26.6.15

First Summer Haul!

Τι κι αν ο καιρός θυμίζει περισσότερο φθινόπωρο; Τι κι αν πίνουμε ακόμη ζεστό τον καφέ μας; Τι κι αν δουλεύουμε στην Αθήνα και οι παραλίες είναι όνειρο απατηλό; Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού έχει σχεδόν τελειώσει κι εμείς τουλάχιστον στο beauty κομμάτι είμαστε σε απόλυτα καλοκαιρινό mood.


Μαζέψαμε λοιπόν όλα τα πραγματάκια που αγοράσαμε τον τελευταίο καιρό για να σου κάνουμε το πρώτο για φέτος haul post του καλοκαιριού. Πάμε λοιπόν να τα δούμε παρέα.


Μετά από ένα καφεδάκι χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει βρεθήκαμε στο κατάστημα Χαρμάνης ‘έτσι για να χαζέψουμε λιγάκι’ και τελικά φύγαμε με μερικά προϊόντα περιποίησης. 


Για τις Foot Masks από τη Beauty Formulas είχαμε ακούσει πολλά και θέλαμε καιρό να τις δοκιμάσουμε. Είναι μάσκες ποδιών σε μορφή κάλτσας με εκχύλισμα μήλου και shea butter και υπόσχονται ενυδάτωση, χαλάρωση και επούλωση. Πήραμε ακόμη το Leg & Foot Spritz από τη Foot Factory, ένα αναζωογονητικό και δροσιστικό spray με μέντα.


Η περιποίηση των ποδιών μας τώρα το καλοκαίρι είναι σημαντικότερη από ποτέ. Διαλέξαμε λοιπόν και δύο Foot Soaks από τη Foot Factory. Είναι προϊόντα για ποδόλουτρο με απαλυντική, καταπραϋντική και χαλαρωτική δράση και φυσικά μέντα. Τι υπέροχη ‘πολυτέλεια’ το ποδόλουτρο μετά από μία κουραστική μέρα!


Στα προϊόντα που ανήκουν στα καθημερινά μας απαραίτητα τώρα, πήραμε το Refreshing Toner από τη σειρά Aqua Effect της Nivea και την Perfect Hands της Bioten. Η πρώτη είναι μία δροσιστική, ενυδατική lotion που έχουμε αγοράσει ξανά και η δεύτερη μία κρέμα χεριών αναδόμησης με μέλι και έλαιο macadamia και υπέροχο άρωμα.


Τέλος, αγοράσαμε δύο ακόμη προϊόντα από Beauty Formulas και τα σβήσαμε από τη wishlist μας. Αγοράσαμε το Tea Tree Exfoliating Facial Wash, ένα αφρίζον καθαριστικό προσώπου με έλαιο τεϊόδεντρου, και το Honey & Almond Facial Scrub, ένα απολεπιστικό προσώπου με μέλι και αμύγδαλο. Ξέρεις, αγοράζουμε αυτόματα ό,τι μυρίζει μέλι.

Φυσικά κάναμε τις beauty αγορές μας και από το supermarket, κυρίως για προϊόντα καθημερινής περιποίησης.


Πρώτη επιλογή μας ήταν δύο διφασικά προϊόντα ντεμακιγιάζ ματιών. Το ντεμακιγιάζ ματιών 2 σε 1 της Garnier είναι ήδη δοκιμασμένο και μάλλον ως τώρα το αγαπημένο μας. Πήραμε όμως και το ντεμακιγιάζ ματιών Double Effect της Nivea γιατί δεν το είχαμε ξαναδοκιμάσει και τη Nivea σαν εταιρεία την εμπιστευόμαστε.


Ένα ακόμη προϊόν της Garnier για το οποίο είχαμε ακούσει πολλά και έπρεπε να το δοκιμάσουμε είναι το Oil Beauty. Είναι ένα scrub σώματος με έλαια argan, macadamia, αμύγδαλου και τριαντάφυλλου. Ακούγεται απίστευτα δελεαστικό, ε;


Και βέβαια εφοδιαστήκαμε με αποσμητικά. Είναι και τα τρία διαφορετικά, αλλά τα έχουμε πάρει και ξαναπάρει και είναι χωρίς αμφιβολία το top 3 μας σ’αυτή την κατηγορία. Πήραμε λοιπόν το Extra Delicate της Neutro Roberts στην εκδοχή Powder Fresh, το Dove Go Fresh με αγγούρι και πράσινο τσάι και το Talk Sensation της Nivea με άρωμα Kaolin Powder. Όποιο από τα τρία και να διαλέξεις, δεν θα απογοητευτείς.


Όσον αφορά στα μαλλιά επιλέξαμε την μάσκα θρέψης για πυκνά και δυνατά μαλλιά από τη Fructis (στη ροζ συσκευασία), έχουμε ακούσει τα καλύτερα, και το Miracle Beach Waves από την Aussie που υπόσχεται ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα. Είναι η εναλλακτική μας τώρα το καλοκαίρι που θέλουμε να αποφύγουμε το styling με θερμότητα.

Κάναμε και μία καλοκαιρινή παραγγελία γεμάτη Korre από το ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmacy295.gr και μείναμε πολύ ευχαριστημένες. Ταχύτατη εξυπηρέτηση, καλές τιμές και πολλά δείγματα.


Η αρχική αφορμή της παραγγελίας μας ήταν τα νέα αρώματα από τον Korre. Διαλέξαμε τα αρώματα Mango Candy και Pure Cotton και τα λατρεύουμε κιόλας.


Πήραμε ακόμη το Intimate Area Cleanser, ένα απαλό υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή με χαμομήλι και lactic acid, που το βρήκαμε σε προσφορά 1 + 1 δώρο. Αλλά και τη νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου με βρώσιμο γιαούρτι, SPF 50 και χρώμα από τον Korre. (Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, η μυρωδιά αυτής με το χρώμα είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την κλασική αντηλιακή με γιαούρτι.)


Μπορεί να είμαστε και οι τελευταίες, αλλά ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε κι εμείς τα beauty shots του Korre. Επιλέξαμε τη μάσκα άμεσης λάμψης με grapefruit και το scrub βαθιάς απολέπισης με σταφύλι. Δεν τα έχουμε δοκιμάσει ακόμη, αλλά σίγουρα οι mini συσκευασίες τους τα κάνουν ιδανικά για το νεσεσέρ των διακοπών μας.



Τέλος, περάσαμε πολύ πολύ βιαστικά από τα Hondos Center και πήραμε την νέα παλέτα σκιών The Nudes από τη Maybelline. Περιέχει δώδεκα σκιές σε ευκολοφόρετες καθημερινές nude αποχρώσεις και έχει ποικιλία υφών. Δεν θα σου πούμε όμως εδώ περισσότερα γιατί έχουμε ξεκινήσει δοκιμές και σου ετοιμάζουμε αναλυτικό review post με λεπτομέρειες και swatches.

Αυτές ήταν οι πρώτες δικές μας αγορές για το φετινό καλοκαίρι. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά που διαλέξαμε; Πως σου φάνηκε; Περιμένουμε να μας πεις τη γνώμη σου στα σχόλια, αλλά και για ποιο προϊόν θα σε ενδιέφερε να μάθεις περισσότερα σε ένα ξεχωριστό review post.

Μέχρι το επόμενο post

10 σχόλια:

  1. τέλεια και πολύ ενδιαφέρον όλα τα προϊόντα που διαλέξατε! Μου άρεσε πολύ το spray της Aussie, οι μάσκες του korres και η νέα παλέτα της maybelline για την οποία περιμένω με ανυπομονησία το review:3 τα λέμε<3 (www.kids-ofreneia.blogspot.gr/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ πολύ! Review έρχεται την επόμενη εβδομάδα! <3

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραιες οι αγορες σας κοριτσια!!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελεις αγορες σας τις ζηλεψα ολες χεχε!!!Ειδικα τα αποσμητικα και τα προιοντα κορρε!!Τα προιοντα απο Χαρμανη για τα ποδια τα εχω δοκιμασει κι εγω και συγκεκριμενα ενα scrub ποδιων με μεντα που ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!Επισης θα ηθελα να μου πειτε μια τιμη για τη tinted cream korres και γενικα αν ειναι λιπαρη και ενα review για την παλετα της maybelline!!!
    Filakia
    Athanasia!!!!
    XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την αντηλιακή με χρώμα του Korre τη βρήκαμε στα 6,75. Δεν είναι τρομερά λιπαρή, αλλά ούτε και καθόλου. Και για τα δύο προϊόντα έρχεται review μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφες αγορές!! Την παλέτα The Nudes την πήρα κι εγώ!! Να τα χαρείτε όλα!! Φιλιά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το face scrub beauty formulas δεν θα σας απογοητευσει! να τα χαρειτε ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design