28.5.15

W7 Products and It’s a Review!

Σήμερα μιλάμε για τρία προϊόντα από την W7 που τεστάραμε τον τελευταίο καιρό στο καθημερινό μακιγιάζ μας.


Πάμε λοιπόν να τα δούμε!



H Queen Bee Mascara έρχεται με την έξυπνη ονομασία ‘queen of lashes’ σε απλή λεμονί συσκευασία. Έχει μεγάλο παχύ βουρτσάκι που τελειώνει σε μία ΄μπαλίτσα’ που σε βοηθάει να φτάσεις και τις πιο μικρές βλεφαρίδες στις γωνίες. Η απόχρωση blackest black δίνει πραγματικά έντονο μαύρο χρώμα. Προσφέρει όγκο και διαχωρισμό, αλλά όχι ιδιαίτερο μήκος.



Το Honey Queen Honeycomb Blusher αναγράφεται στη συσκευασία ως blusher, ενώ στο site της εταιρείας σαν bronzer. Εμείς πάλι νομίζουμε πως δεν είναι τίποτα από τα δύο. Έρχεται σε όμορφο κουτάκι-κύβο και έχει εσωτερικό σχέδιο κυψέλης που σε παραπέμπει φυσικά στο όνομά του. Είναι ένας συνδυασμός ροζ, ροδακινί και bronze αποχρώσεων με χρυσό shimmer. Όλα μαζί έχουν σαν αποτέλεσμα μία ελαφριά shimmery ροδακινί απόχρωση. Η απόδοσή του είναι πολύ ελαφριά και χρειάζεται σίγουρα χτίσιμο. Γι’αυτό και θα το κατατάσσαμε περισσότερο στην κατηγορία των highlighters και θα ήταν ιδανικό για ανοιχτόχρωμες μόνο επιδερμίδες. 




Ξέρεις πως δεν είμαστε και οι μεγαλύτερες fans των lip glosses. αγαπάμε βλέπεις λιγάκι περισσότερο τις matte υφές. Δοκιμάσαμε όμως το Super Kiss Lipgloss στην απόχρωση Iridescent. Έχει κλασικό βουρτσάκι και είναι άχρωμο, χαρίζει όμως στα χείλη μία διάφανη ιριδίζουσα λάμψη. Ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε και με πιο μαυρισμένο δέρμα το καλοκαίρι.

Εσύ αλήθεια έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Πως σου φάνηκε; Ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν από τη W7; Εμείς έχουμε τόσα πολλά στη wishlist.

Μέχρι το επόμενο post

9 σχόλια:

  1. Το lip gloss φαίνεται να έχει ωραία απόχρωση και η μάσκαρα ενδιαφέρον σχεδιασμό στο βουρτσάκι. Πολύ ωραίο ποστ :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο review !!! Αγαπημένο προϊόν W7 είναι το Honolulu φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το honolulu πραγματικά είναι από τα top προϊόντα τους. Ευχαριστούμε! Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάτι από W7.
    Μου φάνηκε όμως ωραίο αυτό το Highlighter!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλη η σειρά τους στα αντίστοιχα κουτάκια που θυμίζουν Benefit είναι εξαιρετική. :)

      Διαγραφή
  4. Ενδιαφέρον βουρτσάκι έχει η mascara! Το bronzer/blusher/highlighter (δεν έχει αποφασίσει τι είναι χαχαχα) έχει ωραίο σχεδιάκι, θα ήθελα πολύ ένα swatch για να δω πως βγαίνει το χρώμα! Φιλάκια κορίτσια μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως ενδιαφέρον το βουρτσάκι αν και νομίζουμε πως πλέον έχουμε καταλήξει ότι μας πάνε καλύτερα τα πλαστικά από τα τρίχινα. Πάντως για καθημερινό μακιγιάζ είναι ικανοποιητικότατο το αποτέλεσμά της. Δοκιμάσαμε το swatch, αλλά παραείναι light το χρώμα για να φανεί στη φωτογραφία όπως είναι. Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Εγώ συνδυάζω πλαστικά με τρίχινα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα! ;)

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design