22.7.15

Avene Eau Thermale: Φωτοπροστασία, Μία Σφαιρική Στρατηγική!

Πόσες φορές σου μιλήσαμε για την αντηλιακή προστασία και τη σημασία της αυτό το καλοκαίρι; Αν μας έχεις ακούσει έστω και λίγο, θα πρέπει να είσαι ήδη στη διαδικασία αναζήτησης του ιδανικού αντηλιακού για εσένα που θα σε συντροφεύσει στις φετινές σου διακοπές.


Εμείς για να κάνουμε αυτή τη διαδικασία ευκολότερη συνεχίζουμε τις δοκιμές και σήμερα σου μιλάμε για τέσσερα προϊόντα από την  αντηλιακή σειρά Eau Thermale της Avene.




Όλα τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν προστασία από τις UVA και UVB ακτινοβολίες και έχουν αντιοξειδωτική δράση που σε προστατεύει κατά των ελεύθερων ριζών. Χαρακτηρίζονται από φωτοσταθερότητα και έχουν καταπραϋντικές ιδιότητες χάρη στο ιαματικό νερό της Avene που περιέχουν.  Επίσης, δεν περιέχουν αλκοόλη, σιλικόνη και parabens, δεν αφήνουν λευκά ίχνη και είναι ανθεκτικά στο νερό.


Πρώτη δοκιμάσαμε την Tinted Cream με SPF 50+. Είναι μία αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα και φέτος ανακαλύψαμε πως μας βολεύουν πολύ και έχουν πάρει σχεδόν καθημερινά τη θέση των foundations. Η συγκεκριμένη (όπως και οι περισσότερες) δεν παρέχει κάποια ιδιαίτερη κάλυψη. Χαρίζει όμως ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Plus, δεν έχει καθόλου λιπαρή υφή.


Μένοντας στα προϊόντα για το πρόσωπο, η Emulsion με SPF 50 είναι σχεδιασμένη για ευαίσθητα, κανονικά και μεικτά δέρματα. Χαρακτηριστικό της είναι η τεχνολογία dry touch. Με δυο λόγια έχει πολύ ελαφριά υφή και matte αποτέλεσμα.


Η Clearance με SPF 30 είναι η νέα φετινή προσθήκη στη σειρά για την προστασία του προσώπου. Απευθύνεται στη λιπαρή επιδερμίδα και στην επιδερμίδα με τάση για ακμή. Έχει πολύ λεπτόρρευστη υφή και δρα κατά της γυαλάδας, έχοντας matte αποτέλεσμα. Έχει σμηγματορυθμιστική δράση, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει.


Ένα ακόμη νέο προϊόν είναι και η παιδική αντηλιακή κρέμα Lotion for Children με SPF 50+. Ιδανική για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα, έχει λεπτόρρευστη υφή και διάφανη εφαρμογή. Προστατεύει, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει. Μην ξεχνάμε πως η αντηλιακή προστασία των παιδιών από πολύ μικρή ηλικία είναι επένδυση για τη διαφύλαξη της υγείας τους στο μέλλον.

Αυτά είναι λοιπόν τα φετινά αντηλιακά νέα από την Avene. Φυσικά θα επανέλθουμε με περισσότερα reviews  αντηλιακών. Εσύ ακόμη αναζητάς το φετινό σου σύμμαχο ή έχεις ‘ήδη διαλέξει;

Μέχρι το επόμενο post

2 σχόλια:

  1. καλημέρα κορίτσια!!!!! εγώ με τα αντηλιακά προσώπου δεν έχω μείνει τόσο ευχαριστημένη φέτος. Ξεκίνησα με της frezyderm με χρώμα αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτό που ψάχνω για να το φοράω και στην πόλη. Αφήστε που μετά θέλει ντεμακιγιάζ γιατί είναι αδιάβροχο. Του χρόνου θα επιλέξω το αντίστοιχο χωρίς χρώμα ή μπορεί να αναζητήσω την τύχη μου στην Avene! Είναι μια εταιρία που έπαιρνα παλιά αλλά δεν ξέρω γιατί σταμάτησα. Θα ζητήσω ένα δείγμα να δω πως κάθεται στο πρόσωπό μου και θα την πάρω! Αλλά από του χρόνου γιατί έχω 2 ανοικτά και είναι κρίμα να πεταχτούν :) Φιλιά και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχουμε :) (έκθεση έγραψα η άτιμη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της Frezyderm με το χρώμα δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά το απλό είναι απλά top.Ότι επιλέξεις σίγουρα τέσταρέ το όντως πρώτα σε δείγμα. (Χαιρόμαστε πάντα να διαβάζουμε τα αναλυτικά σχόλιά σου) Φιλάκια!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design