30.4.18

Art Naturals: From Nature, For You

Αν έπρεπε να διαλέξεις ένα είδος περιποίησης, σε ποιο θα έλεγες ότι έχεις περισσότερη αδυναμία; Στην περιποίηση του προσώπου σου, του σώματος ή των μαλλιών σου;

Η δική μας εμμονή είναι σχεδόν ξεκάθαρα το haircare και τελευταία κάναμε μία ανακάλυψη που τα μαλλιά μας την αγάπησαν πολύ. Ο λόγος για την Art Naturals, μία Αμερικάνικη εταιρεία, που υπόσχεται πως φέρνει στην περιποίησή μας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση. Τα προϊόντα της βασίζονται λοιπόν σε φυσικά συστατικά και είναι BPA-free, cruelty free και eco-friendly.

Εμείς επιλέξαμε λοιπόν να δοκιμάσουμε δύο προϊόντα περιποίησης μαλλιών.


Το Argan Thermal Shield από την argan collection είναι ένα θερμοπροστατευτικό spray, ιδανικό για εμάς που χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά εργαλεία θερμότητας για το styling των μαλλιών μας, γιατί αποτρέπει τη φθορά της τρίχας και τη δημιουργία ψαλίδας.
Περιέχει εκχυλίσματα από ginseng, γλυκάνισο, ginkgo biloba, Ιρλανδικό βρύο και ροδάκινο, που βοηθούν τόσο στην ενυδάτωση, όσο και στην προστασία από τη θερμότητα των εργαλείων styling.
Τα φυσικά έλαια, οι πρωτεΐνες και οι βιταμίνες που επίσης περιέχει βοηθούν στη λείανση και δρουν  κατά του φριζαρίσματος με αποτέλεσμα αναζωογονημένα, πιο απαλά και λαμπερά μαλλιά.
Να σου πούμε επίσης πως η σύνθεσή του είναι sulfate-free και έχει super άρωμα που θυμίζει το κλασικό άρωμα των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου.
Επίσης, μιας που το καλοκαίρι λίγο-πολύ είναι ήδη εδώ, το Argan Thermal Shield είναι ιδανικό για να προστατεύσει τα μαλλιά μας και από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. 


Το Shea Butter Leave-in Conditioner από τη shea butter collection είναι ιδανικό για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ειδικά αν τα μαλλιά σου έχουν υποστεί χημικές επεξεργασίες, θα το αγαπήσουν.
Περιέχει shea butter, avocado και lychee για μέγιστη ενυδάτωση, αλλά και aloe που καταπραΰνει ενώ επαναφέρει τη ζωντάνια.
Έχει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας, αφήνει τα μαλλιά μας απαλά και λαμπερά και κάνει το styling πολύ ευκολότερο.

Μην ξεχάσεις να μας πεις κι εσύ ποιο είναι αυτό τον καιρό το αγαπημένο προϊόν των μαλλιών σου.

Μέχρι το επόμενο post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design