13.5.15

DiorSkin Nude – Natural Glow Crème-Gel MakeUp!

Σήμερα θα σου μιλήσουμε για μία ανακάλυψη του προηγούμενου μήνα που έχουμε ερωτευτεί. Το Natural Glow Crème-Gel MakeUp είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά DiorSkin Nude


Έρχεται σε μία κομψότατη, πολυτελή, μεταλλική συσκευασία με καθρέφτη και σφουγγαράκι διπλής όψης για δύο διαφορετικούς τύπους εφαρμογής. Είναι διαθέσιμο σε έξι αποχρώσεις. Η δική μας είναι το 010, Ivory.


Η ίδια η εταιρεία το περιγράφει σαν ένα gel-to-powder foundation που χαρίζει την ψευδαίσθηση ότι το δέρμα σου είναι τέλειο χωρίς να φοράς μακιγιάζ.
Όσον αφορά στην υφή του με μια πρώτη ματιά μοιάζει με ένα κρεμώδες foundation, αλλά γλιστρά πάνω στο δέρμα και απλώνεται υπέροχα σαν gel. Μόλις στεγνώσει το αποτέλεσμα είναι πουδρένιο. Δεν έχει όμως matte τελείωμα, δίνει περισσότερο μία βελούδινη σατινέ όψη στην επιδερμίδα.



Είναι αρκετά ελαφριάς υφής και δεν δίνει βαριά, cakey κάλυψη. Καλύπτει αποτελεσματικά δυσχρωμίες και κοκκινίλες και χαρίζει χρωματική ομοιομορφία. Αν όμως έχεις πρόβλημα με ακμή ή έντονα σημάδια, σίγουρα θα χρειαστείς και ένα concealer.

Έχει επίσης εντυπωσιακή για τα δικά μας δεδομένα διάρκεια. Κρατά τη λιπαρότητα μακριά σίγουρα για εφτά-οχτώ ώρες.

Επιπλέον, έχει SPF 20 και είναι εμπλουτισμένο με μεταλλικό νερό και υπόσχεται πως σταδιακά το δέρμα θα αρχίσει να δείχνει πιο ομοιόμορφο και λείο πραγματικά χωρίς μακιγιάζ.

Φυσικά είναι ένα high end προϊόν και συνεπώς ακριβούτσικο. Η αρχική του τιμή είναι περίπου 53 ευρώ, αλλά πολύ συχνά το βρίσκεις σε προσφορά -25% ή -30%.



Για εμάς είναι το ιδανικό προϊόν βάσης για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που θέλουμε να βάλουμε στην άκρη τα πιο βαριά και καλυπτικά μας foundation και να έχουμε φυσικά όμορφη και λαμπερή  επιδερμίδα. Είναι το προϊόν που πραγματικά θα κάνει τους άλλους γύρω σου να νομίζουν πως δεν φοράς μακιγιάζ κι εσύ θα έχεις ένα your-skin-but-better αποτέλεσμα.

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι αντίστοιχό; Θα το δοκίμαζες;

Μέχρι το επόμενο post

8 σχόλια:

  1. Μμμ ακούγεται ιδανικό για την εποχή!! Εννοείται θα το τσεκάρω :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούγεται ιδανικό για την εποχή.Θα το δοκίμαζα ασυζητητί κορίτσια...αλλά θα περιμένω τις εκπτώσεις!!!!xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως πρέπει να περιμένεις τις εκπτώσεις για τέτοια προιόντα. Κι εμείς με το -30% το πήραμε.

      Διαγραφή
  3. Φαίνεται φανταστικό και θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Ελπίζω μόνο η πιο ανοιχτή απόχρωση να είναι αρκετά ανοιχτή για την πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μου.. Πολύ ωραίο review κορίτσια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η πιο ανοιχτή απόχρωση και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί κι εμείς είμαστε του γάλακτος. χιχι!

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα high end foundacion και τώρα που έχω πλέον βολευτεί τις bb και cc έχω εγκαταλείψει τα foundation γενικά, αλλά φαίνεται πολύ καλό, το παν είναι πιστεύω να δείχνει φυσικό και ανάλαφρο και απ'ό,τι κατάλαβα αυτό το κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς αγαπάμε BB και CC αυτή την εποχή. Το συγκεκριμένο foundation είναι πολύ κοντά σαν υφή και αποτέλεσμα με αυτά τα πιο ελαφριά προϊόντα.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design