24.7.15

Κουρασμένα μάτια; Υπάρχει λύση!

Φροντίζουμε τα μαλλιά μας, το σώμα μας, την επιδερμίδα του προσώπου μας. Ήξερες όμως πως και τα μάτια μας γερνάνε; Και μάλιστα με πολλαπλάσια ταχύτητα από το δέρμα μας.


Η μόλυνση, οι ώρες μπροστά από κάθε είδους οθόνη, το μακιγιάζ, οι φακοί επαφής, η ηλιακή ακτινοβολία είναι κάποιοι μόνο από τους παράγοντες στην καθημερινότητά μας που προκαλούν ή και επιταχύνουν την οφθαλμογήρανση.


Σίγουρα λοιπόν έχεις νιώσει κάποια στιγμή τα μάτια σου βαριά και κουρασμένα. Ξηροφθαλμία, τσούξιμο, ερυθρότητα είναι κάποια από τα συμπτώματα. Η λύση όμως είναι απλή γιατί οι ανάγκες των ματιών μας δεν διαφέρουν πολύ από αυτές της επιδερμίδας μας και η βασικότερη ανάγκη τους είναι η ανάγκη για ενυδάτωση.




Μία - δύο σταγόνες δυο - τρεις φορές την ημέρα από τα δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty OphthalmoCosmetics με υαλουρονικό οξύ είναι αρκετές για να καταπραΰνουν τον ερεθισμό και να δώσουν στο βλέμμα μας τη χαμένη του λάμψη.



Θέλεις λίγη ακόμη extra περιποίηση εύκολα και γρήγορα; Τα επιθέματα ματιών Navi Ocular Patch είναι το προϊόν που πρέπει να δοκιμάσεις.



Με έλαιο τεϊόδεντρου, ευφρασία, κουρκουμίνη, αλόη, πανθενόλη, χαμομήλι και καλέντουλα, αλλά και με κρυογονική δράση, ανακουφίζουν από την αίσθηση καύσου ή άμμου στα μάτια και δρουν αποσυμφορητικά για τα μάτια και τα βλέφαρα.

Εμείς τα χρησιμοποιούμε κυρίως το βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Τοποθετούμε ένα σε κάθε βλέφαρο για 20 - 30 λεπτά. Έπειτα αφαιρούμε και ξεπλένουμε. Προσφέρουν έντονη αίσθηση δροσιάς, καταπολεμούν πρηξιματάκια και σακούλες και αφήνουν την περιοχή των ματιών φρέσκια και λαμπερή.

Extra Tip: Τοποθέτησέ τα στο ψυγείο μερικές ώρες πριν τα χρησιμοποιήσεις για ακόμη εντονότερη αίσθηση δροσιάς.

Εσύ, αλήθεια, πόσο φροντίζεις τα μάτια σου; Μήπως ήρθε η ώρα να τους δώσεις την προσοχή που χρειάζονται;

Μέχρι το επόμενο post

2 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design