρέπει για τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ συνδυάζοντας το με έντονα διαφορετικά χρώματα στη γωνία του ματιού! ( Εμείς έτσι το χρησιμοποιούμε). Εκτός από τις πιο matt αποχρώσεις υπάρχει και η αντίστοιχη σειρά μολυβιών Glitter για πιο ...
                                                                                    παιχνιδιάρικη εμφάνιση! Για μας είναι too much
                                                                                    το glitter, οπότε προτιμούμε το απλό άσπρο.

Sexy Black Mascara: Μια μάσκαρα που εκ πρώτης όψεως κιόλας δεν περνάει απαρατήρητη αφού είναι  ιδιαίτερα εντυπωσιακή με τη ροζ συσκευασία τυλιγμένη με μαύρη δαντέλα! Και μόνο η συσκευασία για μας της δίνει πολλούς πόντους! Έχει ένα πλαστικό βουρτσάκι, το οποίο είναι πιο παχύ μπροστά και πιο λεπτό πίσω. Το γεγονός ότι είναι πλαστικό εμάς μας αρέσει πάρα πολύ. Δεν κολλάει τις βλεφαρίδες και τους δίνει το κατάλληλο, χωρίς υπερβολές, μάκρος. Πολύ καλό προϊόν.


Μανό Rich Colour & Jolly Jewels:Για το τέλος αφήσαμε τα μανό της εταιρείας. Συγκεκριμένα δοκιμάσαμε ένα βερνίκι νυχιών σε σομόν απόχρωση ( δυστυχώς δεν γράφει πάνω κάποιο όνομα ή νούμερο ώστε να αναφέρουμε συγκεκριμένα, αλλά ελπίζουμε να φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία) και ένα βερνίκι με εφέ της σειράς Jolly Jewels της εταιρείας σε μωβ απόχρωση (Νο 112). Όσον αφορά το πρώτο βερνίκι ήταν πολύ καλής ποιότητας. Στα δικά μας νύχια χρειάστηκαν δύο χέρια να τα περάσουμε. Το πινελάκι του είναι λίγο πιο πλατύ από τα κανονικά πινελάκια των μανό αλλά όχι τόσο ώστε να χρειάζεται ένα μόνο πέρασμα κάθε στρώση. Πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα. Όσο για τη διάρκεια εμείς τα έχουμε βαμμένα ήδη δύο μέρες και δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα, οπότε πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ καλή. Το δεύτερο βερνίκι δε μας άρεσε τόσο για το λόγο του ότι γενικά είμαστε του πιο ήπιου, απαλού και matt. Πολύ ωραία απόχρωση του μωβ για κάποιον που η λάμψη και το στρας είναι μέσα στα γούστα του.

Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, μείναμε πολύ ικανοποιημένες από τα προϊόντα της Golden Rose μιας και εκτός της πολύ καλής ποιότητάς και αποτελεσματικότητάς τους είναι και πολύ οικονομικά!

Έχετε δοκιμάσει εσείς κάποιο από αυτά ή γενικά κάποιο άλλο προϊόν της εταιρείας; Πώς σας φάνηκαν; Πείτε μας και τη δική σας γνώμη!




2 σχόλια:

  1. Τη μάσκαρα αυτή θέλω πολύ να τη δοκιμάσω! Και όλη η σειρά με τα βερνίκια jolly jewels είανι στη wl μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις τα εντοπίσουμε θα σου στείλουμε μηνυματάκi! Promise! Εμείς είμαστε περισσότερο fans των not-so-glamorous βερνικιών (χιχι!) αλλά αυτό είναι σίγουρα εξαίρεση.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design