4.5.18

Αγαπημένα Απριλίου 2018

Με λίγο από Άνοιξη και πολύ από Καλοκαίρι, ο φετινός Απρίλιος έφτασε στο τέλος του κι εμείς, πιστές στο ραντεβού μας, είμαστε εδώ να σου μιλήσουμε για αυτά που τον έκαναν ένα τσακ πιο όμορφο.


Τα αγαπημένα αυτού του Απρίλη δεν είναι πολλά, αλλά είναι ξεχωριστά. Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά.




Το Extreme Cover Cream Foundation από την Erre Due είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του, ένα foundation σε κρεμώδη μορφή, που προσφέρει την πιο υψηλή ίσως κάλυψη που έχουμε βρει ως τώρα σε foundation. Έρχεται σε compact συσκευασία με καθρέφτη και περιέχει το δικό του σφουγγαράκι αν και εμείς προτιμάμε να το εφαρμόζουμε με το beauty blender για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα.
Το ξεχωρίσαμε μέσα στον Απρίλιο γιατί τις μέρες που βιαζόμασταν πολύ (τις περισσότερες μέρες του μήνα δηλαδή) μπορούσαμε να παραλείψουμε το concealer και την  πούδρα. Μας κάλυπτε, βλέπεις, και ως concealer -χωρίς να έχουμε όμως ιδιαίτερο θέμα με μαύρους κύκλους. Το αποτέλεσμά του σε καμία περίπτωση δεν είναι ελαφρύ, αφήνει όμως μία βελούδινη αίσθηση που μας άρεσε. Να σου πούμε πως έχει επίσης και SPF 30.


Τον Απρίλιο τα μαλλιά μας λάτρεψαν το Conditioning Spray από τη σειρά Oblepikha της Natura Siberica. Είναι ένα spray που ψεκάζεις σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο και πριν το styling και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Περιέχει βιταμίνες αμινοξέα, έλαια argan, ιπποφαές και λιναρόσπορου και πρωτεΐνες μεταξιού. Κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα, τα ενυδατώνει και τα προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλείων styling. Ταυτόχρονα, τα θρέφει και ενεργεί επανορθωτικά. Μυρίζει υπέροχα φρουτένια και το αποτέλεσμα είναι τα μαλλιά μας να είναι αισθητά πιο λεία και μεταξένια απαλά.




Εκεί κάπου στα τριάντα (ίσως θα έπρεπε και νωρίτερα) καταλάβαμε πως η επιδερμίδα του προσώπου μας δεν αγαπά ιδιαίτερα τα μηχανικά απολεπιστικά, τα scrubs που περιέχουν κόκκους, δηλαδή. Στην αναζήτηση εναλλακτικών, ανακαλύψαμε την Pumpkin Honey Glycolic Mask από την Andalou. Έχει gel σύσταση και η μυρωδιά της μας θυμίζει μπαχαρικά. Περιέχει βλαστοκύτταρα φρούτων, βιταμίνη C και γλυκολικό οξύ σε συνδυασμό με μέλι manuka και βιολογική κολοκύθα. Δρα απολεπίζοντας ήπια την επιδερμίδα, απομακρύνει τα θαμπά κύτταρα της επιφάνειας και χαρίζει λάμψη και λείανση. Μη σε τρομάξουν τα μικροτσιμπηματάκια και η ερυθρότητα κατά την εφαρμογή. Εξαφανίζονται μόλις την αφαιρέσεις και το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα πιο φρέσκια από ποτέ.




Όσον αφορά στην απολέπιση του σώματος, τον Απρίλιο ξεχωρίσαμε το Organic Cinnamon & Honey Body Scrub από τη σειρά Organic Shop της Natura Siberica. Εννοείται πως μυρίζει τόσο λαχταριστά που θέλεις να το φας. Περιέχει, όπως μαρτυρά και το όνομά του, κανέλα και μέλι και έχει κόκκους ζάχαρης. Απολεπίζει εξαιρετικά το δέρμα, δεν είναι ούτε πολύ σκληρό, ούτε πολύ ήπιο, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα. Σίγουρα θέλουμε να δοκιμάσουμε κι άλλες εκδοχές του στο μέλλον.





Και φυσικά ο Απρίλης είχε αγαπημένο κραγιόν κι αυτό δεν ήταν άλλο από το Super Stay Matte Ink της Maybelline στην απόχρωση 65, seductress. Είναι ένα liquid lipstick με matte αποτέλεσμα, άνετη αίσθηση στα χείλη και εντυπωσιακή διάρκεια. Η συγκεκριμένη απόχρωση ανήκει στην κατηγορία των nudes με κυρίαρχους καφέ υποτόνους. Είναι λοιπόν ένα από τα αγαπημένα μας your-lips-but-better χρώματα που είναι ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας και ταιριάζουν σε κάθε look. Στα plus αυτής της σειράς πρέπει να αναφέρουμε επίσης το πολύ ευχάριστο βανιλένιο άρωμα και το εξαιρετικό applicator, που κάνει την εφαρμογή πολύ εύκολη, ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιήσεις περίγραμμα. Έχουμε ήδη βάλει περίπου πέντε ακόμη αποχρώσεις αυτής της σειράς στη wish list.

Αυτό λοιπόν ήταν το beauty top 5 του μήνα που πέρασε. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Αν ναι, πως σου φάνηκε; Αν  όχι, ποιο θα ήθελες να δοκιμάσεις;

Μέχρι το επόμενο post

2 σχόλια:

  1. Πολυ ομορφο ποστ! ❤️ Και στα δικα μου αγαπημενα για τον Απριλη ηταν το liquid lipstick της Maybelline αλλα στην αποχρωση 55! Πολυ ενδιαφερον το σκραμπ για το σωμα,θα το δοκιμασω σιγουρα!
    Φιλακια❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν εξεραιτική formula αυτά τα υγρά κραγιόν της Maybelline. Τα φοράς και ξεγνοιάζεις όλη μέρα! Περιμένουμε εντυπώσεις για το scrub αν το δοκιμάσεις. xoxo

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design