25.5.15

Yotuel: Το Μυστικό για Αστραφτερά Χαμόγελα!

Ποιο είναι το μυστικό για αστραφτερά λευκά χαμόγελα; Μα φυσικά η Yotuel! Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη σειρά προστασίας, λεύκανσης και φροντίδας της στοματικής μας υγιεινής, σχεδιασμένη από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, που τώρα ήρθε και στην Ελλάδα.  




Βασικό προϊόν της σειράς είναι η καλλυντική οδοντόκρεμα All-in-one. Περιέχει υπεροξείδιο του καρβαμιδίου, φθόριο, ασβέστιο και φωσφορικά άλατα, όλα όσα δηλαδή χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών μας.

Υπόσχεται πως βοηθά στον αποχρωματισμό των δυσχρωμιών και των κηλίδων, ενώ βελτιώνει το σμάλτο και βοηθά στην αντιμετώπιση της τερηδόνας.



  • Εμείς δοκιμάσαμε την κλασική εκδοχή - wintergreen στη μαύρη συσκευασία αλλά και την snowmint με δροσερή γεύση μέντας στη λευκή συσκευασία.
  • Η καθαριότητα σε βάθος είναι άμεσα αισθητή και με τον καιρό βλέπεις όντως κάποια διαφορά όσο αφορά στη λεύκανση.
  • Δεν έχουν την πιο ευχάριστη γεύση στο στόμα. Η γεύση τους είναι αρκετά δυνατή και θυμίζει περισσότερο φάρμακο οδοντιατρείου. Είναι κάτι όμως που συνηθίζεται.
  • Δεν περιέχουν sls κι έτσι μην παραξενευτείς που δεν δημιουργούν αφρό.
  • Τις βρίσκουμε στα φαρμακεία αλλά και στα Hondos Center, περίπου στα 8 ευρώ.

Για να έχουμε όμως τη φρεσκάδα και την προστασία πάντα μαζί μας, η Yotuel δημιούργησε και λευκαντικές οδοντότσιχλες με γεύση μέντας. Είναι ιδανικές για μετά τα γεύματα αν δεν είσαι σπίτι γιατί καταπολεμούν τα οξέα των τροφών που προκαλούν  τερηδόνα.

Μέχρι το επόμενο post 

4 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design